arkadaşlar ben bilgisayarıma format attım ve yeniden kurdum.. fakat şu an cd sürücüm görünmüyo.. onu nasıl düzeltebilirim.. yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden sağolun...
bios'ta cd-rom'u görüp görmediğini kontrol et. eğer orda gözüküyorda işletim sisteminde gözükmüyorsa anakartınm chipset driver'larını tekrar yükle, mümkün olduğu kadar güncel driver olmasına özen göster. eğer bu şekildede hallolmassa bağlantı kablolarını farklı şekillerde takmayı dene. umarım hallolacaktır. kolay gelsin.
cd romun kablolarını bi gözden gezdir. hdd kablosunu cd romda dene, biosdan kontrol et. jumper ayarlarıyla uğraştırsan onlarada bi göz at.
formattan sonra anakart cdsindeki "intel chipset .inf update" veya buna benzer seyleri de kurdun mu?cd deki herseyi kur
formattan sonra anakart cdsindeki "intel chipset .inf update" veya buna benzer seyleri de kurdun mu?cd deki herseyi kur
öncelikle arkadaşaların dediklerini bir uygula sorunla ilgili yapılacak her şeyi yazmışlar nerdeyse.bunlara rağmen cd sürücüsünü görmüyorsa eğer beninde yaşadığım sorunla aynı ozaman.cd sürücünün markası LG'ise bu cd sürücüsü ile ilgili.çünkü LG marka cd room lar özellikler bu hatayı veriyor.sen aynı zamanda farklı bir cd sürücüsü takıp dene ozaman sorununun neden kaynaklandığını anlarsın en azından
arkadaşlar sağolun ama benim laptop ım var. yani kabloları kontrol falan etmem mümkün değil. benim daha önce c d f normal sürücülerim.. e de cd sürücümdü.. formattan sonra sürücülerim c d e olmuş.. ama cd sürücüm yok.. ana kartın chipset ini yüklüyorum ama olmuyo.. ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme