Şimdi Ara

bulunduğum yerle ilgili birisi fiber var diyor birisi yok diyor anlamadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce internet başvurusunda bulundum vodafonenet üzerinden. Adresi verdiğimde bana dedikleri 96mbit e kadar hızınız destekliyor dediler ben de başvurumu yaptım.
    sonra şaşırdım bir de superonline'ı arayayım acaba gerçekten destekliyor mu diye. Superonline'ı aradığımda altyapınız fiberi desteklemiyor dediler.

şimdi vodafone net birazdan gelecek bağlayacak interneti. Eğer fiber olarak ben bu hızı alamazsam yani 50mbsn alsam gene yeter yalnız 50 bile alamazsam iptal etme hakkım var mı?
    yani taahhüte girmiş oluyorum sonuçta bu hızı alamazsam müşteri memnuniyetsizliğimden kaç gün içinde ücretsiz olarak iptal hakkım var ?

yardımcı olursanız bu konuda çok memnun olurum. İyi günler herkese

• en saglıklısı telekomu arayıp sormak hocam ıptalı bılmem ama telekomdan ve turknetten sorgulat
  • türk telekomu arayın ve turk netin sitesinden adresinizi kontrol edin büyük ihtimal vdsl bağlantısı yapıcaktır yada vodafone kendi fiber altyapısını döşemişte olabilir süperonline nın fiber hattı türk telekom da sorguda çıkmaz türk telekomun da süperonline da çıkmaz vdsl ve adsl bilgilerinin çoğu veya tamamı türk telekom dan alınır.
  • superonline fiberi kendi altyapısıdır, bu yok demiştir. vodafone tt üzerinden vdsl, superonline üzerinden gerçek fiber verebiliyor. Onun fiber var dediği vdsl altyapısıdır. turknet'den de sorgulama yaptığınızda vdsl durumu daha da anlaşılır. tt yıllardır vdsl'i fiber adı altında sattığı için böyle karmaşa çıkıyor işte.
  • Size VDSL vae erişimi verilecek anlaşılan 90Mbps civarı alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiber denilen icat 100mbit üstü hız veriyor gerek yok yani normal bi kullanıcı için çok aşırı yüksek bir hız vdsl verilicek size 100 mbite kadar 96 dedilerse ona yakın bi hız alırsınız büyük ihtimal sizin eve gelen hattın kutusu çok yakında büyük ihtimal o yüzden neredeyse hiç hız kaybı olmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.