Bildirim
Chevrolet Vs. Mercedes
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence başka araç kıyaslayın, biri suv biri sedan. -
mercedes konfor demek de mercedes c180 de o konforu bulamazsınız. mercedeste konfor istiyosanız E yada S kasalara bakın
bu iki aracın kıyaslaması da biraz garip daha önce de böyle bir konu vardı şimdi bulamıyorum, araştırın derim -
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
mercedes konfor demek de mercedes c180 de o konforu bulamazsınız. mercedeste konfor istiyosanız E yada S kasalara bakın
bu iki aracın kıyaslaması da biraz garip daha önce de böyle bir konu vardı şimdi bulamıyorum, araştırın derim
Hayırdır , captiva demediniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
karşılaştırmak değilde sizden öneri istiyorum sadece siz olsanız hangisini alırdınız -
quote:
Orijinalden alıntı: individual
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
bu iki aracın kıyaslaması da biraz garip daha önce de böyle bir konu vardı şimdi bulamıyorum, araştırın derim
Hayırdır , captiva demediniz
tamam diyorum
kesinlikle captiva
şaka bir yana iki araçla da test sürüşü yapılması gerek, ona göre hangisi sinerse içinize onu alın .) yeni captiva çok başarılı bir araç
-
2 tane c 180 aracımız var 2012 model yakıtları şu havalarda 10-12 litre arasında -
anladığım kadarıyla konforlu ve lux bir araç istiyorsunuz fakat ihtiyaçlarınızı tam tartamadınız bence araca kaç kişi binecek uzun yol yapılacak mı gösteriş,güvenlik,prestij gibi konularda çizginizi belirleyip tekrar bir araç arayışına irerseniz daha doğru seçim yaparsınız. -
İkisi de çok ayrı araçlar ama ben olsam füme renkli bir c180 derim AMG PAKET -
ihtiyaca göre
ama ben olsam amg yi tercih ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz
anladığım kadarıyla konforlu ve lux bir araç istiyorsunuz fakat ihtiyaçlarınızı tam tartamadınız bence araca kaç kişi binecek uzun yol yapılacak mı gösteriş,güvenlik,prestij gibi konularda çizginizi belirleyip tekrar bir araç arayışına irerseniz daha doğru seçim yaparsınız.
Çok haklısınız bu konuda çok yol yapıyorum şuan altımda şirket arabası var eşek gibi kullanıyorum o yüzden bu araçda öyle olucak büyük ihtimal hergün git gel yapıcak yakıt tüketimlerini merak ediyorum işte aralarında cok fark yoksa mercedesten yana gönlüm fakat kasa değişikliğine giricek. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheSawo
karşılaştırmak değilde sizden öneri istiyorum sadece siz olsanız hangisini alırdınız
ben captiva alırdım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz
anladığım kadarıyla konforlu ve lux bir araç istiyorsunuz fakat ihtiyaçlarınızı tam tartamadınız bence araca kaç kişi binecek uzun yol yapılacak mı gösteriş,güvenlik,prestij gibi konularda çizginizi belirleyip tekrar bir araç arayışına irerseniz daha doğru seçim yaparsınız.
Çok haklısınız bu konuda çok yol yapıyorum şuan altımda şirket arabası var eşek gibi kullanıyorum o yüzden bu araçda öyle olucak büyük ihtimal hergün git gel yapıcak yakıt tüketimlerini merak ediyorum işte aralarında cok fark yoksa mercedesten yana gönlüm fakat kasa değişikliğine giricek.
yerinizde olsam biraz beklerdim değişiklik sonracı mercedes i tercih ederdim ama tabi yakıt konusundaki endişelerinizi bu araçların kullanıcılarına danışmanız daha doğru sonuç almanızı sağlar.
-
quote:
karşılaştırmak değilde sizden öneri istiyorum sadece siz olsanız hangisini alırdınız
quote:
Babam internetten alışverişe karşıdır bizim burdada Bir tek casper bayisi olduğu için gittik baktım 8 gb ram 3gb ekran kartı dedim baba bu cekti kartı aldı yani internetten alışveriş gibi bi secenegim yoktu. :S
aracı baban mı alacak sen mi alacaksın?
Velini alalım buraya. -
Yeni captivaların ön ızgarası çok müthiş ben olsam onu alırdım. -
kesinlikle C180 -
mercedes mercedestir bilen bilir çoğu arabadanda konforlu adamlarda o konforu bozmaz bence her türlü mercedes . düşün mercedes ismi yeter ölüsü para bi gün elden çıkartırken zor çıkartırsın belki uzun sürer ama captivadan çok daha fazla para verirler ... -
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Babam internetten alışverişe karşıdır bizim burdada Bir tek casper bayisi olduğu için gittik baktım 8 gb ram 3gb ekran kartı dedim baba bu cekti kartı aldı yani internetten alışveriş gibi bi secenegim yoktu. :S
Mesela bende sana birşey anlatayım benim babam ayda 80 90 takım mobilya cıkaran bir fabrikanın sahibi onu kurmak için cektiği krediler yeni yeni bitti ve suanda 3 katlı bir villa aldık onu yaptırıyoruz ama altımızda palio var yaşantımız falan lüks ama arabamız palio ev bitsin daha yeni yeni mercedes c180 yada chevrolet captiva bakacağız :)
Velini alalım buraya.
hemen yakalamışsın hocam
Ama alma kararları eskiye dayanıyor. Şu alınmalı denecek örnekler değil,
1. SUV vs D segmenti.
2. Dizel vs Benzin
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
quote:
Velini alalım buraya.
Usenmiyor musun hic?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorum yapacaktım tam,konuyu okumam iyi oldu
Benzer içerikler
- toyota mı volkswagen mi
- cupra leon yorum
- seat arona kronik sorunlar
- volvo v40 paket sıralaması
- opel astra yorumlar
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X