Şimdi Ara

Cam filminden ceza yedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen gün Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarında bi ekip çevirme yapıyordu. Belli amaçları kota doldurmaktı. Ehliyet ruhsat verdikten sonra ön camı kaldırmamı söyledi kaldırdım filme baktı "filmden ceza yazıyorum" dedi hiç bişey söylemedim.

Şimdi bana filmleri sökmem için 1 hafta süre verildi. Ben filmleri sökmeyi düşünmüyorum. 2-3 ay geçse yine filmden ceza yesem yine de bağlanır mı aracım? Ya da filmleri söktürürsem gidip trafik şubeye mi göstereceğim filmleri söktüm diye? Eğer öyle bişey varsa gösterdikten sonra taktırsam tekrar bi dahaki cezaya bağlanır mı aracım?

• Geçmiş olsun.
    Haftasonu Ankara Tunalı'da çevirmeye girmedim ama bildiğiniz gibi gece heryer polis kaynıyor,bir şey diyen çıkmadı.
    Filmler kaç numaraydı?
    Diğer sorularınızın cevabını ben de merak ediyorum.
    Filmleri sökmeden tekrar yakalanırsanız sanırım bağlanıyor aracınız.
    Ben de her Bahçeli ve Tunalı'ya girişimde camları indirmekten bıktım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 25 Şubat 2013; 16:22:02 >
  • bi benn yemedim ceza şu filmden 1 senede 20 bin km yapip
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

bi benn yemedim ceza şu filmden 1 senede 20 bin km yapip

Hocam demeyin böyle bende 4 yıldır yemedim 1 ay önce temde giderken çevirdi yazdı cezayı.3 gün müddet verdi. Ama sökmedim gittiği yere kadar gidicem. bende merak ediyorum şimdi beni polis cevirince aracımı mı baglayacak
  • quote:

maşallah diyelim aman çevirmesinler
  • Film çok mu koyuydu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tüm camlarda ön cam dahil hafif film var.İçerisi görünmeyecek kadar çok yaptıranlara ceza kesiyorlar sanırım.Çok polise adres sormuşluğum vardır herhangi birşey dahi söyleyen olmadı şimdiye kadar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzozdan ceza yedim
    11 yıl önce açıldı
    Bugün de ceza yedik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben 2.5 yıldır filmi dolaşıyorum ve 108 bin km yol yaptım ve ceza yemedim. 3 kere polis çevirdi ne ceza nede öbüründen vermedim. Muhabbet edip ayrıldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 numarada cezalimi

• ben 11 senedir dolaşıyorum böyle :)
  • 3 kuruş fazla verin lazer yaptırın. polise orjinal cam diyip geçersiniz. muaynede de hafif kusur oldugundan sorun yaratmaz. hem içişleri bakanlığının trafiğe çıkacak araçlar ile ilgili tam yetki verdiği bir kurum (tüvtürk) bir aracı trafikten men etmiyor ise, kusurlu bulmuyor ise, kıytırık bir polis memuru da aracı trafikten men edemez (bağlayamaz) , bunu kusur sayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

3 kuruş fazla verin lazer yaptırın. polise orjinal cam diyip geçersiniz. muaynede de hafif kusur oldugundan sorun yaratmaz. hem içişleri bakanlığının trafiğe çıkacak araçlar ile ilgili tam yetki verdiği bir kurum (tüvtürk) bir aracı trafikten men etmiyor ise, kusurlu bulmuyor ise, kıytırık bir polis memuru da aracı trafikten men edemez (bağlayamaz) , bunu kusur sayamaz.

orijinal diyemezsiniz çünkü cam kodu tutmaz.

lazerde de ne kadar kaliteli olursa olsun, yağmurda ve güneş ışığında akma-solma yapıyor diye biliyorum.
  • 1 Hafta içerisinde söküp götürmezseniz aracınız trafikten men edilir ve ilk görüldüğünüz yerde aracınız bağlanır. Filmleri söktürün, gidip karakola gösterin filmleri söktürdüm diye. Sonra tekrardan yaptırırsınız.
  • anlam veremedim gitti şu filme ceza kesmeye
  • Hocam filmler kaç numaraydı bir de arabanız neydi, ona göre barbaros bulvarından geçmeyeyim.
  • arkadaşlar 1 numara film olabilir.araç içi göründüğü sürece sorun yok.
    ama adamlar camları simsiyah yapıp aracın içini görünmez kılıyor.bu tip araçlarla ,aranan listesinde olan canlı bombalar kaçırılabilr,
    insan tacirliği yapan çocuk hırsızları olabilir.bu sebeple trafikteki her aracın içi görünmeli.bu toplum sağlığı ve güvenliği için.
    bir araçta abs ne kadar şart ise içinin görünmeside o kadar şart.
    iyi günler.
  • Artık cam filmi serbest olmamışmıydı ? Kaç numaraya kadar serbest ki

• imzamdaki doblonun camları gayet siyah ve orjinal onada ceza yazarlarmı acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

3 kuruş fazla verin lazer yaptırın. polise orjinal cam diyip geçersiniz. muaynede de hafif kusur oldugundan sorun yaratmaz. hem içişleri bakanlığının trafiğe çıkacak araçlar ile ilgili tam yetki verdiği bir kurum (tüvtürk) bir aracı trafikten men etmiyor ise, kusurlu bulmuyor ise, kıytırık bir polis memuru da aracı trafikten men edemez (bağlayamaz) , bunu kusur sayamaz.

orijinal diyemezsiniz çünkü cam kodu tutmaz.

lazerde de ne kadar kaliteli olursa olsun, yağmurda ve güneş ışığında akma-solma yapıyor diye biliyorum.

Evet polisler tum marka model camlarin renk kodunu ezbere biliyor. Gerektiginde carpim tablosu okur gibi okuyor.

Aracinizi darp edip cam filmini cizemez
    Bakin arkadaslar polis hapse atamaz ceza veremez. Cam filmini yirtarsa bu ceza vermektir gorevi kotuye kullanmaktir.

Cezaya itiraz
    Cezaya itiraz edebilmek icin lazer uygulamasi yapmalisiniz. Lazer yaparsaniz ceza yemezsiniz. Yediginiz her cezaya itiraz edin.

Araci baglatmaktan cekinmeyin. Araci baglatirim derse araci baglatin. Haksiz bagladigi icin esdeger (arabanin en yuksek kira bedeli X haksiz baglanan gun sayisi) kira ucretini polisten alabilirsiniz.

Aracin trafikten men edilecegi halleri bilirseniz haksiz baglanmalardan servet elde edebilirsiniz.

• Cam Filmi Kesinlikle Yasak.1 Numarada Olsa Emanetten Siyahlık Var Bişi Olmaz Demeyin Yasak.Arka Camlarda Dahil Bütün Camlar Yasak.
    Yani Cam Filmi Kaç Numara Olursa Olsun Hangi Camda Olursa Olsun Yasak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.