Bildirim
C sınıfı yola en iyi yapışan araba sizce hangisi? (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Focus bu segmentteki en iyi yol tutan araçtır. Yani uç noktalara gitmeyecek isek. Yoksa Vw golf clubsport, Megane R.S thropy , type r , a45 amg , rs3 gibi araçlar da c segmentte bulunuyor.
Kolay ulaşılabilir focustan başka aramayın zaman kaybı olur.
Not: hiç focus Sahibi olmadım. Almayı düşündüğüm bir araçta değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretimi durdurulsa da; önceki aracım olan Lancia Delta ile Saray, Kıyıköy taraflarında, sanırım Saray'a girerken; bir viraja geç farkederek girmiştim. Yandaki kardeşimin koltuguna gayrı ihtiyari sarıldım. Ancak araç bana mısın dememişti resmen. Malum uzun hb. Hakkını yemeyeyim, anayım kendisini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandıklarım arasında sıralama
Focus
147
Mazda3
308
B segment fiesta
En keyif veren 159 -cooper s
Golf yazanlar olmuş başka araç kullanmamışlar mı merak ettim?
Tabiki linea.
İnanmayan efsane makas videosunu açsın izlesin.
C master test var birde. Ceuze ardından ikinci oluyor totalde. Jetta sonuncu 🤔.
Not: Linea kullanıyorum övünmek gibi olmadın
Focus çok iyi yol tutar doğru ama sadece virajlarda hünerini gösterir. Düz uzun yolda ise gövde salınımı fazladır, yola çok yapışmaz.
“İnanmayan efsane makas videosunu izlesin”
Bak sen. Arabanin yola tutusunu magandalık ile kanıtlayacak.
Trafikte gezen serseri linealardan da sümbüllerden de fluance’den de nefret ettim.
Bence Corolla iyi yol tutuyor.
toyotanın auriis harici yol tutan arraabası yok gtt86 da var tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 28 Ocak 2018; 12:30:48 > -
Oooo genellemeci kardeş.
Çevremde benden başka 4 arkadaşım daha linea kullanıyor hepsi aile babası insanlar. Şirket aracı şımarıklığı ve taksiciler her markada aynı.
Hayatta makas atmam ama referans olarak izlenebilecek birazda şaka yollu bir yorum sadece.
Merhaba arkadaşlar. Bende mitsubishi lancer var gayet iyi bir yol tutuşu var. Şöyle söyleyebilirim virajlardaki performans gayet iyi. Mercedes, bmv gibi bir çok aracı viraj içindeyken sollamışlığım var hatta bir keresinde porche bile solladım 160 km hızla uzun bir virajda. Tabi düzlüğe çıkınca basıp gidiyorlar o ayrı konu. Bence gayet iyi yol tutuşu var, tek dezavantajı 60 yanak lastik olması buda çok dar ve keskin virajlarda lastiklerde hafif bir salınım yaratıyor sanki araç kayıyormuş hissi veriyor ama araç kaymıyor. 55 yanak lastikle çok daha iyi bir viraj performansı verecektir.
1 serisi, alfa 147, biraz da focus.
Golfmüş, astraymış bunları geçin abicim.
Astra K, yoltutuş konusunda 147 ninde Giuliettanın da içinden geçer. Kullanmadığınız arabalarla ilgili konuşmaya ne çok bayılıyosunuz -
Astra j için konuştum, k kasanın çıktığını unutmuşum daha kullanmak nasip olmadı. Fazla tavır takınmaya gerek yok :)
Estağfurullah tavır takınacak bişey yok. Fazlasıyla bilgi kirliliği var bu arada Astra J nin de limitleri oldukça yüksektir. K daha iyi tabi -
Ayicigim focus kac ??? Hangi serisi sedan ?
quote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
Focus bu segmentteki en iyi yol tutan araçtır. Yani uç noktalara gitmeyecek isek. Yoksa Vw golf clubsport, Megane R.S thropy , type r , a45 amg , rs3 gibi araçlar da c segmentte bulunuyor.
focus rs o yukarıda saydığınız araçları öpüyor bilginiz olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: acr
quote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
focus rs o yukarıda saydığınız araçları öpüyor bilginiz olsun.
Fark etmez, seçenek çoğaltılabilir anlamında yazdım. Bir de yazdığınız her pist için geçerli olamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Subaru levorg'un yanında astra, golf, focus, giuletta falan diz çöker heralde :) -
Aynen hocam k kullanamadık, 2016 astra j sedan var güzel ama bi 1 serisi değil bence. Belki de arkadan itiş bana daha çok keyif verdiği içindir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X