Şimdi Ara

CİLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar abimin ve benim arabaya cila attıracaktık sorduk ikisine 300 dedi bunun üzerine biz kendimiz atma kararı aldık becerebilir miyiz?
    ve hangi cilayi önerirsiniz

• becerirsin kendi süngeriyle dağıtıyosun sonra biraz kuruyunca temizliyorsun. gölgede yapman şart. aracın temiz olması ikinci şart.
    ben sonaxınkini kullanıyorum. 4 kerede bitecek sanırım. 3.yü yaptım çok az kaldı. akşama doğru yapmanda fayda var. aşırı çabuk kurumaz en azından. aracın plastik kısımlarına kesinlikle uygulama plastik grileşiyor
  • bence başka yerlere de bakın daha uygun fiyat alabilirsiniz. mesala YUCE MOTOR da detaylı iç temizlik + motor temizlik + pasta cila koruma 150tl idi en son zam gelmediyse. sadece cila 50-100 arasına yaptırabilirsiniz. ama kendiniz yapacaksanız hiç bilgim yok.
  • bizim yaptırcamız adam tanıdık 50 milyonada yapıyolar ama işe yaramaz
    özel bir bez falan alayım mi?
  • yanlış hatırlamıyorsam hepsi burada da sonax satılıyor.fiyatı da oldukça uygundu ama tam hatırlamıyorum. HB ye bi bak istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: BSMORUK1

arkadaşlar abimin ve benim arabaya cila attıracaktık sorduk ikisine 300 dedi bunun üzerine biz kendimiz atma kararı aldık becerebilir miyiz?
    ve hangi cilayi önerirsiniz
  • Metro dan Aldım Ben Turtle Wax Özel Süngeriyle Beraber Bence İyi İş Çıkartıyor ..
  • kendinizde yapabilirsiniz ancak sadece parlaklığı biraz arttırmış olursunuz. elle uygulamada kılcal çizikler kolay kolay kaybolmaz. ben sonax (kırmızı kutu) ve turtle wax nano extreme (yeşil şişe , sıvı şeklinde.) kullandım. turtle wax uygulaması daha kolay tavsiye ederim. sonaxın yabancı forumlarda da pek fazla tavsiye edildiğini görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pasta
    10 yıl önce açıldı
    Lokal boya - pasta cila sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Pasta Cila Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim amacım çok parlaklık değil aslında araç tüm gün güneş altında tavan ve kaputta hafif solma oldu güneşten korumak için yapcam
  • quote:

bizim yaptırcamız adam tanıdık 50 milyonada yapıyolar ama işe yaramaz
    özel bir bez falan alayım mi?

cilayı temizlemeyi bulaşıklar için satılan sarıbezlerle temizliyorum.
  • turtle wax nano cila ile denedim bu hafta sonu koçtaş dan almıştım bu arada power performance marka pasta cila makinesinide 24.5 aldım araca bu makine ile uyguladım sonuç gayet başarılı idi maliyet 60 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

turtle wax nano cila ile denedim bu hafta sonu koçtaş dan almıştım bu arada power performance marka pasta cila makinesinide 24.5 aldım araca bu makine ile uyguladım sonuç gayet başarılı idi maliyet 60 tl

Geçen Cumartesi Gittim Koçtaşa Ürünü Denedim Bu Hafta Alıcam Arkadaşlar Bana Biraz Ucuz Geldi Sizede Tavsiye Ederim .
    Cila Makinesi 24.5
  • quote:

Orjinalden alıntı: quneshlee

quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

turtle wax nano cila ile denedim bu hafta sonu koçtaş dan almıştım bu arada power performance marka pasta cila makinesinide 24.5 aldım araca bu makine ile uyguladım sonuç gayet başarılı idi maliyet 60 tl

Geçen Cumartesi Gittim Koçtaşa Ürünü Denedim Bu Hafta Alıcam Arkadaşlar Bana Biraz Ucuz Geldi Sizede Tavsiye Ederim .
    Cila Makinesi 24.5

iyiymiş bende düşünüyorum sürekli cila yaptığımdan
  • Cila olarak, Turtle Wax Ice Synthetic Liquid Polish öneririm. Biraz pahalı ama değiyor. Ayrıca, plastik kısımlara da sürebiliyorsunuz; grileştirmek yerine parlatıyor...

CİLA

Turgutreis D-Marin'de yat boyama işiyle uğraşan bir tanıdığım ise, 3M marka cila önermişti ama onun hakkında bilgim yok (yat boyalarının çok kaliteli ve pahalı olduğunu biliyorum sadece)...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 7 Temmuz 2009; 19:20:15 >
  • Gerçek bir boya koruma ürünü şu bence. Bir göz atın fikir verebilir. Bir paket 2 araca yetiyormuş.

http://www.hepsiburada.com/bekbars-oto-boya-korumasi-k1k2-universal-on-temizleyici-kutu-set-100.ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otaribek021
  • ben şimdiye kadar tüm arabalarıma kendim yaptım yılda 2-3 kere...hiç gerek yok para kaptırmaya...
  • turtle wax no 1 kullanıyorum ben de kullandığım bez.3 m ve skoçbraytın mikrofiber bezi var çok iyi sonuç veriyor cilayı sürerkende parlatma işlemindede iki bez işini görür
    quote:

benim amacım çok parlaklık değil aslında araç tüm gün güneş altında tavan ve kaputta hafif solma oldu güneşten korumak için yapcam
  • 1 kere yaptim, sanayiden adi sani belli olmayan bir marka almistim. keko gibi plastik kisimlara surdum simdi alacali bulacali bir gri renkte plastik aksama sahibim.

3-4 ay yagmur yagsa arac temizleniyordu ama zahmetli is, benim gibi bir de gunes altinda yaparsaniz iyi bir spor ve ahmaklik yapmis olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Cila olarak, Turtle Wax Ice Synthetic Liquid Polish öneririm. Biraz pahalı ama değiyor. Ayrıca, plastik kısımlara da sürebiliyorsunuz; grileştirmek yerine parlatıyor...

CİLA

Turgutreis D-Marin'de yat boyama işiyle uğraşan bir tanıdığım ise, 3M marka cila önermişti ama onun hakkında bilgim yok (yat boyalarının çok kaliteli ve pahalı olduğunu biliyorum sadece)...

edit: imla

iyi bişeye benziyo bitince bundan alayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.