Şimdi Ara

Cif ile karşı aracın bizim aracımıza geçen boyasını çıkarmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım beyaz geçen gün park ettiğim yerde geniş boşluk bırakmama rağmen sol ön kapı anahtar yuvasına yakın bir yerde kırmızı bir leke gördüm.Kuş pisliği yada benzeri bişey sandım elle bezle falan deneidm çıkmadı.Sonra burdan okudum sıcak su ile hafif hafif çıkar demiş denedim baya halletti sonra az bir iz kaldı.Sadece yakından bakınca görülüyordu.Takıntı yaptım.Nette genelde plastik tampon kısmını ciflemişler.Bazıları arabalarını komple cifle yıkamış ama çoğu yakınmış aracı fena çiziyor diye.Bende şimdi yumuşak bir beze çok az sıkıp o bölgede bastırmadan hafifçe kullandım hemen çıkardı zaten peşine bekletmeden yıkadım duruladım kuruladım.Acaba çizmişmiyimdir.Genel kanıya göre hafif çizmiş olmalıyım zaten araç 2006 ama yarın sabah görücem artık nasıl olduğunu gene sokak lambası ışığında yaptım.İz yeni oldu diye yaptım sıcakken çıkarmak için cevaplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabah sonucu paylaşırsanız iyi olur. cif bildiğimiz cif değil mi bulaşık yıkarken falan kullandığımız?

• Aman hocam. Sakın !!!

Cif veya benzeri deterjsnların yapısındaki taneciklerin çapı çok büyüktür. Çizer mahveder boyayı...

Çok ağır etkili ve parlatıcı içermeyen bir pasta cila gibi düşünün.

• Hocam gaz yağı veya zift sökücü çıkarıyor zarar vermeden hemde parlatıyor

• Sentetik tiner de kolayca çıkarır, boyanın bulaştığı yerin dışına sürmemeye çalışın ve geri silin sıkıntı kalmaz.
  • Cif olmaz, çok az boya pastası işinizi görür, kolayca çıkarır bulaşan boyayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar boyaya hiç bir zararı olmadı çizilme yada solma gibi bir durum yok çünkü çok ama çok az kullandım ve araç beyaz başka renkte sıkıntı olabilir bu aracıma geçen boya çok az bir yerdi boyluboyunca değil bilginize yorumlar için teşekkür ederim bir daha denemicem zaten çiziceğini biliyorum belkide çizmiştir ama her açıcan baktım gözle görülecek bir çizik oluşmadı

• Kardeşim ne gerek var başıma geldi benim de, benzinciye gidiyosun abi şurayı bi benzinle sil diyosun pırıl pırıl oluyor
  • Evet gazyağı ve aynı kokuya sahip zift çıkarıcılar iyidir.

Kil de iş görür. Hatta boya üzerinde yıkamayla çıkmayan şeyler için bir parça kil her zaman bulundurmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz abi valla bi daha yapmıcam benzini bende duydum evet bundan sonra öyle yapıcam 😢😢😢😢 gelmeyin üstüme 😂 biiiişee olmaz yaptık artık geçti daha denemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.