Öncelikle merhabalar. Üniversite öğrenciyiz ve yurtta kalıyoruz. Odada 3 arkadaşız ve üçümüzün de turkcell hattı çekmiyor. Aslında aşağıda görünen cam sorunu oluşturmakta. Cam açıkken ve kapalıyken 3g ve 4.5g şebeke bilgilerini ekliyorum. Cam açıkken şebeke Cam kapalıyken şebeke Görüldüğü gibi camın önünde en azından bize yetecek kadar şebeke var. Camın önüne aşağıda gösterdiğim antenden alıp gelen sinyali başka bir antenle odanın içine dağıtabilir miyiz merak ediyorum. Konu hakkında bilgisi olan hocalarımın yardımını bekliyorum. https://www.direnc.net/8dbi-gsm-anten-1800mhz-3-metre < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çekmeyen hat için anten kullanılır mı?
-
-
Turkcell kalitesi oysaki her yerde çekerdi
O anteni alsanız bile nereye bağlayacaksınız bağlamaya cihazınız var mı.
Bölge için farklı kişilerden sürekli kayıt açtırın ekmek yiyeceği yeri kaçırmaz yatırım yapar belki.
Siizn işinize bunun gibisi yarar o da antenin altında iş görüyorwww.ucuzon.com3 Bant Sinyal Güçlendirici SetB, Cep Telefonu Sinyal Güçlendirici Set: 3 Bantlı Cihaz + 11 Dbi LPDA Antenna + 5 dbi Tavan Anten 5m Kablolu + 10m Kablohttps://www.ucuzon.com/3-bant-sinyal-guclendirici-setb
Diğer Operatörlerde durum nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bahsedilen ürün muhtemelen pahalı bizler öğrenciyiz.
Bütün operatörlerde durum aynı. Ne varsa gözüken camda var. Camın dışında full çekiyor camın içinde hiç çekmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pencere sinyalin bize ulaşmasını engelliyor. Odanın içine ve dışına anten koyarak ve bu antenleri birbirine bağlayarak sinyal için bir geçiş yolu oluşturabilir miyiz bunu merak ediyordum aslında.
Cam sinyali ciddi derecede engelliyor belli ki, camın dış tarafına anten falan koymak ciddi bir iyileşme sağlamaz diye düşünüyorum. Tabi piyasada çok sağlam olanları illa ki var ama oda bütçeyi aşar haliyle.
Şikayet edip yeni istasyon kurduracaksınız o zaman
Senin dediğini linkte attığım cihaz yapıyor.
Sadece antenler ile olacak iş değil
sinyali istenilen yere aktarım işini cihaz yapacak.
Isıcam ve çift cam var muhtemelen
Hocam e devlette baz istasyonu uzaklığı 250 metre olarak gözüküyor. Sinyal kalitesinde büyük bir sorunumuz yok. Antenlerin aktif bir yükseltme ya da sinyal işleme yapmasına gerek yok. Pencere sinyalin bize ulaşmasını engelliyor. Bizim yapmak istediğimiz antenler ve kablo yardımıyla dışardaki sinyalin odaya geçebileceği bir ortam oluşturmak.
Evet hocam gariptir ki cam sinyali ciddi ölçüde düşürüyor. Sadece camın dışına anten koymayı düşünmüyoruz. 2 adet anten alacağız. Camın dışındaki antenin kablosu camdan geçerek içerdeki antene bağlanacak böylece dışardaki sinyalin camdan geçebileceği bir ortam oluşur diye düşünüyordum.
Cam açık kapalı kıyası nasıl aynı yerde dururken mi? Yoksa kolunu camdan uzatarak mı ölçüm yapıyorsunuz?
Hocam camın tam önüne koyuyorum. Kolumu uzatarak diyebiliriz.
Uygun fiyatlı Sinyal yükselticiler var ama kalitesini bilemedim
Amazon a bir bakın derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Camı ortan kaldırın
Nasil fikir ama
Hocam camın önündeki sinyal zaten oldukça güçlü ama cam sinyalin geçmesini engelliyor. Camın önündeki sinyali kablo yardımıyla odanın içine almak istiyoruz aslında. Yani sinyali yükseltmekten ziyade en az kayıpla sinyalin geçebileceği bir yol oluşturmak istiyoruz ama bakalım düşündüğümüz gibi olacak mı
Haberleşmeyle ilgilenen birkaç arkadaşıma sordum onlardan da uygun bir dönüş alamadım. Duruma göre telekominikasyondaki bölüm hocalarına danışıp güncelleme yaparım. Bu süreçte her fikre ve yoruma da açığım
Şu kışı bi atlatalım pencereyi menteşelerinden söküp çıkarcam hocam
Kış olmasa Vaizer kestirme çözümü yazmış aslında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tercih edilen ağ türü xiaomi 2024
- açık hat nedir
- turkcell neden çok internet yiyor
- turkcell wifi nedir
- turkcell 5g açma
- e sim nedir
- vodafone mobil imza
- ağda kayıtlı değil samsung
- kapanan hat nasıl açılır
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X