ARKADAŞLAR BU 3 ARAÇ ARASINDA GİT GELLER YAŞIYORUM .BİLGİNİZ DAHİLİNDE ARALARINDAKİ ÖLDÜRÜCÜ FARKLARI SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?SİZCE HANGİSİ ?
C4 1,6 E-HDI 112 HP EXCLUSİVE MCP(OTOMATİK) 54000 TL
DS4 1,6 E-HDI 112 HP DSTYLE MCP(OTOMATİK) 58000 TL
GULİETTA 1,6 JTD DİSTİNCTİVE (MANUEL) 61000 TL
FİYATLAR BÖYLE SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ VE HANGİSİNİN DONANIMLARI DAHA İYİDİR .
TEŞEKKÜRLER....
C4 DS4 guiden daha kaliteli bir araçtır ben olsan ds4 alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: dearvahhelsing
ARKADAŞLAR BU 3 ARAÇ ARASINDA GİT GELLER YAŞIYORUM .BİLGİNİZ DAHİLİNDE ARALARINDAKİ ÖLDÜRÜCÜ FARKLARI SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?SİZCE HANGİSİ ?
C4 1,6 E-HDI 112 HP EXCLUSİVE MCP(OTOMATİK) 54000 TL
DS4 1,6 E-HDI 112 HP DSTYLE MCP(OTOMATİK) 58000 TL
GULİETTA 1,6 JTD DİSTİNCTİVE (MANUEL) 61000 TL
FİYATLAR BÖYLE SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ VE HANGİSİNİN DONANIMLARI DAHA İYİDİR .
TEŞEKKÜRLER....
Var mıdır bilmiyorum ama listedeki julyet manueli tct ile değiştirin:) C4'ü eleyin. Ds4 ile julyet arasında hangisini seçerseniz seçin memnun olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
Otomatik olmasından dolayı DS4 ü alırdım. Ancak Fransız olmamasından dolayı da Alfa yı alırdım. :D
quote:
Orijinalden alıntı: colibaly
Otomatik olmasından dolayı DS4 ü alırdım. Ancak Fransız olmamasından dolayı da Alfa yı alırdım. :D
Alıntıları Göster
forteveloce kardeş bahsettigin araç çok güzel de benzinli yav nası para yetiştireyim ona bide 170 beygir :)hem fiyatıda pahalı gariban işi arıyoz biz dizel
ds4 derdim ama şimdi fransızlara para yedirme diye alfa romeo guilette diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bückstabu189
ds4 derdim ama şimdi fransızlara para yedirme diye alfa romeo guilette diyorum
forteveloce kardeş bahsettigin araç çok güzel de benzinli yav nası para yetiştireyim ona bide 170 beygir :)hem fiyatıda pahalı gariban işi arıyoz biz dizel
Dizellerde tct gelmemiş mi daha? Benzinlilerde olduğunu biliyorum ama dizeli için emin değilim:)
quote:
Orijinalden alıntı: ForteVeloce
quote:
Dizellerde tct gelmemiş mi daha? Benzinlilerde olduğunu biliyorum ama dizeli için emin değilim:)
Alıntıları Göster
Guliettta al Romeo olursun :)
quote:
quote:
Alıntıları Göster
dizellerde yok belkide geliyo benim haberim yok alfanın cazibesi çok etkiliyo beni tasarımı harika ama donanımdada citroen önde gibi ve fiyatıda biraz uygun gelio napcagıma karar veremedim fiyat oarak daha uygun bişey alan arkadaş varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
citroenin yüzüne bakmam.
+ 1923
Jülyetin yol tutuşu yeter, mümkünse test sürüşüne çıkın. Sitttröen'in sizi tedirgin ettiği yollarda, virajlarda Julyet ile biraz daha basmak isteyeceksiniz.. Geçen yıl imzamdaki aracı almadan önce çok gitgeller yaşadım. Otomatik vites tercihi sebebiyle aşkımız sona erdi Julyet'le.. Ne olurdu şu TCT'yi 1 yıl önce getirselerdi..
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
citroenin yüzüne bakmam.
+ 1923
Jülyetin yol tutuşu yeter, mümkünse test sürüşüne çıkın. Sitttröen'in sizi tedirgin ettiği yollarda, virajlarda Julyet ile biraz daha basmak isteyeceksiniz.. Geçen yıl imzamdaki aracı almadan önce çok gitgeller yaşadım. Otomatik vites tercihi sebebiyle aşkımız sona erdi Julyet'le.. Ne olurdu şu TCT'yi 1 yıl önce getirselerdi..
Alıntıları Göster
ds4 ün dsport modelinde katlanır ayna yok acaba sonradan eklettirilebilinir mi fiyatı kaça patlar?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Giulietta
quote:
Orijinalden alıntı: mightywolf35
Giulietta
Alıntıları Göster
gulietta benimde favorimde fiyat olarak biraz daha yüsek bide donanımı birazdaha az gibi geliyo bana
quote:
gulietta benimde favorimde fiyat olarak biraz daha yüsek bide donanımı birazdaha az gibi geliyo bana
Alıntıları Göster
Şahsi tercihim Giulietta olurdu..
quote:
Orijinalden alıntı: Phaldor
Şahsi tercihim Giulietta olurdu..
Alıntıları Göster
Jülyet elbette...
quote:
Alıntıları Göster
arada 7 bin tl gibi ciddi fark var bu yüzden c4
kesınlıkle julyet
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
Ahahahah, sende bi Alfa "yarası" var galiba ya Hayret, nasıl olduysa VW dememişsin, çok garip.
C4 / DS4 mü Giu'dan daha kaliteli araçmış? Ağzımla gülmüyorum, o derece diyeyim.
DS4'ün gözümde hiçbir özelliği yok. Tarz marz yapmaya çalışmışlar ama bence olmamış. İçi de C4 ile neredeyse aynı. O zaman gider C4 alırım daha iyi...
DS4'ü merak ediyordum ama dış tasarım haricinde hiçbir yanını beğenmedim. Arka kapılarının çok küçük kalıyor olması ve arka camlarının açılmıyor oluşu ise apayrı bir cinslik.
Giulietta sahibi olmasam, yine Giulietta derdim sanırım