Resmi hesabıdır arkadaşlar. 4-5 bin arkadaş limiti var facebook'un 5 bine kadar tüm arkadaşlık isteklerini kabul etti adam bende arkadaşıyım. coşturuyor adam, inşallah gelir çok oy alır bence.
oylar genç paritye
Oylar yaşlı partiye
quote:
Orijinalden alıntı: Tsuda
Oylar yaşlı partiye
alır ama neyi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E84249922
oylar genç paritye
Cem nereye uzansın?
Mec nazu
Herif karizma ha, ulan boyle geyiğine keşke cem uzan iktidar olsaydı diyenlere gıcık olurdum. Şimdi hak veriyorum. Zaten bundan kotu olamaz, ama en azından eli yüzü düzgün liderimiz var derdik. Adam tam bir beyaz Türk. Tipine baktığımızda en azından yakışıklı adam derdik.
" 'Uzan' geliyorum" partisi
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Herif karizma ha, ulan boyle geyiğine keşke cem uzan iktidar olsaydı diyenlere gıcık olurdum. Şimdi hak veriyorum. Zaten bundan kotu olamaz, ama en azından eli yüzü düzgün liderimiz var derdik. Adam tam bir beyaz Türk. Tipine baktığımızda en azından yakışıklı adam derdik.
Ülkenin milyon tane problemi varken " kızlı-erkekli " yasağı getirmezdi. Suriyelileri almazdı. Güzel insandı Cem reis.
Uzun adam varken bu kim
mazot 1 lira olacak mı
quote:
Orijinalden alıntı: mabovski
mazot 1 lira olacak mı
Geriye döndüğümüzde, 2000 yılına, yani 2003 olaylarının öncesine gittiğimizde Uzan Ailesi, Türkiye’nin en varlıklı, en büyük grubuna sahip, en milli şirketlerinin sahibi olan bir aile… O yıl, Uzan şirketlerinin 46’ncı kuruluş şenliklerini yapıyorduk. 46 senelik bir gruptan bahsediyoruz. 2003 yılının Mayıs-Haziran aylarına geldiğimizde 40 bin kişi şirketlerimizden her ay maaş alıyor. Yani, en azından aileleriyle birlikte 200 bin kişi Uzan Ailesi’nden ekmek yiyor demektir. Hayır işleri, hiç kimse duymadan yapılıyordu. Yardımların asla reklamı yapılmazdı. Onbinlerce kişiyi çalıştıran, yüz binlerce kişiye yardım yapan Uzan Ailesi’ne bir gecede ‘Hırsız, sahtekar, çulsuz, dolandırıcı’ kisvesi giydirildi.
türkiyede bir çok firmanın sahibiydi, diline ikide bir kuranı muslumanlıgı dolamadı dıye kalıcı olmadı sanırım
Hocam mağdurlarına ayıp oluyor ama
nedense bu adam bana hiç sıcak gelmedi mutlaka bir şey vardır
Amerika'yı dolandırmış adam jet Fadıl ile ülkenin medharı iftiharları (!) o zamanlar bu kaçınca yerin altından çıkan Telsim Kontör kartları da cabası
quote:
Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı
Hocam mağdurlarına ayıp oluyor ama
Sizin liseliler bu adamı seçmezki.
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal