Şimdi Ara

Çankaya Makine mi ? THK Makine mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu üzere bu iki üniversite arasındayım şuan tercih listemde thk üstte ancak hemen altında çankaya yer alıyor . Her iki üni. yide gidip gördüm ama iş görmekle bitmiyor sonuçta derslerin işlenişi , sunduğu imkanlar ve öğretim kaliteside önemli . Gözüme çarpan Çankayada makine bölümünde 2-3 tane Prof. varken THK da Prof. göremedim bu çokta önemli bişey değildir diye düşünüyorum ama bilgisi olan tecrübesi olan birileri yardımcı olursa . Avantajları ve dezavantajları konusunda yardım ederse çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler .

• Arkadaşlar malum son gün birileri görüşünü bildirirse çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggan_TR

Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu üzere bu iki üniversite arasındayım şuan tercih listemde thk üstte ancak hemen altında çankaya yer alıyor . Her iki üni. yide gidip gördüm ama iş görmekle bitmiyor sonuçta derslerin işlenişi , sunduğu imkanlar ve öğretim kaliteside önemli . Gözüme çarpan Çankayada makine bölümünde 2-3 tane Prof. varken THK da Prof. göremedim bu çokta önemli bişey değildir diye düşünüyorum ama bilgisi olan tecrübesi olan birileri yardımcı olursa . Avantajları ve dezavantajları konusunda yardım ederse çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler .

Aynı Yeri Yazarız Doğancanım ( erdem )

• Yazalım kardeşim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.