Şimdi Ara

c5-laguna-mondeo-passat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni c5 2.2 hdi kombi ve rakipleri, http://www.autobild.de/artikel/vergleich-mittelklasse-kombis_701308.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhotep55 -- 29 Mayıs 2008; 13:15:58 >

• Ford mondeo gerçekten çok başarılı tebrik ediyoruz

Passat ise yıllar geçmesine rağmen hemen fordun arkasından geliyor

laguna sonuncu olmuş şaşırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Ford mondeo gerçekten çok başarılı tebrik ediyoruz

Passat ise yıllar geçmesine rağmen hemen fordun arkasından geliyor

laguna sonuncu olmuş şaşırmadım
    en iyi motora,

en iyi akselasyona,

en iyi esnekliğe,

en iyi ses yalıtımına sahip olan model,

sonuncu oluyor,

bunun adı komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 29 Mayıs 2008; 13:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

en iyi motora,

en iyi akselasyona,

en iyi esnekliğe,

sonuncu oluyor,

bunun adı komedi.

Alıntıları Göster
    biri autobild mi dedi vw yine ya birincidir ya ikincidir.birinci de yine almandır.
  • quote:

en iyi motora,

en iyi akselasyona,

en iyi esnekliğe,

sonuncu oluyor,

bunun adı komedi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

en iyi motora,

en iyi akselasyona,

en iyi esnekliğe,

sonuncu oluyor,

bunun adı komedi.

İstediği kadar iyi olsun o tiple çoğu insanı tavlayamaz LAGUNA

• quote:

en iyi motora,

en iyi akselasyona,

en iyi esnekliğe,

sonuncu oluyor,

bunun adı komedi.

Alıntıları Göster
    fordun nekadar iddalı bir otomobil yaptığı bir testte daha ortaya çıktı bir çok değişik kuruluşların yaptığı testlerde mondeo çok iyi başarılara imza atıyor ve görünüyorki motor ve donanım gamı arttıkçda sınıfında referans olabilecek bir otomobil olacak fakat passatın başarısı da göz ardı edilemez çünkü arkasında 2 yeni rakibi bıraktı..

en ağır olan c5 testtinde en yavaşı oluyor ford ile aynı motoru paylaşan citroen c5 2.2 hdi 170hp güç ve 370nm tork üretebiliyor, mondeo ise aynı motorla 175hp güç ve 400nm torkun yanı sıra anlık olarak overboost ile tork değeri 420nm ye kadar çıkabiliyor

fren konusunda vw özelliği burdada meydana çıkıyor bir çok testte okuduğum ve gördüğüm şey burada da karşıma çıkıyor, vw grubu spor modellerinde frenlere gösterdiği ilgiyi binek modellerde göstermiyor vw burdaki en uzun fren mesafesine sahip otomobil oluyor

ağırlık dağılımı konusunda vw ve ford bu konuda çok iyiler en kötü ağırlık dağılımını ise citroen veriyor

sonuç olarak mondeo yeni rakipleri karşısında başarısını koruyan bir otomobil, her nekadar mondeo çok iddalı bir model olsada bütün olarak bakıldığı zaman sunduğu motor çeşitliliği, donanım çeşitliliği ve dsg gibi bir şanzıman seçeneğiyle en iyisi bana göre passat, vw passatda her tarza göre bir motor veya donanım bulabilirsiniz ve dsg artısını sunan tek otomobil buda onu ayrı kılıyor dizelde çok iddalı motorlara sahip olmasada sahip olduğu fsi ve tfsi motorlarıyla passat her zevke hitap edebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

fordun nekadar iddalı bir otomobil yaptığı bir testte daha ortaya çıktı bir çok değişik kuruluşların yaptığı testlerde mondeo çok iyi başarılara imza atıyor ve görünüyorki motor ve donanım gamı arttıkçda sınıfında referans olabilecek bir otomobil olacak fakat passatın başarısı da göz ardı edilemez çünkü arkasında 2 yeni rakibi bıraktı..

en ağır olan c5 testtinde en yavaşı oluyor ford ile aynı motoru paylaşan citroen c5 2.2 hdi 170hp güç ve 370nm tork üretebiliyor, mondeo ise aynı motorla 175hp güç ve 400nm torkun yanı sıra anlık olarak overboost ile tork değeri 420nm ye kadar çıkabiliyor

fren konusunda vw özelliği burdada meydana çıkıyor bir çok testte okuduğum ve gördüğüm şey burada da karşıma çıkıyor, vw grubu spor modellerinde frenlere gösterdiği ilgiyi binek modellerde göstermiyor vw burdaki en uzun fren mesafesine sahip otomobil oluyor

ağırlık dağılımı konusunda vw ve ford bu konuda çok iyiler en kötü ağırlık dağılımını ise citroen veriyor

sonuç olarak mondeo yeni rakipleri karşısında başarısını koruyan bir otomobil, her nekadar mondeo çok iddalı bir model olsada bütün olarak bakıldığı zaman sunduğu motor çeşitliliği, donanım çeşitliliği ve dsg gibi bir şanzıman seçeneğiyle en iyisi bana göre passat, vw passatda her tarza göre bir motor veya donanım bulabilirsiniz ve dsg artısını sunan tek otomobil buda onu ayrı kılıyor dizelde çok iddalı motorlara sahip olmasada sahip olduğu fsi ve tfsi motorlarıyla passat her zevke hitap edebiliyor

Alıntıları Göster
    arkadaslar dogruya dogru olmak lazım
    d segmentinde ister mondeo ister laguna ister passat olsun
    kesinlikle kıyaslanamaz nedenine gelince aracın fiyatı 49950 ve d segmenti diesel bir arac
    artı diğer d segmentlerdeki diesel ve aynı donanım lı araclara bakarsanız hersey ortaya cıkıyor
    bunlarıda tamamen kenara bırakalım aracın cizgi hatları aerodinamik yapısı gercekten herseye yeter
    aracta diğerleri gibi alıntılık yok yeni laguna dikkat ederseniz eski c5 in aynısı arka farlar sadece daha ince
    önler ise tam tersi olmus mondeo dieselin fiyatı ortada önden güsel fakat genel olarak bakıldıgında
    hantallık ön planda passat ise artık nede olsa satıyorum deyip donanımı iyice zayıflastırdı ve o klasik hattından kurtulamıyor aynı sekilde dieselinin fiyatı bazı 68 000 ytl ye bırakıolar
    bütün d segmenti aracları kullandım bu arac hepsinden farklı ve denildiği gibi direk audi bmw ye rakip..

• quote:

Orijinalden alıntı: M_Genç

arkadaslar dogruya dogru olmak lazım
    d segmentinde ister mondeo ister laguna ister passat olsun
    kesinlikle kıyaslanamaz nedenine gelince aracın fiyatı 49950 ve d segmenti diesel bir arac
    artı diğer d segmentlerdeki diesel ve aynı donanım lı araclara bakarsanız hersey ortaya cıkıyor
    bunlarıda tamamen kenara bırakalım aracın cizgi hatları aerodinamik yapısı gercekten herseye yeter
    aracta diğerleri gibi alıntılık yok yeni laguna dikkat ederseniz eski c5 in aynısı arka farlar sadece daha ince
    önler ise tam tersi olmus mondeo dieselin fiyatı ortada önden güsel fakat genel olarak bakıldıgında
    hantallık ön planda passat ise artık nede olsa satıyorum deyip donanımı iyice zayıflastırdı ve o klasik hattından kurtulamıyor aynı sekilde dieselinin fiyatı bazı 68 000 ytl ye bırakıolar
    bütün d segmenti aracları kullandım bu arac hepsinden farklı ve denildiği gibi direk audi bmw ye rakip..

Alıntıları Göster
    hangı model rakıp anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

hangı model rakıp anlayamadım?

Alıntıları Göster
    alın size diğer D sınıfı testleri;

1)D sınıfı Genel Test

http://www.autozeitung.de/onl<br%20/>ine/render.php?render=87641

Audi A4 2.0 TDİ,Bmw 318D,Ford Mondeo 2.0 TDCI,Mercedes C200 CDI,Reno Laguna 2.0 DCI ve Vw Passat 2.0 TDI

Qualitat Kalite demek puanlamalar söyle;
    Audi A4 185 puan,Bmw 181 puan,Ford Mondeo 176 puan,Mercedes 178 puan,Reno 176 puan,Vw Passat 180 puan almış

Passat bu testtde Mondeoyu Kalite,Konfor,Frene kadar birçok konuda geçmiş

2)Buda Ayrı Bir Test (AutoMotorSport 2008 nisan)
    Vw Passat 1.4 TSI 122 hp ve Ford Mondeo 1.6 Tİ-VCT 125 hp

Kalite Hissi Passat 13 puan almış Mondeo 11 puan almış

Göstergeler Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış
    Kullanım Kolaylığı Passat 23 puan almış Mondeo 21 puan almış
    Yaşama alanı hissi Passat 10 puan almış Mondeo 9 puan amış
    İç gürültü-ölçüm değerleri Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış (Buda Pasattın ses yalıtımın daha iyi oldugunu gösterir)
    Gürültü Hissi Passat 8 puan amış Mondeo 6 puan almış
    Rüzgardan etkilenme Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış
    Fren mesafesinde yine Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış (Passatın frenleri daha basarılı)
    Performans hissi Passat 5 puan almış Mondeo 3 puan almış (Mondeo 3 hp daha güçlü tabi passat turbolu)
    Test tüketimi Passat 15 puan almış Mondeo 11 puan almış (Passat hem daha performanslı hemde daha ekonomik)
    Sanzıman Vites oranları Passat 8 puan almış Mondeo 6 puan almış
    Hızlanma Maksimum hız Passat 18 puan almış Mondeo 12 puan almış

Sıra Maliyete Gelince;

Baz fiyat Passat 21 puan almış Mondeo 25 puan almış
    Donanım fiyatlandırılması Passat 3 puan almış Mondeo 4 puan almış

Ve Testin birincisi Vw Passat Toplam Puanı 495 ,Mondeoun Toplam Puanı 455 olarak Passatın büyük bir farkı gözlemleniliyor

Kalite,Konfor,Ses Yalıtımı,Fren,Motor,Sanzıman,Tüketime kadar vw daha iyi

3)Kombi Testine Gelelim;

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=124771

Vw Passat Variant 2.0 TDi,Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCI,Mazda 6 Sport Kombi 2.0 CD ve Reno Laguna GrandTour 2.0 DCI

Kalitede yine en iyisi Vw ,Konforda yine en iyisi Vw,İşçilikte ve Ses yalıtımda yine en iyisi VW ama Maliyette Vw en düşük puanları almış

Sıralama Söyle;

1)Vw Passat
    2)Ford Mondeo
    3)Reno Laguna
    4)Mazda 6 Sport

4)Tekrar kombi Testi ;

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=99983

Vw Passat,Ford Mondeo,Opel Vectra ve Reno Laguna

yine Vw kalite,konfor,işçilik,ses yalıtımda götürmüş puanları rakiplerinden
    1)Vw Passat
    2)Ford Mondeo
    3)Reno Laguna
    4)Opel Vectra

5)Bir Başka Teste Geçelim;

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=82655

Vw Passat,Ford Mondeo ve Reno Laguna

Passat Yine kalite,konfor,işçilik,kullanım,ses yalıtımı,frenler,fonksiyonel ve ergonomik özelliklerden götürmüş

ayrıca 2.0 TDi Passat Mondeonun 2.0 TDCI motorundan daha iyimiş

Sıralama;

1)Passat
    2)Mondeo
    3)Laguna

6)buda ams testi sıralaması

Şubat ayı auto motor sport dergisindede
    1.Audi a4
    2.Vw passat
    3.Mercedes c
    4.Ford mondeo
    5.Bmw 3.20
    6.Renault laguna
    7.Mazda 6
    8.Opel vectra
    8.Aynı puanda Saab 9-3
    10.Peugeot 407
    11.Chrysler sebring

sonuç passat rakiplerinden yaşlı ama hala daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Properiest -- 29 Mayıs 2008; 18:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Properiest

alın size diğer D sınıfı testleri;

1)D sınıfı Genel Test

http://www.autozeitung.de/onl<br%20/>ine/render.php?render=87641

Audi A4 2.0 TDİ,Bmw 318D,Ford Mondeo 2.0 TDCI,Mercedes C200 CDI,Reno Laguna 2.0 DCI ve Vw Passat 2.0 TDI

Qualitat Kalite demek puanlamalar söyle;
    Audi A4 185 puan,Bmw 181 puan,Ford Mondeo 176 puan,Mercedes 178 puan,Reno 176 puan,Vw Passat 180 puan almış

Passat bu testtde Mondeoyu Kalite,Konfor,Frene kadar birçok konuda geçmiş

2)Buda Ayrı Bir Test (AutoMotorSport 2008 nisan)
    Vw Passat 1.4 TSI 122 hp ve Ford Mondeo 1.6 Tİ-VCT 125 hp

Kalite Hissi Passat 13 puan almış Mondeo 11 puan almış

Göstergeler Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış
    Kullanım Kolaylığı Passat 23 puan almış Mondeo 21 puan almış
    Yaşama alanı hissi Passat 10 puan almış Mondeo 9 puan amış
    İç gürültü-ölçüm değerleri Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış (Buda Pasattın ses yalıtımın daha iyi oldugunu gösterir)
    Gürültü Hissi Passat 8 puan amış Mondeo 6 puan almış
    Rüzgardan etkilenme Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış
    Fren mesafesinde yine Passat 5 puan almış Mondeo 4 puan almış (Passatın frenleri daha basarılı)
    Performans hissi Passat 5 puan almış Mondeo 3 puan almış (Mondeo 3 hp daha güçlü tabi passat turbolu)
    Test tüketimi Passat 15 puan almış Mondeo 11 puan almış (Passat hem daha performanslı hemde daha ekonomik)
    Sanzıman Vites oranları Passat 8 puan almış Mondeo 6 puan almış
    Hızlanma Maksimum hız Passat 18 puan almış Mondeo 12 puan almış

Sıra Maliyete Gelince;

Baz fiyat Passat 21 puan almış Mondeo 25 puan almış
    Donanım fiyatlandırılması Passat 3 puan almış Mondeo 4 puan almış

Ve Testin birincisi Vw Passat Toplam Puanı 495 ,Mondeoun Toplam Puanı 455 olarak Passatın büyük bir farkı gözlemleniliyor

Kalite,Konfor,Ses Yalıtımı,Fren,Motor,Sanzıman,Tüketime kadar vw daha iyi

3)Kombi Testine Gelelim;

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=124771

Vw Passat Variant 2.0 TDi,Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCI,Mazda 6 Sport Kombi 2.0 CD ve Reno Laguna GrandTour 2.0 DCI

Kalitede yine en iyisi Vw ,Konforda yine en iyisi Vw,İşçilikte ve Ses yalıtımda yine en iyisi VW ama Maliyette Vw en düşük puanları almış

Sıralama Söyle;

1)Vw Passat
    2)Ford Mondeo
    3)Reno Laguna
    4)Mazda 6 Sport

4)Tekrar kombi Testi ;

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=99983

Vw Passat,Ford Mondeo,Opel Vectra ve Reno Laguna

yine Vw kalite,konfor,işçilik,ses yalıtımda götürmüş puanları rakiplerinden
    1)Vw Passat
    2)Ford Mondeo
    3)Reno Laguna
    4)Opel Vectra

5)Bir Başka Teste Geçelim;

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=82655

Vw Passat,Ford Mondeo ve Reno Laguna

Passat Yine kalite,konfor,işçilik,kullanım,ses yalıtımı,frenler,fonksiyonel ve ergonomik özelliklerden götürmüş

ayrıca 2.0 TDi Passat Mondeonun 2.0 TDCI motorundan daha iyimiş

Sıralama;

1)Passat
    2)Mondeo
    3)Laguna

6)buda ams testi sıralaması

Şubat ayı auto motor sport dergisindede
    1.Audi a4
    2.Vw passat
    3.Mercedes c
    4.Ford mondeo
    5.Bmw 3.20
    6.Renault laguna
    7.Mazda 6
    8.Opel vectra
    8.Aynı puanda Saab 9-3
    10.Peugeot 407
    11.Chrysler sebring

sonuç passat rakiplerinden yaşlı ama hala daha iyi

Alıntıları Göster
    autozeitung.de sitesinin galiba favorisi passat ki her testte birinci seçildi ve bana göre vw kullandığı traktör gibi ses çıkaran pompa meme eski nesil dizelini common railden iyi diyorsa orda bi durup düşünürüm, kafam biraz karışır açıkcası objektif olma bakımından..

vw yanlısı genelde autobildi derler ama o bile passatı ikinci sıralara düşürmüştür

verdiğin ams mega testi bende var ama bu testte atladığın bişey var mondeo nun 2.0 145hp 185nm tork üreten motoruna karşı üstelik bu motor çok eleştiri alan cansız bir motora karşı bu testte vw ve audinin 1.8 160hp 250nm tork üreten tfsi motora sahip olmaları zaten avantaj burda mondeonun şansı pek kalmıyor, bu testte olması gereken araç passat 2.0 fsi 150hp idi ve mondeo bu passatı autobildin testinde gerisinde bıraktı..

ve aynı ams testinde 2.0 fsi yerine 1.8 tfsi passat ve a4 alınırken neden bmw 318i alındı, 1.8 litre 143hp motor yerine 2.0 litre 170hp motor alınsaydı bu testi merak edip aldığım zaman pek içime sinmemişti karşılaştırma motorlar bana çok adil gelmedi çünkü 2.0 145hp cansız bir mondeonun zaten tfsi passat karşısında şansı olmaz hatta mondeo gibi bmw 318 modelininde

ve ayrıca vw binek modelleri fren performansı olarak rakiplerinden her zaman geri olmuştur, hatta ams testi elindeyse (bende var şu anda) passatın fren performansı olarak mondeo ve lagunanın gerisinde olduğunu görürsün..

• quote:

autozeitung.de sitesinin galiba favorisi passat ki her testte birinci seçildi ve bana göre vw kullandığı traktör gibi ses çıkaran pompa meme eski nesil dizelini common railden iyi diyorsa orda bi durup düşünürüm, kafam biraz karışır açıkcası objektif olma bakımından..

vw yanlısı genelde autobildi derler ama o bile passatı ikinci sıralara düşürmüştür

verdiğin ams mega testi bende var ama bu testte atladığın bişey var mondeo nun 2.0 145hp 185nm tork üreten motoruna karşı üstelik bu motor çok eleştiri alan cansız bir motora karşı bu testte vw ve audinin 1.8 160hp 250nm tork üreten tfsi motora sahip olmaları zaten avantaj burda mondeonun şansı pek kalmıyor, bu testte olması gereken araç passat 2.0 fsi 150hp idi ve mondeo bu passatı autobildin testinde gerisinde bıraktı..

ve aynı ams testinde 2.0 fsi yerine 1.8 tfsi passat ve a4 alınırken neden bmw 318i alındı, 1.8 litre 143hp motor yerine 2.0 litre 170hp motor alınsaydı bu testi merak edip aldığım zaman pek içime sinmemişti karşılaştırma motorlar bana çok adil gelmedi çünkü 2.0 145hp cansız bir mondeonun zaten tfsi passat karşısında şansı olmaz hatta mondeo gibi bmw 318 modelininde

ve ayrıca vw binek modelleri fren performansı olarak rakiplerinden her zaman geri olmuştur, hatta ams testi elindeyse (bende var şu anda) passatın fren performansı olarak mondeo ve lagunanın gerisinde olduğunu görürsün..

Alıntıları Göster
    vw kullandığı traktör gibi ses çıkaran pompa meme eski nesil dizelini common railden iyi diyorsa

hayatında hiç passat 2.0 tdi'a bindin mi

ne sesi yahu ???

passat tdi sahiplerine sor istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 29 Mayıs 2008; 19:45:11 >

• quote:

vw kullandığı traktör gibi ses çıkaran pompa meme eski nesil dizelini common railden iyi diyorsa

ne sesi yahu ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: over and under

ne sesi yahu ???

bi senmi kullandın bu araçları sanıyorsun, vw eski yeni yeni dizelleri biliyorum bir çok testinede gittim vede vw kullanıcısı olarak yazıyorum bana vw araçlarını öğretme 1.4 fabia ve cordoba dizelin nasıl ses çıkardığını iyi biliyorum ben hem görmüş hemde kullanmış biri olarak,

tdi motorların sesli olduğunu sağır sultan biliyor passatın içinde ses yok çünkü yalıtımı çok iyi vw kullandık ama senin hiç galiba yanından yokuş yukarı tırmanan bir 2.0 tdi veya eski dizel passatlardan geçmediği belli

arkadaşla otururken karşıda fabia 1.4 dizel vardı otomobil meraklısı arkadaşıma dedimki iyi dinle mart ayları falandı hava soğuk 1.4 vw grubu dizelinin sesini bilenler bilir arkadaş bile yuh dedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 29 Mayıs 2008; 19:55:01 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

sana inanmıyorum arkadaşım kusura bakma

şimdi de bak yukarı tırmanırken falan demeye başladın

yapma madem binmedin binmiş gibi yapma bari olmuyor

sen istersen önce bir 1.4 dizel bir vw grubu araç kullan sonrada git mesela 1.3 bir multijet kullan, ozaman neyin inandırıcı olduğunu daha iyi anlarsın..

common rail pompa memeden her zaman daha esnek daha sessiz ve daha iyidir, onun için dimi vw gurubuda artık common railin üstünlüğünü kabul edip yeni dizellerini common rail yapıyor..

sen hala inanmamaya devam et..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o testlerin birinde passat mercedes in önünemi geçmiş yoksa banamı öyle geliyor mercedes 80 model falandı heralde
    audi a4 birinci, passat ikinci mercedes c klasse 3. olmuş yok artık lebron james bununlada kalmamış 4. mondeo 5. ise bmw olmuş yuh diyorum başka bir şey demiyorum :D

benim için d segmentinin kralı alfa 159 dur. ondan sonra passat ondan sonra laguna. mondeo nun tipini hiç sevmedim eski kasası daha güzeldi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 29 Mayıs 2008; 20:13:33 >

• quote:

quote:

sen istersen önce bir 1.4 dizel bir vw grubu araç kullan sonrada git mesela 1.3 bir multijet kullan, ozaman neyin inandırıcı olduğunu daha iyi anlarsın..

common rail pompa memeden her zaman daha esnek daha sessiz ve daha iyidir, onun için dimi vw gurubuda artık common railin üstünlüğünü kabul edip yeni dizellerini common rail yapıyor..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

evet 1.3 multijet traktör ötesi ses çıkarıyor ve inanılmaz rahatsız ediyor

sen yarın bir daha dinle şu motor seslerini

benim eski aracım 2.0 fsi highline yakın arkadaşlarımdan biri de highline dizelini aldı

senin bahsettiğin seslerin alakası yok

saygılar sevgiler

• quote:

quote:

quote:

evet 1.3 multijet traktör ötesi ses çıkarıyor ve inanılmaz rahatsız ediyor

sen yarın bir daha dinle şu motor seslerini

benim eski aracım 2.0 fsi highline yakın arkadaşlarımdan biri de highline dizelini aldı

senin bahsettiğin seslerin alakası yok

saygılar sevgiler

Alıntıları Göster
    Massey Ferguson yeni modellerini tanıttı!
    Çiftçinin dostu, tembelliğin düşmanı olmayı misyon edinmiş Massey Ferguson firması, yeni modellerinin tanıtımını amatör videolar eşliğinde yaptı. Hububat fiyatlarından bu sene memnun olduğunu belirten firma yetkilileri, yeni dizel motorlarında çok iddialı!
    linki direk yazmayayım da vw ciler alınmasın. massey ferguson dinlemek isteyen pm den buyursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache the Carisma -- 29 Mayıs 2008; 21:34:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache the Carisma

Massey Ferguson yeni modellerini tanıttı!
    Çiftçinin dostu, tembelliğin düşmanı olmayı misyon edinmiş Massey Ferguson firması, yeni modellerinin tanıtımını amatör videolar eşliğinde yaptı. Hububat fiyatlarından bu sene memnun olduğunu belirten firma yetkilileri, yeni dizel motorlarında çok iddialı!
    linki direk yazmayayım da vw ciler alınmasın. massey ferguson dinlemek isteyen pm den buyursun

Alıntıları Göster
    İŞTE ÇOK SESSİZ POMPA MEME DİZELLERİ İÇİN YAPILAN YORUMLAR..

seat toledo 1.9 tdihttp://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/testdetay.php?cid=1087

Otomobilin motoru kalkışlarda da, normal sürüşte de desibelmetreyle yaptığımız gürültü düzeyi ölçümlerimize yansıdığı gibi oldukça gürültülü çalışıyor. En azından çağdaşı olan birçok modern turbo dizel motora göre

----------------------------------------------

vw polo 1.4 tdihttp://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/testdetay.php?cid=1013

Kontak çevrilip üç silindire start verildiğinde yayılmaya başlayan dizel sesinin motor ısındıktan sonra azalacağını umut edip yola koyuluyoruz. Birinci trafik ışıkları, üçüncü kavşak, şehir çıkışı, 65. km, kadranda 180 km/s'yi gösteren otoyol sürüşü, toplamda 250 km… Hayır motor sesiyle ilgili bir iyileşme yok. Bu otomobil gürültülü. Seste azalma beklentimiz çöktü ama nasılsa diğerlerinde olduğu gibi dizel sesine zamanla alışırız belki…

------------------------------------------------

resimde olan da vw grubunun kullandığı 2.0 tdi makine passatta sessiz evet çünkü passatın yalıtımı çok iyi olduğu için araç içine dizel sesi vermiyor ama jettada aynı motor için şu yazıluyor..

AUTO SHOW TEST YILLIĞI 2006

orta sınıfda bir konfor otomobili olan passatta yapılan etkili yalıtımla gürültüsü motor haznesi içinde tutabilen motor jettada okadar sınırlanmadığı belli ediyor. özellikle ilk hızlanmalarda dizel sesi nerdeyse 1.9 litrelik eski motordaki kadar belirgin.

resimde testide incelerseniz eksi bölümünde "gürültülü motor" yazdığınıda görürsünüz.. vw gurbunun kullandığı dizel seslidir bunu sadece ben kullandım veya gördüm diye demiyorum bunu bir çok test diyor sadece bunlar değil değişik baktığım bir sürü testlerde bile vw dizelleri her zaman eleştiri alıyor ses konusunda 1.4 litre 3 silindir pompa meme vw grubu dizelin çıkardığı sesi 1.6 psa ford ortak yapımı common rail dizel çıkarmıyor ayrıca 1.3 mültijet de bu konuda 1.4 den daha sessiz..

• quote:

seat toledo 1.9 tdihttp://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/testdetay.php?cid=1087

Otomobilin motoru kalkışlarda da, normal sürüşte de desibelmetreyle yaptığımız gürültü düzeyi ölçümlerimize yansıdığı gibi oldukça gürültülü çalışıyor. En azından çağdaşı olan birçok modern turbo dizel motora göre

Kontak çevrilip üç silindire start verildiğinde yayılmaya başlayan dizel sesinin motor ısındıktan sonra azalacağını umut edip yola koyuluyoruz. Birinci trafik ışıkları, üçüncü kavşak, şehir çıkışı, 65. km, kadranda 180 km/s'yi gösteren otoyol sürüşü, toplamda 250 km… Hayır motor sesiyle ilgili bir iyileşme yok. Bu otomobil gürültülü. Seste azalma beklentimiz çöktü ama nasılsa diğerlerinde olduğu gibi dizel sesine zamanla alışırız belki…

resimde olan da vw grubunun kullandığı 2.0 tdi makine passatta sessiz evet çünkü passatın yalıtımı çok iyi olduğu için araç içine dizel sesi vermiyor ama jettada aynı motor için şu yazıluyor..

orta sınıfda bir konfor otomobili olan passatta yapılan etkili yalıtımla gürültüsü motor haznesi içinde tutabilen motor jettada okadar sınırlanmadığı belli ediyor. özellikle ilk hızlanmalarda dizel sesi nerdeyse 1.9 litrelik eski motordaki kadar belirgin.

resimde testide incelerseniz eksi bölümünde "gürültülü motor" yazdığınıda görürsünüz.. vw gurbunun kullandığı dizel seslidir bunu sadece ben kullandım veya gördüm diye demiyorum bunu bir çok test diyor sadece bunlar değil değişik baktığım bir sürü testlerde bile vw dizelleri her zaman eleştiri alıyor ses konusunda 1.4 litre 3 silindir pompa meme vw grubu dizelin çıkardığı sesi 1.6 psa ford ortak yapımı common rail dizel çıkarmıyor ayrıca 1.3 mültijet de bu konuda 1.4 den daha sessiz..

Alıntıları Göster
    Almanlar bayılıyorlar böyle araçlara zaten

Mondeo gerçekten övgüleri hak ediyor iç ve dış kalitesi oldukça yerinde ve tok duruyor araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Almanlar bayılıyorlar böyle araçlara zaten

Mondeo gerçekten övgüleri hak ediyor iç ve dış kalitesi oldukça yerinde ve tok duruyor araç.

Alıntıları Göster
    gecen ay autocarda d sınıfı aracların karsılastırılması vardı orada yanlıs hatırlamıyorsam 6. olmustu passat ve laguna da passatın önündeydi ingiliz dergisine göre, bunu da unutmamak lazım sadece almanların testlerine itibar etmemek gerekir benim düsüncem

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Kontak çevrilip üç silindire start verildiğinde yayılmaya başlayan dizel sesinin motor ısındıktan sonra azalacağını umut edip yola koyuluyoruz. Birinci trafik ışıkları, üçüncü kavşak, şehir çıkışı, 65. km, kadranda 180 km/s'yi gösteren otoyol sürüşü, toplamda 250 km� Hayır motor sesiyle ilgili bir iyileşme yok. Bu otomobil gürültülü. Seste azalma beklentimiz çöktü ama nasılsa diğerlerinde olduğu gibi dizel sesine zamanla alışırız belki�

içeri alıyor mu passat sesi

almıyor

konu kapanmıştır

dışarıya da senin abarttığın gibi ses vermiyor hala dinlememişsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.