ciddi güzel bir ilişkim olsun istiyorum. cinsellik falan peşinde değilim. günlük hayatta biriyle tanışmak imkansız gibi bir şey. uygulama öneriniz falan var mı? uzun ilişkiden çıktım, yasımı tuttum. o yüzden artık önüme bakmak istiyorum |
Ciddi ilişki bulmak için uygulamalar kullanılır mı?
-
-
Onların hepsi tek gecelik uygulaması ciddi biri arıyorum dersen bi taraflarıyla gülerler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bu üzücü. 10 yıl önce hem hakim tanıdığımız hem bizzat akrabam hem mahalleden duyduğum insanlar vs aşırı iyi ve çok mutlu evlilikler yaptılar evlenme siteleri ile. artık bu işlevini yitirdi sanırım. nasıl bulacak millet birbirini çok zor
-
up
-
oraya kadar dusen kizdan ne bekliyorsun? hadi bizim memleketin erkegi abaza. buna ragmen kizlar oralara kadar dusuryorsa bu iste bir is var derdim.
-
Ne alakasi var la, günümüzde bütün erkekler cinsellik itlik peşinde. Kız ciddi ilişki arıyor olamaz mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi ilişki arıyorsanız, alın çiçeğinizi çikolatanızı annenizi babanızı görücü gidin. Ciddiliği iliklerinize kadar yaşarsınız. Niyet evlenmek değilse, haram sevdaysa o uygulamalar biçilmiş kaftan zaten.
Zaten o uygulamaları kullanan kızlarımızı anlamak mümkün değil. Bir kızın tek gecelik ilişki kovalaması hem dinen yasak hemde vicdanı yaralayan bir durum. Gençlik delikanlılık falan filan tamam anlıyorum da bu enerjiyi kariyerine kanalize etmedikten sonra haram sevda peşinde koşmanın kimseye faydası yok.
bir millette kadın toplumunu bozarsan o milleti bozarsın.
çünkü kadın ırkı saftır.
gereğinden fazla hak verirsen, kolay manipüle edilip o milleti yok edebilirler.
mesela ben kadın milleti üzerinden vatandaşlığa karşıyım.
gidip hindu arap zenci vs evlenecek ve bu ülkenin vatandaşlığını alacak?
insan sevebilir. ama Y kromozomu da bir tek erkekde var ve değişmiyor. yani köken Y den geçiyor. Kadın ise erkeğinden ve kendi annesi ile babasından X taşıyor.
o yüzden kadın milletinin yabancı bir ırkla yapacağı evlilikten doğacak birey o ırka asla ait olmayacak.
seviyorsa ve başka bir ırktan birey ile evlenmeye karar veriyorsa, bu kişinin kendi kararıdır saygı gösterilir ama kadının sahip olduğu milletin vatandaşlığı diğer yabancı bireye verilmemelidir. bunu yazınca bizim triggerlanan modlar oluyor. neden olduğunu anlamıyorum. bu ırkçılık değil nasyo sosyalizm dir. yani etnik kökene dayalı milliyetçiliktir.
-
yaşın 16 18 herhalde. evet ciddi ilişki arayan kız , o mekanlara kadar düşmüş ciddi ilişki arayan(!) erkek bulacak?
-
O mekan dediğin ciddi evlenme siteleri. Tinder değil
Düşmüş deyip duruyosun da , bizzat çevremden gördüm, hakimler askerler hemşireler yazılımcılar , gayet düzgün insanların o şekilde evlendiğini de kime ne anlatıyorum. Önyargıdan sadece kendi dediğini duyanlarla konuşulmaz
Genetik bilimi intihar etti şu an
Hayır. Konu kapandı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X