Şimdi Ara

Bundan 6 yıl sonra Chevrolet Corvette C7 Stingray'e Binmek Hayal mi... [SS'li] [Edit Geldi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilteris_

Hayaller corevette c7, gerçekler golf7

Verilebilecek en gerçekçi mesaj bu olmuş
  • Burda olan tıbbı kazanamaz, bana o izlenimi vermedinciler, sınava 1 ay kala ne haddinize çocuğun psikolojisiyle oynamak bu dönemlerin nasil stresli geçtiğini hatırlamıyor musunuz da saçma sapan öngörülerde bulunuyorsunuz. Adam dolmuş ve bir yere içini dökmek istemiş. En büyük hayali iş bulmaktan öteye gitmeyenler gelmiş buraya yorum yapıyor.Hayalleriniz yoksa ne için uğraşıyorsunuz?Hayır bari hayatınızda idealleriniz hayalleriniz olmadı, olan insanları torpülemeyin, bırakın onlar düzgün yetişsin. Bunlara da aldırma kardeşim eğer ister ve çabalarsan her türlü istediğin şeyi elde edebilirsin. Akademisyen olursun, cerrah olursun, kitap yazarsın. Eğer çalışır alanında uzmanlaşırsan işini severek yaparsan her türlü bir çıkar yolun olur.En kötü yurt dışına çıkarsın hayatını orda kurarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Burda olan tıbbı kazanamaz, bana o izlenimi vermedinciler, sınava 1 ay kala ne haddinize çocuğun psikolojisiyle oynamak bu dönemlerin nasil stresli geçtiğini hatırlamıyor musunuz da saçma sapan öngörülerde bulunuyorsunuz. Adam dolmuş ve bir yere içini dökmek istemiş. En büyük hayali iş bulmaktan öteye gitmeyenler gelmiş buraya yorum yapıyor.Hayalleriniz yoksa ne için uğraşıyorsunuz?Hayır bari hayatınızda idealleriniz hayalleriniz olmadı, olan insanları torpülemeyin, bırakın onlar düzgün yetişsin. Bunlara da aldırma kardeşim eğer ister ve çabalarsan her türlü istediğin şeyi elde edebilirsin. Akademisyen olursun, cerrah olursun, kitap yazarsın. Eğer çalışır alanında uzmanlaşırsan işini severek yaparsan her türlü bir çıkar yolun olur.En kötü yurt dışına çıkarsın hayatını orda kurarsin

Ülkenin böyle adamlara ihtiyacı var işte. Köstek değil, destek olacaklara..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Boş iş falan denilmiş de, bu genç yaşta bu arabaya heves edilmesi bu kadar kötü bir şey mi? Sen tıpı kazanmaya bak. Bu olmaz başka olur. Belki yurtdışında görev yaparsın daha iyisi olur. Nasip kismet ve sana düşen azim göstermek.

Arabaya gelince benzin ve mtv'si malum. Mtv 20 bin sanırım benzin ne kadar gider bilemiyorum hesaplamak lazim ortalama. Bayağı tuzlu gözüküyor. Ama hayallerden vazgeçmemek lazım. Kolay gelsin
    ..

Mtv 20 bin mi?
    300binden asagiya degildir

• AnladımO Halde başarılar dilerim
  • şuan piyasanın en hızlı en güncel en ucuz 0 km arabası
    208 gti 1.6 motor 200 beygiR az uz yükledinmi 250 hp az daha yüklen oldumu 300 hp

trafikte ne bmw ler tokatlarsın ve bunların hepsini sadece 90 bin tlye yaparsın. stok hali 70 k filan.

benimde hayalim bu işte napıcan corvetteeeee hayali kuramıyık
  • stingray dandik hoca. c7 ninde z06 si var onu alalim sana .

• şu araba sevdasi erkekler arasinda bi bende yok sanirim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin parasıyla ne yapacağına karışmaya hakkımız yok fakat kendi düşüncelerimi açıklamak istiyorum sadece. Neden insanların hayali bir araba ya da bir ev ya da maddi şeyler olur ki?O parayla ne yerler gezilir ne tecrübeler yaşanır ne iyilikler yapılır.. O arabaya o kadar para verdikten bir süre sonra o arabaya da alışacaksın gayet normal gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Golf r verelim ?

