Şimdi Ara

Cevap: 2nci el arac alirken servis mi? computest mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • profesyonel araçekspertiz merkezine gidin yada servise servisten belge isteyin ama vermeyecekler nedenmi araştırın...ücretmi çook yüksek servisin sadece yararı km onayıdır... bakımları orada yapılmıssa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 19 Aralık 2013; 9:39:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakerss

profesyonel araçekspertiz merkezine gidin yada servise servisten belge isteyin ama vermeyecekler nedenmi araştırın...ücretmi çook yüksek servisin sadece yararı km onayıdır... bakımları orada yapılmıssa... itirazı olan varmı?

aslında tam km oynamaktan kasıt nedirsenden lpgli mazottn iyidir kansına olacak 2.eldee olmaz tabi?!?!?1

Bilader tercümesini yazsaydın
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    :)
  • Öncelikle yaptığınız türkçe katliamı için sizi kınıyorum .
    Computeste gelince bir galericiden duyduğum laf" computestler bizi kurtarıyor , adam gidiyor motor %90 diyorlar , arabayı alıp gidiyor "
    Kendi tecrübelerim de computestin işe yaramadığı yönünde , standart bi kaç şey dışında arabada sorun varsa testtte hiç bişey çıkmaz .
  • Google translate.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Google translate.

+1925

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Türkçe katliamı derken cümle düşüklüğümü gördünüz kınamanızı kabul etmiyorrum... ayrıca araç alım satım yapan kişi ve kişiler ve bunların araçlarına bakan kişiliksiz para ya tapan yerler olabilir bende onları kınıyorum... (sizin tercübeniz ne yönde merak ettim yazarsanız öğrenelim mesela otomobil teknolojisi mezunumusun?)bir ilde bir kişi hata yapar tüm il karalanır sizin yaptığınız gibi... bende sizi kınıyorum genelleme yaptığınız için...(burası askeriye değil teğmen,yüzbaşı felan...)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.