Arkadaşlar merhaba bütçemiz maksimum 500.000 otomatik SUV bir araç arıyoruz. Evimizin ikinci aracı olacak. Dacia Duster Kia stonic Opel crossland x eski kasa Opel Mokka gibi araçlar bulduk. Bir tane de örnek ilan atacağım bu araç olabilir gibi duruyor. Fakat aracın fiyatı biraz bize yüksek geldi. Bu bütçeye neler alabiliriz fikirlerinizi bekliyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-abc-grup-dan-opel-crossland-x-1.2-t-otomatik-1047646732/detay |
Butce max. 500 bin suv otomatik
-
-
sıfır otomatik bayon 503 bin lirayken 5 yaşında 65 bindeki crosslande bu parayı vermezdim açıkçası.
-
Hocam bayon hem 1.4 atmosferik hem de o fiyatin uzerine bayiler 25-30 bin istiyor.
-
Merak ediyorum zaten mevcut araciniz varken neden 2. bir araç alıyorsunuz. Yatırım olsun diye mi ? -
Hocam yatirim degil. Esimin isi dolayisiyla artik yerlerimiz cok ters kaliyor. Bu araci esim icin almak istiyoruz. Aslinda seat tarracoya niyet etmistik. Krediler 12 aya dusunce vazgecmek zorunda kaldik. Gecen hafta da is durumlari degisince mecbur 2. Araca girmek zorunda kaldik.
-
Bu git gel ile bende başbaşayım
Bende insignia grand sport var makyajlı ( uzun dönem kiralık )
Opelciyim ve başka araba bakamıyorum
Gerçi insignia üretilmeyecek gibi , o zaman ne yapıcam bilmiyorum
Konuya dönersek
eşimin ehliyeti var fakat şoförlük zayıf
Önce 2015 2016 civarı 1.4 otomatik Mokka lara yöneldim
Fiyatlar 450 minimum eli ayağı düzgünler
400 e kazalılar var
Crossland x bakıyorum
işte attığınız link
500 bin , 5 yaş 65 bin km
Bu iki aracın yenisi ne olur aynı markada ?
Crossland sıfır km
ne kadar ? 600 e var 590 a da bulunuyor
Mokka için ;
ortalama 7 yıl 80-100 bin km nin sahibine dezavantajı 130-140 bin TL
Crossland x için İ
ortalama 4-5 yıl 50-60 bin km nin sahibine dezavantajı 70-100 bin TL
Kesinlikle saçma
Bu fark mokka için 200 bin , crossland x için 150 bin lerde olmalı
Şoförlüğü biraz iyi olsa düşünmeden Sıfır km crossland alırım
fiyatı yüksek mi ? evet yüksek ne ucuz ki ?
Peki mokka ve crossland x e göre ?
Kesinlikle ucuz
piyasa garip
-
Eşinize araç alacaksanız kesinlikle yerden yüksek SUV olsun ki aracın altını sürekli surtmesinler yada kaldırım gibi yerlere daha rahat çıkabilsinler. Kesinlikle eski model araçlardan kaçının . 3-4 yaşında bir aracın bile sorun çıkarma ihtimali yüksek. Bayanlar bu tarz bir durumda çok sıkıntı çekebilirler çünkü onlar arabaların mekanik kısımlarından pek anlamazlar.
-
Temiz mazda cx3 -
Arkadaslar matrahta guncelleme yapilacakmis. 2. Ele yansimasi olur mu? -
sorun yasadıgınız aracı neden tavsiye edersınız ki..
-
Eger garantisi var ise alinir.Neden ? Herhangi bir ariza durumunda 6 yil garantisi olan bir marka.Hangi marka bu garantiyi veriyor ki.Bir digeri o paraya alabilecegin bence en yuksek konfor.Garantili araba ariza yaparsa bedavaya herseyi degistirilir ve arac parcasi gelesiye kadar sana arac temin edilir.Eger yasadigin yerde mazda servisi varsa ben alirdim.Ben niye sorun yasadim.cunku garantisi yoktu ve parcasi cok pahalı oldugu icin beni sarsti.Ama yine olsa garantili cx30 yine alirim.Cunki 6 yil garanti veriyor mazda
-
CrosslandX'in en boş paketi gerçekten kötü. İçine bindiğiniz zamanda, dış görüntü olarakta sanki ticari bir araca biniyormuş hissiyatı veriyor. Maksimum 500.000TL bütçeniz var ise yerinizde olsam düşük km'li cam tavanlı otomatik + lpg'li bir Juke veya Icon donanımlı turbo otomatik Captur alırdım.
-
Muhtemelen olur. bekleyin aceleniz yoksa
-
Ufak da olsa bir gevseme ben de bekliyorum.
-
Hocam Juke çok çirkin bir araba. Bir de eski kasa. Ha diyeceksiniz crossland Çok mu güzel arkası hariç evet arkası da bir o kadar çirkin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X