Şimdi Ara

canbus led hata giderici aldım. kocaman çıktı olmuyor. alternatif öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aliexpressden canbus led hata giderici aldım. altta foto görebilirsiniz. arac far yeri zaten ledi zor sığdırdım. küçük birşey beklerken kocaman birşey geldi.

küçük alternatif birşey lazım. far yerinde çok bir alan yok. sürekli ekranda uyarı görmekten çok sıkıldım. bu arada aldığım üründe boşa çıktı işime yaramıyor. nasıl satarım bunu bi fikir bunun içinde verirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla şunlar ufak parçacıda görmüştüm.Ya da sirkeci taraflarında falan böyle şeyler satılıyor ve parçacılardan daha ucuza bulabilirsiniz.Ek olarak araya kandırmaca park ampulu takabilirsiniz fakat bu ampul farı açtığınızda sürekli yanar.

https://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-2X-H7-50W-6Ohm-Car-LED-DRL-Fog-Turn-Singal-Load-Resistor-Canbus-Error/32371388555.html
  • üzerinde canbus modülü olan led farlar yok mu piyasada? üstteki arkadaşın attığı direncin montajını düzgün bi şekilde metal yüzey üzerine yapmanız lazım. çok ısınıyor çünkü direnç. eğer montajı düzgün yapmayıp kabloları birbirine dolarsanız yangın çıkma ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

üzerinde canbus modülü olan led farlar yok mu piyasada? üstteki arkadaşın attığı direncin montajını düzgün bi şekilde metal yüzey üzerine yapmanız lazım. çok ısınıyor çünkü direnç. eğer montajı düzgün yapmayıp kabloları birbirine dolarsanız yangın çıkma ihtimali var.
    aracım opel astra k. dirençli modellerde malesef orjinal far kapatma kapağı kapanmıyor. bir model var yeni çıktı küçük, ancak onda da hata yakıyor. malesef alternatifim yok. orjinal kapağa da herhangi bir delme yapmak istemiyorum. açıkçası nasıl yapılır delme onun içinde çok bir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.