Chrome bu aralar fazla işlemci kullanmaya başladı. Sadece facebook da gezindiğim halde neredeyse %50-60 oranında işlemci kullanıyor.sayfayı aşağıya doğru sürüklediğimde takılmalar oluyr facebook da.Birde bügün baktım görev yöneticisinden neredeyse 20 ye yakın chrome açık. halbuki bende 1 chrome ve 3 pencere açıktı...
Nedir bu olayların sebebi sizce...
W7 -64 bit T9550 işlemci 2.67 ghz 4gb ram
KIS 2013
quote:
Orijinalden alıntı: odilya
Merhaba Arkadaşlar...
Chrome bu aralar fazla işlemci kullanmaya başladı. Sadece facebook da gezindiğim halde neredeyse %50-60 oranında işlemci kullanıyor.sayfayı aşağıya doğru sürüklediğimde takılmalar oluyr facebook da.Birde bügün baktım görev yöneticisinden neredeyse 20 ye yakın chrome açık. halbuki bende 1 chrome ve 3 pencere açıktı...
Nedir bu olayların sebebi sizce...
W7 -64 bit T9550 işlemci 2.67 ghz 4gb ram
KIS 2013
Aynı sorun bendede var yok mu yardım eden? Sadece 1 chrome ve tek sekme açık ve 10 tane chrome işlemi var.
ben saydım benimkinde tam 19 seninki gene iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: odilya
ben saydım benimkinde tam 19 seninki gene iyiymiş
Bi kere benimki seninkini döver Burda neyin kavgasını yapıyoruz
Şimdi baktım da benim chrome da öyle . Ne iş Google ? :D
quote:
Orijinalden alıntı: mertbozkir
Galiba chrome'un hızlı çalışmasının sebebi bu diye düşünüyorum hızın daha çoğunu pc'den alıyor olabilir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: beyzehade
quote:
Orijinalden alıntı: mertbozkir
Galiba chrome'un hızlı çalışmasının sebebi bu diye düşünüyorum hızın daha çoğunu pc'den alıyor olabilir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar biraz geç oldu ama yinede cevaplayalım.
chrome da kullandığınız her sekme ve her UZANTI (Uygulama,eklenti) için ayrı bir işlem açılıyor. dolayısıyla 15-20 chrome görmeniz bundan kaynaklanıyor.
gereksiz uzantılarınızı pasif edin, yada tamamen kaldırın, düzelecektir.
Teşekkürler...
bu sorun bende de var hiç bir eklenti olmamasına rağmen 4 tane sekme açık olmasına rağmen 12 tane açık sayfa görünüyor bunun sebebi nedir ?
direk tarayıcıyı değiştir bu yüzden sildim ben :) Opera - Firefox - Safari :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme