Şimdi Ara

Cem Uzan Coşturuyor Beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/cem.uzan.988?fref=nf

Resmi hesabıdır arkadaşlar. 4-5 bin arkadaş limiti var facebook'un 5 bine kadar tüm arkadaşlık isteklerini kabul etti adam bende arkadaşıyım.
    coşturuyor adam, inşallah gelir çok oy alır bence.

• oylar genç paritye
  • Oylar yaşlı partiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

Oylar yaşlı partiye
    alır ama neyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E84249922

oylar genç paritye
    Cem nereye uzansın?
  • Mec nazu
  • Herif karizma ha, ulan boyle geyiğine keşke cem uzan iktidar olsaydı diyenlere gıcık olurdum. Şimdi hak veriyorum. Zaten bundan kotu olamaz, ama en azından eli yüzü düzgün liderimiz var derdik. Adam tam bir beyaz Türk. Tipine baktığımızda en azından yakışıklı adam derdik.
  • " 'Uzan' geliyorum" partisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Herif karizma ha, ulan boyle geyiğine keşke cem uzan iktidar olsaydı diyenlere gıcık olurdum. Şimdi hak veriyorum. Zaten bundan kotu olamaz, ama en azından eli yüzü düzgün liderimiz var derdik. Adam tam bir beyaz Türk. Tipine baktığımızda en azından yakışıklı adam derdik.

Ülkenin milyon tane problemi varken " kızlı-erkekli " yasağı getirmezdi.
    Suriyelileri almazdı.
    Güzel insandı Cem reis.
  • Uzun adam varken bu kim
  • mazot 1 lira olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

mazot 1 lira olacak mı
    Geriye döndüğümüzde, 2000 yılına, yani 2003 olaylarının öncesine gittiğimizde Uzan Ailesi, Türkiye’nin en varlıklı, en büyük grubuna sahip, en milli şirketlerinin sahibi olan bir aile… O yıl, Uzan şirketlerinin 46’ncı kuruluş şenliklerini yapıyorduk. 46 senelik bir gruptan bahsediyoruz. 2003 yılının Mayıs-Haziran aylarına geldiğimizde 40 bin kişi şirketlerimizden her ay maaş alıyor. Yani, en azından aileleriyle birlikte 200 bin kişi Uzan Ailesi’nden ekmek yiyor demektir. Hayır işleri, hiç kimse duymadan yapılıyordu. Yardımların asla reklamı yapılmazdı. Onbinlerce kişiyi çalıştıran, yüz binlerce kişiye yardım yapan Uzan Ailesi’ne bir gecede ‘Hırsız, sahtekar, çulsuz, dolandırıcı’ kisvesi giydirildi.
  • türkiyede bir çok firmanın sahibiydi, diline ikide bir kuranı muslumanlıgı dolamadı dıye kalıcı olmadı sanırım
  • Hocam mağdurlarına ayıp oluyor ama
  • nedense bu adam bana hiç sıcak gelmedi mutlaka bir şey vardır
  • Amerika'yı dolandırmış adam jet Fadıl ile ülkenin medharı iftiharları (!) o zamanlar bu kaçınca yerin altından çıkan Telsim Kontör kartları da cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Hocam mağdurlarına ayıp oluyor ama
    Sizin liseliler bu adamı seçmezki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Herif karizma ha, ulan boyle geyiğine keşke cem uzan iktidar olsaydı diyenlere gıcık olurdum. Şimdi hak veriyorum. Zaten bundan kotu olamaz, ama en azından eli yüzü düzgün liderimiz var derdik. Adam tam bir beyaz Türk. Tipine baktığımızda en azından yakışıklı adam derdik.

beyaz Türk mü :d
  • Gelsin oy veririm, çok ciddiyim
  • Bu adam gelse oy veririm cidden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.