2.0 TSİ en az yakan motor.300 hp

0-100 5.0 sn.
    Süreksiz 4*4
    4 kapı

Tipi bildiğin golf 2.el kaygısı olmaz.

Fiyatı 150-200 milyar arası

Bende ne zaman biri Golf R Taypar filan diyecek diyordum. Meggy RS varken mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corvette'i bende çok isterdim.
    Beraber bi corvette'e girelim daha ucuza gelir.
  • Sinav yaklasti ya kafayi yemeye basladi millet , kardesim gel kazan istanbulda su cok sicak harika bir hayat yasiyoruz ferrarimiz yok ama guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Burda olan tıbbı kazanamaz, bana o izlenimi vermedinciler, sınava 1 ay kala ne haddinize çocuğun psikolojisiyle oynamak bu dönemlerin nasil stresli geçtiğini hatırlamıyor musunuz da saçma sapan öngörülerde bulunuyorsunuz. Adam dolmuş ve bir yere içini dökmek istemiş. En büyük hayali iş bulmaktan öteye gitmeyenler gelmiş buraya yorum yapıyor.Hayalleriniz yoksa ne için uğraşıyorsunuz?Hayır bari hayatınızda idealleriniz hayalleriniz olmadı, olan insanları torpülemeyin, bırakın onlar düzgün yetişsin. Bunlara da aldırma kardeşim eğer ister ve çabalarsan her türlü istediğin şeyi elde edebilirsin. Akademisyen olursun, cerrah olursun, kitap yazarsın. Eğer çalışır alanında uzmanlaşırsan işini severek yaparsan her türlü bir çıkar yolun olur.En kötü yurt dışına çıkarsın hayatını orda kurarsin

Hocam büyük ihtimalle yaşça büyüksün benden eli öpülecek adamsın ve o zamanlar o kadar kötü yorumun verdiği moral bozukluğunun arasında senin bu güzel yorumun ve dileklerin beni gerçekten olumlu yönde etkilemişti, motive etmişti. Size minnettarım. Psikolojik sorunlarım dolayısıyla zamanında mesajınıza yanıt verememiştim şimdi teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınız. Hayat her daim sizi ve sizin gibilerle karşılaşmayı nasip etsin bize.

• Aksine hocam. Sizden 1 yas büyüğüm bu yuzden o dönemi yeni atlattigim icin sizi anlayabiliyorum. Bir yandan da burda konusan insan tipleri ailemin uzak bir bölümünde çokça bulunduğu için. Sizden tek ricam seneye o donemleri bizim gibi yasayan arkadaslara bu sekilde yardimci olmaya calisin cunku bu duygulari boş adamlar yaşamaz bir hedefi olanlar bilir o surecteki stresi, bu sekilde elimizden geldigi kadar arkadasa da yardimci olmus oluruz. Stingray i alirsan pm at ben de camaro alirsam sana aticam. Hayallerinin yolunda başarılar dilerim guzel kardeşim

• kayihani K kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz da bu ülkede daha 3-5 yıl önceye kadar muayenecilik vardı, Bodrumda, dahiliye uzmanlarının oturduğu evler milyonluk şu anda. Zamanında muayenesinin kapısında karşıladığı hastalarına şu anda hastanede yüzüne bakmıyor (tabi muayene kapandı), elbette her doktorumuza genelleyemeyiz ama tanıdığım bir çok hekim kardiyolog- çocuk dahiliye gibi branşlarda çok ciddi paralar kazandılar, öğle arası 10 hasta akşam 20 hasta hasta başı 100-150 TL rakamı siz hesaplayın. Tabi bu düzen şu an devlet hastanelerinde çalışan hekimler için bitti.
  • Kardes alis bu forumda kafasinin icindeki et parcasini kullanmasini bilmeyen cok var.insallah sahip olursun ama olamasanda kiralarsin belki hevesini alirsin.neyiz biz robot muyuz forumda isin ne falan az nefes almayacak misin kardesim? Hadi bozma moralini rastgele

• Hayal edilenle gerçekleştirilebilen arası çok açılır ise sadece mutsuzluk getirir. Hayal kurulabilir ama bunu tutku haline getirmek ve bu tutkuyu gerçekleştirebilecek eylemlerden uzak olmak sadece başarısızlık hissi getirir. Bu tür başarılamayan hayallerin çok sıklaşması realiteden insanı uzaklaştırıp hayal alemine kaçış yaratır Arkasından fosur fosur sigara içme, internette aşırı zaman harcama v.b. depresiv davranışlar.

Bu tür araba sadece hedeflemeniz gereken başarının size sağlayacağı yan ürün olarak görülürse sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Doktor olursan alırsın.

Bugün en kötü doktorun aylık geliri 10.000TL

Ve hepsi de hala 1000TL maaş alıyor gibi geçinemiyoruz diye dert yanan tipler.

Kısaca bir doktor şuan günümüzde istediği arabayı alır Türkiye'de.

1 ay önce tüp bebek doktoruyla tanıştım adam 2016 sıfır km 730li çekmiş altına, örnek vermek gerekirse.

Bir başka arkadaş estetik cerrahı Next Level'de 2 adet daire aldı 6 milyon verdi.

En kötü...tanımlamanızı yeniden düşünmek gerek. Sağlık ocaklarında pratisyen ve aile hekimleri 10000 liranın yarısını ancak alabiliyor. Yakınen biliyor ve tanıyorum bu kesimi.

Sizin 10000 lira ve üzeri kazandığını iddia ettiğiniz kesim özel ve soyguncu bir hastanede uzman (herhangi bir branş) olarak faaliyet gösteren kesimdir.

• Kardeşim iyi akşamlar , mesajını uzun uzadıya okumadığım için özür dilerim. Ama konuyu anladım.

Ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim .
    2002 yılında kuzenimle saçma sapan biryerlerde gezinirken saat geç oldu , çocukluk işte biz kaybolduk. Dayımın komşusu bizi görüp tanımış arabasına bindirdi . Araba yeni filan değil ama ben sesine filan hasta oldum. Kuzenime dedim ki " bende bundan alacağım".
    Neyse aradan yıllar geçti o aşık olduğum arabanın E30 olduğunu öğrendim. İlk okul yıllarında bu arabaların videolarını filan izledikçe canım sıkılıyordu . Ben büyüyene kadar hepsini parçalayacaklardı.
    Liseye geçtik , amcamın oğlu beni bir arkadaşı ile tanıştırdı. Neyse günler geçerken ben sanayi filan takılmaya başladım , kendi aile çevrem ve benim çevrem filan güzel bir çevrem oldu.
    Lise 3 teyim , birgün amca oğlu ile arkadaşının evine gittik. Bir baktım evin önünde E30 323i , renk yeşil , inanamadım . Araba benim 2002 de bîndiğim araba , hemen araba üzerine muhabbete başladık . 2005 te debriyaj halatı kopmuş , 170.000 km de bırakılmış. Yatıyor . O güden sonra çalışmaya başladım . Lise 4 biterken hurda parasına aldım , ama işi çoktu , uğraş filan ben arabayı yürüttüm. Tamamen orjinal ve sağlıklı . Modifiye desen Recaro Kumaş Koltuk , Birde Headers var .
    Ben bu arabayı yapacağım diyip yola çıktığımda bana da hadi oradan diyen oldu.
    Şuan araba 199 binde . 1.000 kilometre yol tepip 1 kezde istanbul parka gidip gazladım 2 seans .
    Sonuca gelince .

Şimdiki hayalim ;
    Porsche 911 Turbo.
    BMW E46 M3 CSL
    Maserati QuattroPorte
    Dodge Challenger
    1967 Ford Mustang

Bu araçlar benim olacak mı ? Bence olacak , ben inanıyorum , gerisi umrumda değil.

Ha birde gidip Nürburgring'te gazlamak , onuda 323i ile 2 seneye yaparım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.