Şimdi Ara

çalınan itemler hakkında gelen ticket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar , 1 hafta falan kadar önce yanlışlıkla dalgınlığıma gelerek bir botun attığı linke tıklamıştım ve bütün inventory im çalındı daha sonra steama ticket attım bugün ise cevabı gelmiş fakat ingilizcem yeteri kadar iyi olmadığı için çeviremiyorum birde şifremi değiştirmişler sanırım hesabı güvenceye almak için steamada giremiyorum lütfen ingilizcesi iyi olan bir arkadaş şunu çevirip neler yapabileceğimi söyleyebilirmi :
    Hello,

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account. If you have not already please provide as much of the following as possible:

Please provide the first email address that was used on the Steam account.

If you purchased software through Steam with a credit card, please reply to this message with the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, and last four digits of the card used with the order(s).

If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number 9895-UFLV-5333 directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:
    URL:http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

Once we have verified the correct information we may proceed with the issue.

• selamlar dostum, ben sana özetleyim güzelce,

Diyor ki durumu değerlendirebilmemiz için lütfen bu hesabın size ait olduğunu ispatlayın diyor.
    Örnek olarak, o steam hesabı için kullanılan mail adresini söyle, sonra steamden kredi kartı ile bir şey aldıysan, kredi kartının tüm adı(ad soyad yani) ve son 4 numarasını yaz diyor.
    Ya da oyunu CDKEY ile eklemişsen, o zaman da cdkeyini belirt diyor.

Bunları yazdığında hesabın sana ait olduğunu anlayacaklar. O zaman sadece geri verebilirler.
    Kolay gelsin geçmiş olsun, bu durumlarda geri veriyorlar skinlerini şüphen olmasın, ama sadece bnu 1 kez yapıyorlar, 2. kerede yardım etmiyorlar, bu da aklında olsun.
  • Çok sağolun hocam valla steama ilk giremeyince bir korktum daha sonra steam supportan mesaj gelince anladım şimdi inventory i geri vereceklermi ? birde kart numarası derken ininal kart falanmı yazcam kartın kayıtlı olduğu kişinin adını mı ? çok sağol tekrardan yardımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: broydamere

Çok sağolun hocam valla steama ilk giremeyince bir korktum daha sonra steam supportan mesaj gelince anladım şimdi inventory i geri vereceklermi ? birde kart numarası derken ininal kart falanmı yazcam kartın kayıtlı olduğu kişinin adını mı ? çok sağol tekrardan yardımın için

Steamdan hangi kartla oyun aldıysan, o kart kimin adınaysa isim yerine onu yazacaksın ve kart numarasının son 4 hanesini istiyor.
  • saolun hocam yolladım postu beklemedeyim bari steamın şifresini verselerde giriş yapsam :)
  • Arkadaşlar çalınan itemleri nasıl biliyorlar ki? Adam skinlerim çalındı dese skini olmasa? Veyahut takasta arkadaşına verse çalındı diye ticket atsa valve verecek mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Arkadaşlar çalınan itemleri nasıl biliyorlar ki? Adam skinlerim çalındı dese skini olmasa? Veyahut takasta arkadaşına verse çalındı diye ticket atsa valve verecek mi ki?

Her skinin kendi özel id si var. Her skinin takibi yapılıyor. Fakat şöyle bir olay var, konuyu açan arkadaş hiçbir şey alamayacak, çünkü ortada bir çalınma durumu yok, bilerek kendisi tıklamış. Geri alamayacak ama bir umut denesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    tabii ki hayır :)
    Şayet trade i sen yapmışsan tabii ki vermezler, hesabının hacklendiğini çok rahat ordaki iplerden yapılan işlemlerden mac adreslerinden görebiliyorlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_102826175/tm.htm
    var burada detaylı açıklama
  • Şimdi şöyle birşey var adam benim bilgisayarımı hackleyeip bütün itemlerimi satıp 350 tl ye 20 kuruşluk silah alıyor ise bunu görmezden geleceklerini düşünmüyorum umarım geri alabilirim .
  • hocam aynı sey benım basıma da gelmıstı gecen sene paypal ile ödeme yaparak oyun satın almıstım steame tıcket olarak ödeme ekranı gonderdım paypal den 1 hafta ıcınde yenı sıfre mı gonderdıler. sızde odeme yaptıgınız kanalı tıcket olarak gonderın alırsınız gerı
  • broydamere kullanıcısına yanıt
    steam hesabını geri alabilirsin fakat eşyaları geri alamazsın resimdeki çizgili yeri okursan anlarsın
     çalınan itemler hakkında gelen ticket
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.