Bildirim
Canon DSLR Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
yok mu arkadaşlar tavsiye verebilecek? -
200D ye bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onunla kıyasladım ama 750d nin fotoğraf becerisi, 200d nin ise video becerisi daha iyiymiş o yüzden 750d daha mantıklı geldi. başka bir model öneriniz olur mu acaba? -
2500-3000 arası Canon diye kriter koymuşsunuz 200D fotoğrafta 750D den kötü o yüzden eledim diyorsunuz.
Siz zaten karar vermişsiniz 750D ye hayırlı olsun :)
Kriterlerinizin sonucunda başka makine kalmıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet bakınca öyle olmuş gibi.. :)
kriterleri boşverelim o zaman, 3500TL ye kadar öneriniz ne olur? -
Sony A6000 - Olympus Omd m10 m2 - Nikon 5xxx gibi makinalar öneriliyor genelde. Bunları tavsiye edebilirim.
Ayrıca benim kişisel favorim RX100m3 e de bir bakın.
Eğer ikinci el olarak alma şansınız varsa Fuji XT10, Canon 6D gibi makinalara da bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 23 Mayıs 2018; 21:58:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler cevaplarınız için, arkadaşımın lensleri Canon olduğu için sadece o marka bir body mantıklı olacak. 77D hakkındaki görüşleriniz nedir? -
Canon Lensler Fullframe uyumlu ise ikinci el 6D düşünülebilir.
77D kullanamadım bilmiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X