Şimdi Ara

Çalıştığım yerde internet kullanımım takip edilebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalıştığım yerde işyerine ait bilgisayar var. Ben ondaki takılı olan ağ kablosunu kendi laptobuma takıp torrentten veya youtube dan birşeyler indirsem ne kadar internet kullandığım veya bunun içeriğini bilgi işlemdekiler görebilirmi?

• Kesinlikle takip edilir. Takip etmemek aptallık olur zaten. Bu işlem bildigim kadariyla yasal da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer yaparsan gelir biri yanına gel bakalım yiğidim tanışalım diye götürür seni
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    hadi ya kötü oldu bu be. Teşekkürler cevap için hocam. ben diyordum ki en azından torrent içeriğine ulaşamazlar ne indirdiğime filan
  • bu işlere genelde oranın IT si bakıyor o yuzden onla konus derim sıkıntı yapmazise birşey olmaz muhtemelen kendiside internette torrent ve zorro akıyordur
  • emreunal14 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarlarda casus yazılım kurulu değilse içeriğe ulaşamazlar.
    Ulaşacakları tek şey,girdiğiniz sitelerin IP si(ismi) olur.
  • Vpn kullanmıyorsan edebilir. Vpnli de %100 güvenli değildir. Ancak şifreli bağlantılar var https gibi. Tam bilmiyorum ama onlar zorlaştırıyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

O zaman bu siteye ne diyorsun hocam

https://iknowwhatyoudownload.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

O zaman bu siteye ne diyorsun hocam

https://iknowwhatyoudownload.com

vpn açtım feleği şaştı hehühe

bilgisayarda hemen her şeyin bir yerde bir şekilde kaydı tutuluyor neredeyse.

• 1080 p ci seni

• quote:

Orijinalden alıntı: emreunal14

Çalıştığım yerde işyerine ait bilgisayar var. Ben ondaki takılı olan ağ kablosunu kendi laptobuma takıp torrentten veya youtube dan birşeyler indirsem ne kadar internet kullandığım veya bunun içeriğini bilgi işlemdekiler görebilirmi?

Tabi ki takip ederler. Hatta normal iş yerleri hepsi takip ediyor, yoksa her çalışan aklınca bir şeyler indirirse bir aya kalmaz bilgisayarlar virüs dolup taşar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki diyenlerin kaynağı ne çok merak ediyorum dgslgsjd

• quote:

Orijinalden alıntı: Wojak

Tabii ki diyenlerin kaynağı ne çok merak ediyorum dgslgsjd

ne indirdiğini görmesi her zaman mümkün değil ama bağlantı hızını çok rahat takip ederler her türlü. ne hızla download çekiyorsun upload falan.
    sebebi de böyle 3-4 kişi torrent sömürürse interneti öldürür.virüs dolar vs değil
  • ss bile alınıyor. firewall aracılığı ile. it ciyim
  • kurulan programlarla ne işlem yaptığını görebilirler bunun en bilineni websense ücretsiz olanlarda var

Ben bir keresinde radmin kurmuştum ve bu radmini gizlemiştim, ama sanırım task managerda gizleyemiyordun. Şimdi denemedim ama win7 lerde gizlenir sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 4 Temmuz 2017; 17:4:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

quote:

Orijinalden alıntı: Wojak

Tabii ki diyenlerin kaynağı ne çok merak ediyorum dgslgsjd

ne indirdiğini görmesi her zaman mümkün değil ama bağlantı hızını çok rahat takip ederler her türlü. ne hızla download çekiyorsun upload falan.
    sebebi de böyle 3-4 kişi torrent sömürürse interneti öldürür.virüs dolar vs değil

o sistem internet kafelerde de var kardeş biliyorum ama dahası mümkün değil. torrentten indirme yaparken indirme hızını sınırlarsa çözüm olabilir belki. ki farkedip uyaracaklarını sanmıyorum ben.
  • farkedilirsek yandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.