ARKADAŞLAR MAKİNE DİZAYNI KÜÇÜKLÜĞÜ VE ÖZELLİKLERİ OLARAK ŞU DÖRT MAKİNE ARASINDA KALDIM LÜTFEN BAŞKA MAKİNE TAVSİYE ETMEYİN BU 4 Ü ARASINDA YORUM YAPIN
özelikler bunlar bu makinelerden siz olsanız hangisini niçin alırdınız neden
arkadaşlar bilgisi olan mı yok yoksa kimse sallamadımı anlamadım ama bilgisi olanlar bilgisini paylaşırlarsa bi zahmet
canon IXUS 65 derim ben hem tasarım olarak çok güzel hem de CANON
ixus 65 al.kesinlikle pişman olmassın
bende ıxus 65 e doğru kayıyorum ama kırmızı göz problemi var diyolar canonlar için bide kodak v610 un 10 optik zoom olması biraz onu mu alsam acaba dedirtiyor bide yabancı bi test verileri olan sitede nikon coolpix s3 e de epey iii şeyler yazmışlar ama tam karar veremedim
şu yukarıdaki 2 arkadaşın dediğinden al.....
yani IXUS ....
ben kodak v610'un da çıkmasını bekle ve bi incele derim çünkü gerçekten kağıt üstünde hepsinden güzel makina. baktın hoşuna gitmedi , o zaman ixus 65 derim kesinlikle!
sony derim.Keskin resimleri göz boyar güzel görünür.Şık tasarım içeriden zoom(nikondada aynı) sony bence sonra s3 sonra canon sonra kodak.ama dediğin gibi 10 optik zoomda cezbedici..
ben nikon coolpix s3 derim bence küçüklüğü ile göz dolduran bir makine. ilk dijital fotoğraf makinesi almaya gittiğimde ilgili kişi bana çıkardı pentax,sony,olympus,canon,nikon,konica,kodak'ın modellerini çıkardı adama öteki firmaların modellerini niye çıkarmadığını sorduğumda fujifilm,minton,praktica gibi firmaların beş para etmediğini söyledi adama ısrar ettim çıkardı makineyi açtı abi fujifilmin bi tane modeli var makine açılana kadar pil bitti bee makine açıldı 1,2 kare poz fotoğraf çektim bırak ya makine demeye bin şahit lazım mintonu çıkardı doğru dürüst zoom yapsa içim yanmıyacak zoom yapana kadar insanlar kaçıyo ohoooo ölme eşşeğim ölme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme