Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nitemx hcm bi sorum olcak gs tv e2 bjk tv aljzeere eurosport2 gibi kanallar yalovada cıkıoymu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderksk

nitemx hcm bi sorum olcak gs tv e2 bjk tv aljzeere eurosport2 gibi kanallar yalovada cıkıoymu acaba

e2,aljazeree,eurosport2 kanalları zaten Teledünya da yer alıyorlar.Yalova da çıkan kanallar:GS Tv,BJK Tv,D Yeşilçam,Gala,Viva,S Sport,D Plus,D Max,Olay Tv,Ses Tv.(Bu kanallar sadece 11 ilde:Samsun, Tekirdağ, Zonguldak, Kocaeli, Mersin, Denizli, Erzurum, Balıkesir, Eskişehir, Yalova ve Edirne)

Ayrıca vh1 de tam gün yayında.Diğer büyük illerde bile bazı kanalların çıkmaması ve vh1 gibi bence mükemmel sayılabilecek bir kanalın bile yarım gün yayında olması olacak iş değil,ama oluyor demek ki...

Geçen gece kanal araması yaparken,D Yeşilçam ve D Max kanallarında şöyle bir ifade vardı.Ben gece 02 gibi baktım.Sanırım bu kanallar artık gece 12 den sonra yayın yapmayı bırakmışlar.D Yeşilçam da:''D Yeşilçam yayınımızı D-Smart 122. kanaldan D Yeşilçam XXX olarak izleyebilirsiniz.''

D Max de:''D Max yayınımızı D-Smart 112.kanaldan D Max Fantasy kuşağı olarak izleyebilirsiniz.''

Sanırım bunlar da D-Smart a bone kazandırmak için yapılan yeni numaralar.

1.Düzeltme:e2 kablo tv de 3 ilde yayında o şimdi aklıma geldi...

TELEDUNYA nın sitesinde SSS kısmında şöyle bir soru ve cevap var:

Soru: Kablo TV abonesi olarak TELEDÜNYA kullanmak istiyorum. Kablo TV için şu an 2 ayda bir 14 YTL ödüyorum.
    TELEDÜNYA için ayrı bir kurulum ücreti ödemem gerekir mi?

Yanıt: Evet. TELEDÜNYA için ayda 9,5 YTL’lik bir abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Daha önce Kablo TV aboneliğiniz olduğu için ayrıca bir kurulum ücreti ödemenize gerek yoktur.

Bu 35 YTL lik kurulum ücretinden çark edildiği anlamına mı geliyor,yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

2.Düzeltme:Teledünya kısmı eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugeorya -- 1 Kasım 2008; 23:09:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Soru: Kablo TV abonesi olarak TELEDÜNYA kullanmak istiyorum. Kablo TV için şu an 2 ayda bir 14 YTL ödüyorum.

Yanıt: Evet. TELEDÜNYA için ayda 9,5 YTL�lik bir abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Daha önce Kablo TV aboneliğiniz olduğu için ayrıca bir kurulum ücreti ödemenize gerek yoktur.

Bu 35 YTL lik kurulum ücretinden çark edildiği anlamına mı geliyor,yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

Bu benim de dikkatimi çekti. Sorunun cevabı olarak sadece son cümleyi kullanmış olsalar, hiç tereddüt etmeyeceğim, kurulum ücreti yokmuş diyeceğim.

Ama cevaba Evet ile başlamış olmaları ilginç. Evetten sonra gelen cümlenin zaten soruyla alakası yok.

İnsanın gülesi geliyor, bu adamlar yazdıklarını okumazlar mı hiç, yazık

Abone işlemi yaptıracak arkadaşların bu sayfanın çıktısı ile gitmelerinde fayda var bence.

• teledünya için kurulum ücretini istiyorlar ne yazıkki, kablo tv abonelerinden 43 ytl kurulumu alınmayacakmış,bana göre bunu da almaları gereksiz,zaten set up box cihaz için de para istiyorlar,aynı altyapıyı kullanıp bu kadar maliyeti tüketiciye bindirmeleri gereksiz.
    bu arada hiç full hd yayını alıp izleyen var mı (pek sanmıyorum ama), yani bu kadar masrafa değecek mi?
  • Yeni satın aldığım Sony 40W4500 televizyonum var. Bu televizyonun dijital kablo alıcısı mevcut (DVB-C). Geçen hafta dijitale geçip kablo tvde arama yaptığımda kablo yayından kanal bulamıyordu.

Bugün yine dijital arama yaptırdım. Toplam 46 dijital kanal buldu ve hafızasına aldı. Yayın kalitesi çok iyi. Ama iyi derken iyi bir sinyalle beslenen kaliteli bir dijital uydu alıcısının iyi görüntüsüne eşit. Demek kabloda dijital deneme yayını başladı.

Bu arada:

1. Henüz kablo tv idaresine dijital yayın başvurusu (teledünya başvurusu) yapmadım.
    2. Eskiden karıncalı aldığım analog kanallar daha net ve güçlendirilmiş geliyor.
    3. İstanbul'dayım.

Başkan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Başkan2005

Yeni satın aldığım Sony 40W4500 televizyonum var. Bu televizyonun dijital kablo alıcısı mevcut (DVB-C). Geçen hafta dijitale geçip kablo tvde arama yaptığımda kablo yayından kanal bulamıyordu.

Bugün yine dijital arama yaptırdım. Toplam 46 dijital kanal buldu ve hafızasına aldı. Yayın kalitesi çok iyi. Ama iyi derken iyi bir sinyalle beslenen kaliteli bir dijital uydu alıcısının iyi görüntüsüne eşit. Demek kabloda dijital deneme yayını başladı.

