Şimdi Ara

Cabrio araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkesi selamliyorum.30 bin tl civarı hangi araclar alinabilir? Cabrio olacak fakan cabriolar zamanla rüzgar geciriyormus dogru mu acaba

• Olur tavan bozulabilir.
    30bine megane2 cabrio bakılır.
    Ya da peugeout cabriolarına bakın eğer modeyi yüksek olsun derseniz.
  • E36 CABRİO.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önden çekiş isterseniz opel astra bertone bakabilirsiniz. keyifli bir araçtır, bizzat kullanmışlığım vardır. yeni modellerinde hardtop şeklindeki tavan katlanarak kapanıyor ki, tentenin çizik yemesinin bile tamiri bayağı bir para tutuyordu.
    arkadan itiş isterseniz bmw ve eski model mercedesler var. yakıt düşük olsun derseniz bmwlere yönelmenizi öneririm. bmw almaya karar verirseniz de Ankara'dan uzak durmanızı öneririm. adamlar arabanın canını çıkarıyor resmen.
    cabrio bir tutkudur, tavanı açıp camları kapatarak yolculuk etmenin tadını henüz hiçbir araçta bulamadım. alırsanız iyi eğlenceler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

önden çekiş isterseniz opel astra bertone bakabilirsiniz. keyifli bir araçtır, bizzat kullanmışlığım vardır. yeni modellerinde hardtop şeklindeki tavan katlanarak kapanıyor ki, tentenin çizik yemesinin bile tamiri bayağı bir para tutuyordu.
    arkadan itiş isterseniz bmw ve eski model mercedesler var. yakıt düşük olsun derseniz bmwlere yönelmenizi öneririm. bmw almaya karar verirseniz de Ankara'dan uzak durmanızı öneririm. adamlar arabanın canını çıkarıyor resmen.
    cabrio bir tutkudur, tavanı açıp camları kapatarak yolculuk etmenin tadını henüz hiçbir araçta bulamadım. alırsanız iyi eğlenceler dilerim.

Peki tecrübenize dayanarak soruyorum rüzgarı sesi yagmuru gecirme gibi bir sorunu oluyor mu cabriyo araclarda.daha önce cabrio arac kullanmadım.bir de pegoeut 307 cc hakkında ne söyleyebilirsin?

• Bizde 2001 Clk vardı ustu soft top tarzı oldugu icin biraz hirpalanmisti yağmur alıyordu sonra değiştirdik . Iceri su falan girmedi .
    2001 olmasına ragmen gözler de üzerinizde hala
    Tabi 2001 civarı Clk cabrio temiz bulmak biraz zor bu bütçeyle bir de Clk fazla yakıyor performans olarakta cok iyi degil .

307cc oneririm bende

• 207CC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    B suv araçlar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bmw e36 Cabrio derim ben , temizlerini bulmak mümkün.

Cabrio araçlar

Cabrio araçlar
  • Ruzgar gecirmeden kastiniz nedir ama tabiiki bir cabrio arac sedan ya da coupe gibi olmaz. Metal tava olsa bile direklere yapisik degil, kilitler tutuyor tavani.
    O yuzden normal araclara gore fazla ruzgar sesi olur, ha icerde ruzgar hissetmessin ama klima veya kaloriferi daha cok acman gerekir disaridan daha fazla soguk ve sicak girer normal arabalara gore.
    BU nerdeyse tum cabriolar da boyledir sessiz bir arac istiyorsaniz cabriodan direk vazgecin (ki aracin usutnu acmak isteyen ama ayni zaman da sessizlik isteyen bir olmasi mantiksiz:))

Su gecirme olayi ozellikle modele gore degisir. Benim Z4 tahliye kanallari tikandigi icin su almisti mesela ama aracin icine girmemis tavan motorunun oldugu bolume dolmus motor bozulmustu.
    Yani geciren de vardir gecirmeyen de vardir. Tahliye kanallarini ara sira temizlemek gerekir surprizlerle karislasmamak icin.
  • E36 cabrio al;keyfine bak.Peugeout veya renault gibi araçların cabrio"sundan uzak dur.

Örnek(Ben tente"nin hardtop değilde çadır olmasından yanayım görünüş açısından daha iyi.Örnekteki hardtop.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-kusursuz-full-cabrio-152804234/detay
  • e36 cabrio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Ruzgar gecirmeden kastiniz nedir ama tabiiki bir cabrio arac sedan ya da coupe gibi olmaz. Metal tava olsa bile direklere yapisik degil, kilitler tutuyor tavani.
    O yuzden normal araclara gore fazla ruzgar sesi olur, ha icerde ruzgar hissetmessin ama klima veya kaloriferi daha cok acman gerekir disaridan daha fazla soguk ve sicak girer normal arabalara gore.
    BU nerdeyse tum cabriolar da boyledir sessiz bir arac istiyorsaniz cabriodan direk vazgecin (ki aracin usutnu acmak isteyen ama ayni zaman da sessizlik isteyen bir olmasi mantiksiz:))

Su gecirme olayi ozellikle modele gore degisir. Benim Z4 tahliye kanallari tikandigi icin su almisti mesela ama aracin icine girmemis tavan motorunun oldugu bolume dolmus motor bozulmustu.
    Yani geciren de vardir gecirmeyen de vardir. Tahliye kanallarini ara sira temizlemek gerekir surprizlerle karislasmamak icin.

İyi aksamlar.rüzgardan ve sesten kastım su.uzun yol halinde tavan kapalı oldugunda rüzgar sesinin rahatsız ettigini söyleyenler oldu.bir ugultu seklinde ses oluyormus.bu da orta yas insanlar icin pek de rahat bir yolculuk olmaz.bu tür sorunlar oluyor mu acaba yoksa bi arıza sonrası olusan bir sey mi

• ses alır, rüzgar alır bozulabilir cabriio sakat iş doğrusu yüksek modelli almak iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cullenflush

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Ruzgar gecirmeden kastiniz nedir ama tabiiki bir cabrio arac sedan ya da coupe gibi olmaz. Metal tava olsa bile direklere yapisik degil, kilitler tutuyor tavani.

İyi aksamlar.rüzgardan ve sesten kastım su.uzun yol halinde tavan kapalı oldugunda rüzgar sesinin rahatsız ettigini söyleyenler oldu.bir ugultu seklinde ses oluyormus.bu da orta yas insanlar icin pek de rahat bir yolculuk olmaz.bu tür sorunlar oluyor mu acaba yoksa bi arıza sonrası olusan bir sey mi

Evet surekli bir ugultu var icerde, diyorum ya sessizlik arayan cabrio`yu aklindan gecirmesin. Sirf ruzgar degil yol sesi diger araclarin sesleri falan tavan kapali da olsa iceri cok geliyor.
    Ozellikle bez tavanlarda bu sorun daha fazla. Metal tavanlarda daha az olacaktir ama normal bir araca gore her zaman daha cok olacaktir.

Olayin eskilikle ilgisi yok sonucta bezin ses yalitimi metal kadar iyi degil tabiiki. Bir de tavan araca bagli degil sonucta. O yuzden ses almasi kacinilmaz.

Ha tabii ki vardir daha sessiz luks araclar ama onu da aynisinin coupe`si ile kiyaslarsaniz gene daha seslidir.

Bir de cabrio araclar sportif araclardir. bu tarz araclarda iceri ses gelmis, konfor dusukmus vs. pek onemsenmez. Onmeli olan aracin verdigi keyiftir. Ben Bmw Z4 sahibidiydim, inanin bu kadar rahatsiz araba kullanmadim. Tavan kapaliyken iceride hep bir gurultu, yoldaki en ufak tasi koltukta hissedebiliyordum, uzun yolda resmen aractan indigimde yorulmus oluyordum. Ama o kadar keyif aldigim bir aracta olmadi. Simdi hala sattigima pismanim.

Yani soyle dusunmeyin ben metal tavan alayim tavan kapaliyken arac coupe gibi olacak. Oyle bir dunya yok. Cabrio alacaksaniz bazi seylerden odun vermek geliyor en buyugu de icerideki sessizlik.

• quote:

quote:

önden çekiş isterseniz opel astra bertone bakabilirsiniz. keyifli bir araçtır, bizzat kullanmışlığım vardır. yeni modellerinde hardtop şeklindeki tavan katlanarak kapanıyor ki, tentenin çizik yemesinin bile tamiri bayağı bir para tutuyordu.

Peki tecrübenize dayanarak soruyorum rüzgarı sesi yagmuru gecirme gibi bir sorunu oluyor mu cabriyo araclarda.daha önce cabrio arac kullanmadım.bir de pegoeut 307 cc hakkında ne söyleyebilirsin?

cevap verenler olmuş hocam ama konfor arıyorsanız cabrio aramayın. cabrio keyif aracıdır, konfordan ödün vereceksiniz ama keyfine doyamayacaksınız.
    rüzgar sesi alır, uzun yolda rahatsız eder. ama benim gibi müzik dinlemeyi seviyorsanız bu sizi rahatsız etmez çok fazla.
    üzerindeki tente zamanla yıpranınca yağmur alıyor. tenteli bir model alıp kışın binmeyi düşünürseniz hard topta alın, kışın tenteyi boş yere yıpratmayın. yazın ani yağmurlardada tente sağlam olursa rahat etmiş olursunuz.

