ARKADAŞLAR bugün türkçe dersind3yiz zoom dan yarında türkçe hocasının yanına gitcem anlat bakalım Canlı dersteyim kankamla yarışıyım ilk o sordu napıyon a4kadanda hoca mic kapalı olanlar açşın diye bağırıyor ben diyorum knk rüzgar çarpti yüzüme çenem ağrıyor felan knk okula niye gelmedin sonra hoca bu chat ne arkadaşlar diyor baktım hay mk everyoneye yazmışım ama kimse gülmedi sınıfada yeni nakil oldum 2 ay oldu hoca arkadaşlar yapmayın diyor ben sağlık sorunlarımı anlatmışım chata hocaya özelden k.b k.b bidaha olmayacak diyom hoca daha fazla rezil edi6or kusura bakmamak yok felan derste yarışamazsın g Fln ders bitti ben hocaya ek den destan yazdım hocam özr ilk o yazdı falan baya özür diledim yarında okula gircem onun dersine bakmam lazım yarın okulda yada öneri pls < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CANLI DERS REZİL OLDUMM
-
-
E bu hoca sana Turkce ogretememis ama?
Bu senin mesajin gercekten okunmuyor?
Boyle mi Turkce ogretiyorlar size?
Vay anam vay...
-
Çocugun ne yazmak istediğini çevirdim.
Намайг сүрлэг царс модны мөчрүүдээс дээш харуул. Энэ нь удаан, сайн ургадаг тул маш хүчтэй, том болохыг харцгаая.
Намайг сүрлэг царс модны мөчрүүдээс дээш харуул. Энэ нь маш хүчтэй бөгөөд том бөгөөд аажмаар сайн ургадаг болохыг би харцгаая.Гоёмсог царс модны мөчрүүдээс дээш харцгаая. Энэ нь удаан, сайн ургадаг тул маш хүчтэй, том болохыг харцгаая.
-
konudan tek anladığım şey şu:
poajdfuıosehfdyuıoawe d*0weuhr0wyhfey9078fywfdtyqw98pweyg987ety9780reyt
-
dersind3yiz, yarışıyım, a4kadanda, knk, çarpti, knk, chat, hay, mk, everyoneye, chata, k.b k.b, edi6or, g, Fln, özr, pls
.......
-
hiçbir şey anlamadım ne bu böyle.
-
Ne diyor bu
-
Toynaklarıyla yine de iyi yazmış
-
benim turkce bazen yetersiz
-
Kardeşim bu olayı sen hariç kimse umursamadı emin ol rezil olmadın yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
当人们学习自己的语言时,我们的国家将发展很快。
-
Sen herhangi bir okulda eğitim aldığına emin misin? Bak o uzaktan bağlandığın neyse okul olmayabilir he. Daha yazmayı öğretememişler.
-
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese
-
Keratanın Türkçe yaması çıktığında haber verin.
-
Arkadaşımız sanırım bunu demek istemiş.
AWON ORE, awa je eko ara ilu Turki loni.Mo ma lo si odo oluko re ti o je omo Turki
Mo wa ni kilasi igbesi aye, Mo n sare pẹlu ọrẹ mi akọkọ o beere lọwọ napiyon a4kada olukọ mic wa ni pipa awọn ti n pariwo lati ṣii, Mo sọ pe afẹfẹ knk lu oju mi, kilode ti emi ko wa si ile-iwe lẹhinna olukọ sọ ohun ti awọn ọrẹ n sọ, Mo kọwe si koriko mk, ṣugbọn ko si ẹnikan ti o rẹrin, wọn gbe mi lọ si yara ikawe fun oṣu meji o ṣẹlẹ, olukọ sọ pe maṣe ṣe ọrẹ, Mo sọ fun nipa awọn iṣoro ilera mi.
Ẹkọ Fln ti pari, Mo kọwe apọju si olukọ, gafara akọkọ o kọ tabi nkan ti Mo tọrọ aforiji pupọ Emi yoo lọ si ile-iwe ni ọla Mo ni lati wo ẹkọ rẹ ni ile-iwe ni ọla tabi imọran pls
-
İntihar et geç
-
Ne yazdığını anlamak için gerçekten çabaladım ama bu kadar da olmaz ya çok üşengeçsin yada gerçekten ciddi anlamda öğrenim eksikliğin var.
-
önce türkçe öğren sonrası kolay
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
E bu hoca sana Turkce ogretememis ama? Bu senin mesajin gercekten okunmuyor? Boyle mi Turkce ogretiyorlar size? Vay anam vay... |
Çocugun ne yazmak istediğini çevirdim. Намайг сүрлэг царс модны мөчрүүдээс дээш харуул. Энэ нь удаан, сайн ургадаг тул маш хүчтэй, том болохыг харцгаая. Намайг сүрлэг царс модны мөчрүүдээс дээш харуул. Энэ нь маш хүчтэй бөгөөд том бөгөөд аажмаар сайн ургадаг болохыг би харцгаая.Гоёмсог царс модны мөчрүүдээс дээш харцгаая. Энэ нь удаан, сайн ургадаг тул маш хүчтэй, том болохыг харцгаая. |
dersind3yiz, yarışıyım, a4kadanda, knk, çarpti, knk, chat, hay, mk, everyoneye, chata, k.b k.b, edi6or, g, Fln, özr, pls ....... |
Benzer içerikler
- youtube katıla özel videoları ücretsiz izleme
- sene 1900 çift sıfır
- +18 fıkralar
- özel güvenlik esprileri
- 18 diyalogları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X