Şimdi Ara

C'yi biçimlendirirsek ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben c'yi biçimlendirmek istiyorum o zaman ne olur?

• biçimlenir diye iğrenç bir espri yapsam şimdi, kesin ban yerim.

herneyse c'yi biçimlendirirsen c'deki herşey tamamen silinir bildiğim kadarıyla.
  • C'yi windows ortamından biçimlendiremezsin (işletim sistemi oraya yüklüyse), eğer dos'tan biçimlendirirsen de C'de hiçbir şey kalmaz ne olabilir ki başka?
  • benim amacım C'yi boşaltmak (bi nevi format atmak)
    c'yi boşaltınca bişey kalmasın ama gerekli programlar kalsın
    tutun ki biçimlendirdim ne olur(benim 2 windowsum var 1.si professional 2.si home edition şuan kullandığım professional professional c'ye kurulu bilgisayarıma bişey olur mu?
  • C: Sürücünde İşletim Sİstemi Varsa Zaten Bİçimlendirme Yapamazsın Hocam.!
    Sana Hata Mesajı Verir. Windows Bİçimlendirmeyi Yapamadı Gibisinden.
    Binevi Format Diyosan Home edition İşletim Cd'si İle Format Atabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tugye yardım...

benim amacım C'yi boşaltmak (bi nevi format atmak)
    c'yi boşaltınca bişey kalmasın ama gerekli programlar kalsın
    tutun ki biçimlendirdim ne olur(benim 2 windowsum var 1.si professional 2.si home edition şuan kullandığım professional professional c'ye kurulu bilgisayarıma bişey olur mu?

programların windows home sürümü üzerine kuruluysa bir şey olmaz. ama professional sistem üzerine kuruluysa hepsi gider. eğer home d ye kuruluysa c yi biçimlendirince sadece home üzerinden sistemi yine açabilirsin...
  • yerel disk c yi bicimlendirirsem icindeki windowsa ait bilgilerde silinir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lütfen cevaplarınızı bekliyorum
  • kendin diyorsun biçimlendirirsem diye. biçimlendirmek zaten içindeki herşey silmek. ama windowsun olduğu yere biçimlendirme yapamıyorsun bildiğim kadarı ile. ancak format ile silersin.
  • peki cok saol
  • 4 senelik bir konuyu hortlatmak yerine ''TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARINI'' okuyun ve yeni bir başlık altında konu açın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.