307 kullananların geneli memnun, ama ben fransız arabalarını sevmiyorum. cabrio araçlardaki tavan arızalarını herkes anlayamıyor. bizim tavan arıza yaptığında bir dünya yer gezildi. en sonunda 50 liralık bir parça değişti düzeldi tavan. tabi bu parçayı ve arızanın o parçadan olduğunu çözene kadar 11000 liraya yaparız diyen ustalarda oldu. peugeot daha kendi arızalarını çözemezken tavanı çözebilir mi bilmiyorum.

cabrio biraz işkence olabiliyor arızada. peugeot önermem şahsen. tabiki karar ve keyif sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 13 Şubat 2014; 13:02:19 >

• quote:

quote:

quote:

cevap verenler olmuş hocam ama konfor arıyorsanız cabrio aramayın. cabrio keyif aracıdır, konfordan ödün vereceksiniz ama keyfine doyamayacaksınız.
    rüzgar sesi alır, uzun yolda rahatsız eder. ama benim gibi müzik dinlemeyi seviyorsanız bu sizi rahatsız etmez çok fazla.
    üzerindeki tente zamanla yıpranınca yağmur alıyor. tenteli bir model alıp kışın binmeyi düşünürseniz hard topta alın, kışın tenteyi boş yere yıpratmayın. yazın ani yağmurlardada tente sağlam olursa rahat etmiş olursunuz.

307 kullananların geneli memnun, ama ben fransız arabalarını sevmiyorum. cabrio araçlardaki tavan arızalarını herkes anlayamıyor. bizim tavan arıza yaptığında bir dünya yer gezildi. en sonunda 50 liralık bir parça değişti düzeldi tavan. tabi bu parçayı ve arızanın o parçadan olduğunu çözene kadar 11000 liraya yaparız diyen ustalarda oldu. peugeot daha kendi arızalarını çözemezken tavanı çözebilir mi bilmiyorum.

cabrio biraz işkence olabiliyor arızada. peugeot önermem şahsen. tabiki karar ve keyif sizin.

Tsk ederim önerileriniz icin.fakat bir secim yapmam lazim.cabrio bir arac mı yoksa normal 4 kapı bir arac mı bütcem dedigim gibi 30 bin tl civarı . Cabrio arac hic kullanmadım.acık söylemek gerekirse bir hevesim var ve aldıktan sonra umdugum gibi çıkmamasından da korkuyorum.sehir ici belki hos olabilir ama bir de uzun yolu göz önünde bulundurdugumda rhatsız etmemesini isterim.rüzgar ugultusu yagmur vs vs ama acıklamandan sonra cabrio araclara megilim biraz azaldı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tsk ederim önerileriniz icin.fakat bir secim yapmam lazim.cabrio bir arac mı yoksa normal 4 kapı bir arac mı bütcem dedigim gibi 30 bin tl civarı . Cabrio arac hic kullanmadım.acık söylemek gerekirse bir hevesim var ve aldıktan sonra umdugum gibi çıkmamasından da korkuyorum.sehir ici belki hos olabilir ama bir de uzun yolu göz önünde bulundurdugumda rhatsız etmemesini isterim.rüzgar ugultusu yagmur vs vs ama acıklamandan sonra cabrio araclara megilim biraz azaldı

seçim sizin, keyif aracıdır, sürekli kullanım içinde olur ama biraz rahatsızlıkları var. iyi karar vermek lazım. ailecek kullanacaksanız 4 kapı daha uygun olacaktır, cabrioda bagaj hacmi tavan toplanınca çok daralıyor.

• Cabrio ve sedan ??? Eger konfor bakimindan supheleriniz sedan tavsiye ederim. Keyfe keder kullanacaksaniz astra bulabilirsin fiyatlari tam bilmiorum.eger sedan dersen megane2...hem kasa olarak hem parca yakit vs olarak cok guzel bi arac arabada yuk varsa 170i kolay kolay gecemezsin ama o kadar olacak :)) yAda benzinli golf polo corsa astra

• 307 cc 1.6 veya 2.0 hangisi olmalı sizce ve bu aracların vergileri yüksek mi oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.