Şimdi Ara

C4 comf. plus 1.6 vti vs Golf trend 1.6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu gün 2011 vti 1.6 comfort ve plus paketli 21.000 km de bir C4 icin sahibiyle 33.000 tlye el sıkıştık. Kuzenim de benim İcin arastirirken sıfır km 1.6 golf trendine için 36.000 tl bayi fiyatı aldı. ben de iki araç arasında kararsız kaldım. Golf trendline bomboş fakat daha önce bir golf 4 comfortline sahibiydim ve sürüş keyfi çok iyiydi. Citroen ise dolu fakat daha önce golf alana kadar peugeot dan çok çektiğim icin biraz tedirgin ediyor. Fikrinizi alabilir miyim? Siz olsanız ne yaparsınız? Fiyatlara ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• golf derim
  • Bayilere Golf tam 2 ay sonra geliyormuş
  • bu forumdakile genelde citröen almış kişiler olduğundan kendi adıma citroen derim
  • golf herşeyiyle c4 ten 1 gömlek üstün gibime geliyor.ben olsam golf alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

golf herşeyiyle c4 ten 1 gömlek üstün gibime geliyor.ben olsam golf alırdım.

sen c4 ü 1 kere bile kullanmamışsındır eminim.daha önce de bir kaç yorumuna şahit olmuştum arabalar hakkında. fanatik ve boş yorumlar.golf 1 gömlek üstünmüş,nesi 1 gömlek üstün örneklerle anlat bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

sen c4 ü 1 kere bile kullanmamışsındır eminim.daha önce de bir kaç yorumuna şahit olmuştum arabalar hakkında. fanatik ve boş yorumlar.golf 1 gömlek üstünmüş,nesi 1 gömlek üstün örneklerle anlat bakalım

al bir boş yorum daha! 100 kişiye sor bakalım golfü mü c4ü mü tercih edersiniz diye.çoğunluğun ne diyeceğini sen de biliyorsun.neticede c4 kötü demedim,golf c4 ten daha iyi dedim o kadar.saldırmanın manası yok!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bayım C4 forumunda sizin yazılarınızı gördümde, sen ya citroen'den bu yorumları savuşturmak için "yüzde" alıyorsun yada citroen 'de hisse sahibisin? bu kadar canla başla citroeni savunduğuna göre var bunda birşey? nedir işin aslı? benim 20 yıllık ve en az 400-500 bin km değişik otolar kullanmışlığım var, bizde araba kullandık neyin ne olduğunu biliyoruz .. benim hiçbir markaya karşı bir önyargım yok ama oto sanayilerde şöyle bir laf vardır bilmem bilirmisin?? "fransızdan uzak allah'a yakın ol" bunu yazmak istemezdim ama senin bu kadar fanatik olman bana bu yazıyı yazdırmak zorunda bıraktı,neyse kalpler kırılmasın diyorum ben yinede sağlıcakla kal ,kazasız belasız arabanın keyfini çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillman -- 5 Mart 2012; 13:54:33 >

• BEN GOLFÜ DE C4 Ü DE GÖRDÜM SIFIRLARI ARASINDA 16 MİLYAR FARK VAR VE BENCE GOLF BUNU ASLA HAK ETMİYOR:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillman

quote:

quote:

Bayım C4 forumunda sizin yazılarınızı gördümde, sen ya citroen'den bu yorumları savuşturmak için "yüzde" alıyorsun yada citroen 'de hisse sahibisin? bu kadar canla başla citroeni savunduğuna göre var bunda birşey? nedir işin aslı? benim 20 yıllık ve en az 400-500 bin km değişik otolar kullanmışlığım var, bizde araba kullandık neyin ne olduğunu biliyoruz .. benim hiçbir markaya karşı bir önyargım yok ama oto sanayilerde şöyle bir laf vardır bilmem bilirmisin?? "fransızdan uzak allah'a yakın ol" bunu yazmak istemezdim ama senin bu kadar fanatik olman bana bu yazıyı yazdırmak zorunda bıraktı,neyse kalpler kırılmasın diyorum ben yinede sağlıcakla kal ,kazasız belasız arabanın keyfini çıkar.

tamam bayım ne ayaksın çözemedim uzatmamak adına tamam diyorum sana

• Önce araçları kıyaslacaksınız, golfun C4'ten hiç bir farkı göremiyorum eğer gören varsa anlatın bilelim o farka değmez C4 almak daha mantıklı vw boşuda tam boştur renault birinci vw ikinci sırada geliyorlar
  • sanki bayilerde sıraya geçmişlerdi gel golf var elimde diye :)

bahsettiğiniz 36 k ya satılan golflerden yok piyasada. bulursan al. ama yok. yine de forumları karıştırmaya yetecek bir fiyat bu, bir de araba bulunsa tahmin bile edemiyorum.
  • C4 fransız ve çok kaliteli insanların en iyi bildiği ( oto ) fransızsa ) fransızlara bok atmaktır.

Ben iş hayatına çok küçük yaşlarda atıldım oto tamirciliği de yaptım ama hiç bir sanayide fransızdan uzak dur allaha yakın cümlesi duymadım.

Bu forumda alman otomobil fanatizmi nirvana durumunda. mercede bmw audi geriye kalanlar yeni c4 lerden üstün değil. he derseniz ki dsg miz var

aman ben almıyım ellerinde patlayan patlayana. konfor konusu ise evet mcp bir dsg değil çünkü tek kavrama ama bizim alamancı arkadaşlarımız

bunuda kavrayamıyorlar...yeni c4 almaya niyetli arkadaşım almaya niyetlendiğin aracı servise gösterirsiniz ok verirlerse alırısınız. hiç değilse güncel

kasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

C4 fransız ve çok kaliteli insanların en iyi bildiği ( oto ) fransızsa ) fransızlara bok atmaktır.

Ben iş hayatına çok küçük yaşlarda atıldım oto tamirciliği de yaptım ama hiç bir sanayide fransızdan uzak dur allaha yakın cümlesi duymadım.

Bu forumda alman otomobil fanatizmi nirvana durumunda. mercede bmw audi geriye kalanlar yeni c4 lerden üstün değil. he derseniz ki dsg miz var

aman ben almıyım ellerinde patlayan patlayana. konfor konusu ise evet mcp bir dsg değil çünkü tek kavrama ama bizim alamancı arkadaşlarımız

bunuda kavrayamıyorlar...yeni c4 almaya niyetli arkadaşım almaya niyetlendiğin aracı servise gösterirsiniz ok verirlerse alırısınız. hiç değilse güncel

kasa...

ben 2,5 yıl megane 1 kullandım taş gibi arabaydı.sadece yıkamacı motoru yıkarken bobini patlatmıştı onun dışında 5 kuruş masrafım olmadı.daha sonra 3 aylığına laguna kullandım dürüst olmak gerekirse sanayi den çıkmadım ama kimseden de böyle bir laf duymadım.araç şans işidir.fransızı almanı japonu yok.ama hiç bir mantık boş bir golf ile comfort plus ı eş tutmamalı.

• quote:

C4 fransız ve çok kaliteli insanların en iyi bildiği ( oto ) fransızsa ) fransızlara bok atmaktır.

kasa...

""Aracımdaki vites geçişlerinde yaşamış olduğum problem dün sabah çok ciddi bir kaza tehlikesi yaşamama sebep oldu. Aracımı E5 te sürerken vitesler geçmedi ve arabam yolun ortasında hareketsiz kaldı ne yaptıysam vitesleri değiştiremedim. Arkamdan gelen araçlar benim yüzümden zor durumda kaldılar bana çarpmamak için. O panikle hemen yolun ortasında aracımı kapatıp tekrar çalıştırmak suretiyle yoldan ayrıldım ve Citroenle aldığım bayi ile iletişime geçtim. Bayi aracımı görmeleri gerektiğini söyledi. Bunun üzerine aracımı servise istediler ama ben o riske giripo tekrardan ve daha büyük sorun yaşamamak için aracımı çekici vasıtasıyla servise gönderdim. Bugün ilerleyen saatlerde problem belli olacak ama Yol yardımdaki arkadaşlara göre problem Şanzıman Robotuyla alakalı ve şanzıman değiştirilmesi gerekecek."" ..........Bu yazıyı bugün C4 forumunda gördüm allah aşkına bana şu arabayı savunup durmayın yahu....madem marka fanatikliği aklıma gelen bişeyi sizinle paylaşayım, geçen gün bir gazetenin int. sitesine bakıyorum 2011 yılının yeni modelleri diye foto slayt haberi var (insanların citroene bakış açısını görmeniz açısından diyorum) bütün araç markaları var (skoda dahil) 2011 model yeni kasa citroen c4 arabası yok ,insanların bu markaya bakış açısı böyle değişmiyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: stillman

quote:

kasa...

""Aracımdaki vites geçişlerinde yaşamış olduğum problem dün sabah çok ciddi bir kaza tehlikesi yaşamama sebep oldu. Aracımı E5 te sürerken vitesler geçmedi ve arabam yolun ortasında hareketsiz kaldı ne yaptıysam vitesleri değiştiremedim. Arkamdan gelen araçlar benim yüzümden zor durumda kaldılar bana çarpmamak için. O panikle hemen yolun ortasında aracımı kapatıp tekrar çalıştırmak suretiyle yoldan ayrıldım ve Citroenle aldığım bayi ile iletişime geçtim. Bayi aracımı görmeleri gerektiğini söyledi. Bunun üzerine aracımı servise istediler ama ben o riske giripo tekrardan ve daha büyük sorun yaşamamak için aracımı çekici vasıtasıyla servise gönderdim. Bugün ilerleyen saatlerde problem belli olacak ama Yol yardımdaki arkadaşlara göre problem Şanzıman Robotuyla alakalı ve şanzıman değiştirilmesi gerekecek."" ..........Bu yazıyı bugün C4 forumunda gördüm allah aşkına bana şu arabayı savunup durmayın yahu....madem marka fanatikliği aklıma gelen bişeyi sizinle paylaşayım, geçen gün bir gazetenin int. sitesine bakıyorum 2011 yılının yeni modelleri diye foto slayt haberi var (insanların citroene bakış açısını görmeniz açısından diyorum) bütün araç markaları var (skoda dahil) 2011 model yeni kasa citroen c4 arabası yok ,insanların bu markaya bakış açısı böyle değişmiyor işte.

ey bire kardeşim otomatik şanzıman robotiz şanzımansa bu dediğinin olma şansı her zaman vardır ben sana wv de olanları da anlatayım da o zaman bir daha alma bu amcamın başına geldi vw bora satın aldı ve kullandı 2 ay sonra önden ses geliyor diye götürdü amartisörlerin şasi bağlantılarının yapılmadığı ortaya çıktı üsteilk vidanın yeri tertemizdi vida oraya fabrikada takılmamış hiç. ha gelelim audi a4 e arkdaşım satın aldı 1 ay sonra servis girişinde ön tekerkler yerinden çıktı bunlara ne diyeceksin peki?

• 1.6 tredn demişsiniz.Bu resimde işaretlediğim motorlu aracı alacaksın demektir.
    Dostum hem bu motoru hemde boş bir kasaya sırf wv olduğu için 36,000 tl vereceksen çok iyi düşün derim.O motor evet sağlam ama asırlık bir motor.
    İllaki citroen al demiyorum ama bu arabaya da 36000 benim fikrimce verilmez..Hem gitmez hem çok yakar.

C4 comf. plus 1.6 vti vs Golf trend 1.6
  • hele birde benzinli golf ile kıyaslıyorsan çok ayıp ve yazık edersin c4 benzinli golfe on basar:)
  • bence bu arkadaşı muhatap alıp ciddi ciddi mesaj yazmayın.tamam deyin.
  • quote:

bence bu arkadaşı muhatap alıp ciddi ciddi mesaj yazmayın.tamam deyin.

Bence konuyu açan arkadaş kobrayı saldı ortaya kaçtı .Baksanıza sesi çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.