Şimdi Ara

Chevrolet Aveo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chevrolet Aveo hakkında düşünceleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan46e -- 29 Temmuz 2011; 23:09:46 >

• Yürüyen teneke: Euroncap 1,5 yıldız
    http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx
  • 6 aydır kullanıyorum 15000 km ye geldim ben çok memnunum uzun yolda hızlanması cok güzel ve 140 la giderken bile stabil gidiyor. avrupa ülkelerinin sitelerine bakarsanız albea ve symbol avrupada satılmıyor ama aveo satılıyor ama ucuz olduğundan bizim insanımızın kötü yaftasından kurtulamıyor malesef sanki albea ve symbol ncape girse 5 yıldız alacak

Chevrolet Aveo
  • Bence F/p açısından muhteşem bir araç. 29.000'tlye alınabiliyor.Şöyle söyleyeyim cebimde 30.000tl olsa, kesinlikle bu aracı alırım.
    Crash test 2006 yılında yapılmış, şu anki Aveo ile kıyaslarsak sonuç ne kadar doğru olur bilemem.
    Ayrıca yeni çıkan aveo sedanların tasarımı ayrı bir güzel.

Chevrolet Aveo
  • eski aveo euroncap testinde paramparça olmuştu. yorumları şöyleydi: arabanın yapısı ağırlığını kaldıramadığından dağıldı..

yeni aveo için yurtdışı sitelerinde çok iyi yorumlar okudum. mesela honestjohn diye bir site var, netten arattırabilirsiniz. ayrıca esp standart, birsürü airbag. bence çok güzel bir alternatif. ayrıca diğer üreticiler de belki utanırlar da (nerede onlarda o yüz) artık onlar da "türkler nasıl olsa esp mesp anlamaz, iki jant iki elektrikli camla kandırırız" demeyip onlar da güvenlik donanımlarını standart yaparlar.

asetonique arkadaşım. symbol denen arabayı hiç sevmem ama clio bazlı olduğunu düşünürsek 4 yıldız alabileceğini düşünüyorum. albea ise köklerine kadar giderseniz 1993 uno'ya kadar varır. ama yine de ilk aveo kadar kötü (1 yıldız) olacağını sanmıyorum.
  • öncelikle euro ncaptaki 1.5 yıldızlık test 2006 yılında araç ilk piyasaya çıktğında yapılmış.Bu testin sonuçlarının ardından chevrolet araçta çeşitli iyileştirmeler yapmış ancak zaten 5 yıldız alamayacağını bildiğinden birdaha teste araç yollanmamış.Yeni aveonun ise eskisiyle alakası yok tamamen kasa yenilendi,ve yeni aveonun euro ncap testlerinden 5 yıldız almasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni Aveonun Sonuçlarının 24 ağustostaki euroncap sonuçlarında yer alması bekleniyor
  • yeni aveo kasa olarak mitsubishi lancera benziyor (köpek balığı) , iç dizaynı da güzel , eski versiyona göre baya gelişti güzel araç oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de çok güzel olmuş yılsonuna doğru 1.3 dizeli çıkacak deniyor. Fiyatı 40bini bulur o zaman..
  • Ben de bi ara az daha alıyordum ama son anda beklemeye karar verdim. Şuan 1.4 full otomatiği (metalik + sunroof) 38.500'ü buluyor. Dizel fulü herhalde 45'i bulacak. Bu açıdan bakınca çok pahalı olduğu anlaşılıyor. O paraya gider C sınıfı adam gibi bi araba alınır. Megane var, C4 var. Gider dizel duster alırım daha iyi. Fiyatlar gerçekten saçmaladı. Yakında 35den aşağı araba satılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 30 Temmuz 2011; 9:37:17 >
  • aveonun 2006 dan sonra çıkardıgı kasa güzel duruyor şimdide yeni çıkardıgı kasa ve içinde dijital göstergeye geçmiş olması iyi fakat tipi güzel aracında kataloga bakınca özellikler donanım güzel ama niyeyse ikinci elleri ucuz gidiyo ben aveo alacak olsam 2. el alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetonique

6 aydır kullanıyorum 15000 km ye geldim ben çok memnunum uzun yolda hızlanması cok güzel ve 140 la giderken bile stabil gidiyor. avrupa ülkelerinin sitelerine bakarsanız albea ve symbol avrupada satılmıyor ama aveo satılıyor ama ucuz olduğundan bizim insanımızın kötü yaftasından kurtulamıyor malesef sanki albea ve symbol ncape girse 5 yıldız alacak

Chevrolet Aveo

Arkadaşlar bu kasa üzerinden değerlendirme yaparsak sevinirim :)

• İyi de o kasa artık üretilmiyorki. Değerlendirsek ne olacak anlamadım. Almayı mı düşünüyorsunuz, yoksa satmayı mı?
  • Satın almayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan46e -- 30 Temmuz 2011; 15:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetonique

6 aydır kullanıyorum 15000 km ye geldim ben çok memnunum uzun yolda hızlanması cok güzel ve 140 la giderken bile stabil gidiyor. avrupa ülkelerinin sitelerine bakarsanız albea ve symbol avrupada satılmıyor ama aveo satılıyor ama ucuz olduğundan bizim insanımızın kötü yaftasından kurtulamıyor malesef sanki albea ve symbol ncape girse 5 yıldız alacak

Albea ya da Symbol 5 yıldız alır dedim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan46e

Satın almayı düşünüyorum...

Aracı almadan önce bu konuları okumanızda fayda var.

http://forum.donanimhaber.com/m_18495134/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_31710907/mpage_3/key_/tm.htm
  • symbol clio şasesi üzerine kurulu. yani clio ne alırsa symbol de ya aynı ya da bir düşüğünü alır yani 4 yıldız alır en kötü.

Ayrıca aveo nun yeni kasası güzel ama eskisi parasının aracı daha fazlası değil...
  • Buna dizel motor gelecek mi???? Araç Lancer'a bayaaa bi benziyor, gözümüze kestirdik 1.3 lük Fiat'in dizeli gelecek muhabbeti vardı, aydınlatın beni.

Not: Ciddiyim
  • Araç gayet güzel. Geçenlerde showroomda inceledim. Rakiplerinden eksiği yok fazlası var, donanımı gayet tatminkar. Ekim de 1.3 75 hp ve 95 hp lik dizel motorlarla satışa sunulacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Buna dizel motor gelecek mi???? Araç Lancer'a bayaaa bi benziyor, gözümüze kestirdik 1.3 lük Fiat'in dizeli gelecek muhabbeti vardı, aydınlatın beni.

Not: Ciddiyim

ekimde dizel motor gelicek.Ama fiyat farkı benzin+lpgye teşvik edici olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan46e

Satın almayı düşünüyorum...

satın almak istediğin eski kasaysa şuan hiçbir bayide satılmıyor ya ikinci el alıcaksın yada bütün bayileri arayıp ellerinde kalmışmı diye sorucaksın.eski kasa aveonun hangi versiyonunu düşünüyorsun birde düz mü otomatik mi . Bütçen nedir? bunları söylersen yardımcı olmasa çalışırım .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.