Bu arada:

1. Henüz kablo tv idaresine dijital yayın başvurusu (teledünya başvurusu) yapmadım.
    2. Eskiden karıncalı aldığım analog kanallar daha net ve güçlendirilmiş geliyor.
    3. İstanbul'dayım.

Başkan

digital arama nasıl yapılıyor hocam benim cihaz henuz gelmedide ben yapmadım henuz normal arama gibi mi oluyor yoksa farklımı

bu arada forumda set box almadan uye olabilen varmı acaba

• Sony 40W4500 kurulum menüsünde 2 seçenek var:

1. Analog kablo tv kurulum ve kanal arama
    2. Dijital kablo tv kurulum ve kanal arama.

İkinci adımdan otomatik arama yaptırdım. Dediğim gibi geçen hafta hiç kanal bulamıyordu.

Başkan
  • set top box alıp da kurduran var mı? kullananlar varsa izlenimlerini paylaşsınlar lütfen.
  • bende istanbul içerenköyde oturuyorum son değişimden sonra kablo tv'nin kalitesi burda da düştü kanallların bazılarında seste cızırdamalar görüntüde de uzun dikey çizgiler var aşırı bir bozukluk olmasada anlaşılıyor kalite kaybı
  • ben Bostancı'da oturuyorum, seste cızırdama yok ancak özellikle açık sarı renklerde acayip piksellenmeler oluşuyor yok mu bunun bi çaresi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyancelebi

aynı sorunlar bendede vardı bugun servis cagırdım 20 dk da geldiler ana kutudaki buyuk bir parcanın yenisini taktılar kanallar simdi cam gibi

bu arada hd yayın icin set box almadan kurulum istedim once olmaz dediler bayagı bir mucadele ettim sonra kabul ettiler (telefonda) fakat default larında set box olmadan kayıt ekranı gorunmedigi icin bu olaya bir el atmaları gerekiyormus sanırım sonuc:kaydımı yaptıramadım

birde sunu sormak istiyorum diger tv de kullanmak istersem next 2000 cıs receiver uzerinden bu sinyalleri alabilirmiyim

ANKARA / Keçiören'de yayınları sesler cızırtılı şekilde alıyorum. Digitalden önce böyle değildi. Sanıyorum sistemin oturması için bir süre böyle geçecek.
    Bu arada binanın CabloTV kutusundan birtakım donanım değişimleri de şart görünüyor. Belki de yaşanan problemler bu nedenledir.

• 4440126 yı arayıp kayıt verin isterseniz hemen gelip parcayı degistiriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: etpalaz

quote:

Orjinalden alıntı: NitemX

Yanıt: Evet. TELEDÜNYA için ayda 9,5 YTL�lik bir abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Daha önce Kablo TV aboneliğiniz olduğu için ayrıca bir kurulum ücreti ödemenize gerek yoktur.

Bu benim de dikkatimi çekti. Sorunun cevabı olarak sadece son cümleyi kullanmış olsalar, hiç tereddüt etmeyeceğim, kurulum ücreti yokmuş diyeceğim.

Ama cevaba Evet ile başlamış olmaları ilginç. Evetten sonra gelen cümlenin zaten soruyla alakası yok.

İnsanın gülesi geliyor, bu adamlar yazdıklarını okumazlar mı hiç, yazık

Abone işlemi yaptıracak arkadaşların bu sayfanın çıktısı ile gitmelerinde fayda var bence.

Yarın tekrar uğrayacağım abone merkezine telefonda şebeke var diyorlar, bunlar yok diyor anlamadım gitti SSS sayfası tam alem zaten, en altta adam İstanbulu sormuş bunlar Kayseriden bahsetmiş onun için bu sayfada yazan şeylere pek itibat etmemek lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Başkan2005

Sony 40W4500 kurulum menüsünde 2 seçenek var:

1. Analog kablo tv kurulum ve kanal arama
    2. Dijital kablo tv kurulum ve kanal arama.

İkinci adımdan otomatik arama yaptırdım. Dediğim gibi geçen hafta hiç kanal bulamıyordu.

Başkan

Nerede oturuyorsunuz?

Bir de, digital kurulumda teknik ayarlar diye bir menü var. Oraya girdiğinizde sinyal şiddetini gösterir. Herhangi bir sinyal var mı?
  • ben istanbul avcılarda oturuyorum.
    bende analogda 54 tane kanal buluyor.
    acaba normalmi yoksa azmı.
    bide e-2 falan demişler bu bende çıkmıyor yoksa bu sadece dijitaldemi çıkacak
  • istanbul fenerbahçe'deyim. sony 46D3500 de digital aramada 44 kanal buluyor, fakat sadece atv, show ve samanyolunda görüntü var, diğer kanallardan yalnızca ses geliyor.acaba tv'nin bilmediğim bir ayarı mı var?
  • arkadaşlar turksat uydusundaki değişimden sonra kablo tv acayip düzeldi.
    hayatımda bu kadar net seyretmemiştim. ist. ataköyde oturuyorum.
    set box alıp kuran yokmu, yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalu

arkadaşlar turksat uydusundaki değişimden sonra kablo tv acayip düzeldi.

Ben Bahçelievlerdeyim. Seninkinin tam aksine bende de değişimden sonra kalite ciddi bir şekilde düştü. Kanallarda parazitlenmeler, karıncalı görüntü, bazı kanallarda seste cızırtı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

Ben Bahçelievlerdeyim. Seninkinin tam aksine bende de değişimden sonra kalite ciddi bir şekilde düştü. Kanallarda parazitlenmeler, karıncalı görüntü, bazı kanallarda seste cızırtı.

hocam ara adamları gelip baksınlar belki sendede parca degisim gerekiyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

bende gayrettepede oturuyorum benimde durumum aynı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.