Şimdi Ara

Bursa-Gemlik Karayolu’nda Tesla alev alev yandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa-Gemlik Karayolu’nda Tesla alev alev yandı.

Bir anda alev alan elektrikli otomobili son anda yolun sağına çeken şoför, kendisini dışarı attı.

Bursa-Gemlik Karayolu’nda Tesla alev alev yandı.Turhan Bozkurt (@TurhanBozkurTV) on Xtwitter
    🪫🪫 Bursa-Gemlik Karayolu’nda #Tesla alev alev yandı. 🚨 Bir anda alev alan elektrikli otomobili son anda yolun sağına çeken şoför, kendisini dışarı attı.
    https://twitter.com/TurhanBozkurTV/status/1774079027172561204

• Zerre acimiyorum
    Çünkü tesla araba alanların tek amaci millete hava basmak globalizme iman etmis tipler insanlari da sosyal medyada influencerlık yaparak etkilemeye çalışıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ne ilginçtir bende doğan slx, şahin falan alanları aynı görüyorum Bursa-Gemlik Karayolu’nda Tesla alev alev yandı. 

• Cem kullanıcısına yanıt
    Ne alaka trafikte 800 binden fazla sahin dogan kartal var kullananlar hep fakir tayfa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bunların %20'si fakir geri kalanı vergi vermemek için kullanan tipler..

Vergi olmasa ülkede herkesin altında mercedes bmw audi felan olur bir tane tofaş felan göremezsin..

• nexus can N kullanıcısına yanıt
    Vergi vermemek için kimsenin o hidrolik direksiyonu klimasi bile olmayan çöplere binecegini sanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçenlerde ABD'de bi kadın korkunç bi şekilde öldü Tesla içinde. kadın sanırım senatör Mitch McConnell'in kardeşiymiş.

kadın aracı evinin bahçesinde çalıştırıp ileri gidecekken yanlışlıkla geri vitese alıyor ve arkasındaki gölete giriyor. arkadaşları yardıma koşuyolar, araç hemen batmamış olduğu halde camı kıramıyolar. gözlerinin önünde araç batıyo, camı kırmaktaki tüm çabaları başarısızo lduğu için kadın ölüyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

13bin de tesla var, bende alanları orta üst gelir grubu.

• elektrikli arabalar yanmaya başladığında söndürmesi çok zor felaket bir şey ben tırsıyorum bu elektrikli araçlardan.

• Yanan, yolsa kalan araç görmediniz mi hiç? Tesla olunca haber oluyor. 2023de dünyada en çok satan araç Tesla model Y. Bursa-Gemlik Karayolu’nda Tesla alev alev yandı. 

• faithlesszombie kullanıcısına yanıt
    içten yanmalı araçların aksine Tesla'lar çok yanıyolar, normal bi kazada bile kendi kendine yanmaya başlıyor. ve yanmaya başlayınca söndürülemiyor. daha çok Tesla yangını göreceğiz.

Biz neler gördük aylık geliri 200 bin tl olupta pide kuyruklarında bekleyenler. Tavsiyem insanlara fazla güvenme hatta banada güvenme o kadar..

• Togg fabrikasının olduğu Gemlik te yanması ironik olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün de hava 30 dereceleri gördü Bursa'da. Yokuş yukarı istikamette iyice abandıysa ve pillere ekstra yük binince iyice ısınıp yanma felaketi mi ortaya çıktı diye düşündüm başta. Havalar daha da ısınınca neler olabilir, soğutma sistemi fail verir mi bilemiyorum.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    sıcaklıktan bağımsız olarak trafik kazası yapınca bile pilleri tutuşabiliyo bunların. pil sonuçta herzaman patlamaya müsait bi ekipman. lisedeyken benim arkadaş anahtarlarını koyduğu cebine 12 volt pil koyunca cebi ve dizi yanmıştı.

• Elektrikli araba alan bunu göze alarak alır, iyi seviyede sigortalatması da lazım. Bir yangın çıktı mı bataryadaki yanıcı maddeleri tüketene kadar sönmüyor.

ABD'de itfaiyeler söndürmeye bile uğraşmıyormuş artık. Olgunlaşmamış bir teknolojinin ilk nesillerini alıyorsunuz. Hala eski teknoloji bataryalarla çalışıyor.

Bu kadar yanıcılık ve şarj döngüsü sonrası kapasite erimesiyle üstelik ülkemizde vergiler yüzünden ABD'dekinin bilmem kaç katı fiyatlara ben alınabilir görmüyorum.

Belki yeni batarya teknolojileri aktif kullanıma girince ileride mantıklı olur.

• 2 gün içten içe yanacak şimdi bu, havayı kirletmiyor, temiz enerji dedikleri araç, şimdi 2 gün envayi çeşit kimyasalı doğaya salacak,

• Elektrikli araçlar geçici bir heyecan, ve başka bir teknolojiye geçiş döneminde satilacaklar. Petrol kaynakları zaten azaldığı için birileri kurşun yataklarını eline geçirdi, dünyaya elektrikli araç yalanını pompalıyor. Cevreye duyarliymis. Çöp olmuş ve doğaya karışmış milyonlarca kurşun dünyayı zehirlediginde keşke petrolle devam etseydik dersiniz. Dünya çok tehlikeli bir kurşun zehirlenmesine sürükleniyor sırf birileri para kazansın diye. Toyota bu yalanı gördü ve alternatiflere yöneldi bile çoktan. Ayrıca üzerinde oturduğumuz pil gruplarının bünyemize ve beynimize verdiği zarardan ve bir arabada pilin patlaması sonucu nasıl bir felaket olabileceginden bahsetmedim bile. Yollarda çok az elektrikli araç varken bu yanma hanerlerini patlama haberlerini duyuyorsunuz. Yollar komple elektrikli araçlarla dolunca hergün 10 larcasini duyacagız.
    Bu sadece dünya başka bir alternatife geçerken dunyaya kurşun satalım, lityum vs satalım, dünya nasıl zehirlendiğini anlayana kadar yolumuzu çoktan buluruz düşüncesi. Belli ki petrol sahipleri de yavaş yavaş azalan rezervlerine hazırlık yapmışlar. Elektrik teknolojisi bu var olan pil teknolojisiyle(kimyasal) dünyaya benzinden daha zararlı.
    Ayrıca bomba üzerinde seyehat etmeyi de sevmiyorum.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey, tesla forumlarına gir bak haşatı çıkmış araçlar bile yanmamış. Her kazada araç yanıyor olsa emin ol yer yerinden oynar. Tesla araçlar bütün güvenlik teslerinden tam puan almış geçen sene dünyada en çok satan araç oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.