Şimdi Ara

CHiP DeRGiSiNiN ToP 10'U SiZCe Ne KaDaR GeRÇeKCi ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar toplamak istiyorum.Chip dergisinin donanım incelemelerinde performans teslerine göre gönül rahatlığıyla bilgisayar toplayabilir miyim? Bazıları chip dergisine alman dergisi olduğu için alman donanım firmalarını üst sıralarda gösteriyor diyorlar. Sizce ne kadar doğru.

• Fikir vermesi açısından yardımcı olur sana ama o sıralama kesindir diye düşünme değerlendirme kriterlerine özellikle dikkat et çünkü çoğu zaman %25 olarak dörde ayırıyorlar değerlendirme puanını senin önemsemediğin özelliklerden aldığı puanla üst sıralarda gibi görünen bir ürün aslında daha alt sıralardakinden birinden daha kötü olabiliyor. Bir de bazı ürünleri test etmedikleri için sıralama yanıltıcı olabiliyor zaman zaman. Ama yine de iyi incelersen fikir verir.
  • Chip iyi bir dergidirde f/p yeterince önem vermiyorlar bence bu yüzden pek sevmiyorum sen bütçeni pcyi ne amaçla kullanacağını monitör dahil mi değilmi özel isteğin varsa(dx10 destekli olması vs) yaz biz uygun bir sistem yazarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: theozy

Chip iyi bir dergidirde f/p yeterince önem vermiyorlar bence bu yüzden pek sevmiyorum sen bütçeni pcyi ne amaçla kullanacağını monitör dahil mi değilmi özel isteğin varsa(dx10 destekli olması vs) yaz biz uygun bir sistem yazarız

+1 burada chip dergisinden çıkacak bir sistemden daha iyisini ayarlarız sana.

Bir de eskiden nasıl fiyat veriyorlardı. O fiyata hiçbiryerde bulamıyordum ürünü.

• konusu bilgisayar olan bir dergiye nasıl güvenemeyiz diye sorulabilir ama dünya para üzerine döndüğü ve medya nın da bu paralelde hangi değerleri gözettiğini düşünürsek, çok objektif sıralamalar beklemek yanıltıcı olur bence. ama yine de aşağı yukarı fikir verebilir.
  • o dergilerin topladığı sisteme güvenme çok abuk topluyolar bazen
  • reklam kokabiliyor bazen bu işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar bu dergiler ki bir zamanlar orjinal bandrollü AMD alın reklamını yayınlayan dergiler.

Niyazi bey in bir başarısızlık hikayesi yazısını okuyabilirsiniz. 3 Türk AMD diye firma kuruyor. Sonra Türkiyedeki AMD satışlarını kontrol altına alıyor. Niyazi bey gibi firmaların satışlarını engelliyorlar. Oysa ne distrübütörlük almışlar ne başka bir şey. Bunları biz üretiyoruz misali boru öttürüyorlar. Dergiler de bu çakma AMD firmasının reklamını çarşaf çarşaf yayınlıyor. Hiç araştırma vs yok.

Adamlara gönderiyorlar bir üst seviye karttan 2-3 tane bedavaya. Ohhh missss. Ya bu dergi yapmaz şu yapar o yapmaz diye girişmeyin.

Bunlar ticari şeyler. Heee tabi bir miktar fikir verebilir. Özellikle yazılım ile ilgili güzel bilgiler veriyorlar.

Ya da donanım seçme yazıları oluyor. Bunlar yararlı olabiliyor.
  • Adını zikretmek istemedigim bir derginin editörünün seçimi olan,samsung

931c monitörü aldım ve pişmanım.oyun için uygun bir monitör degil ama

dergi oyun dergisi

o yüzden dh içinde bulduklarımı daha gerçekçi buluyorum.mutlaka

burdada reklama çalışan tipler vardır ama gerçek kullanıcıda çok
  • reklam kokuyor bunlar reklam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.