|
Bildirim
Gümrük memurları ürünleri açıp kontrol etmez artık . Gelene geç derler.
|
Virüsü virüs yapan zaten yaşayamadığı ortamda canlılık faaliyeti göstermemesi, enfekte edene kadar kendini korumaya alması değilmiydi? Ya haber yanlış yada lisede bize öğretilen virüs tanımı.
|
benim bildiğim virüsler konak bulamayınca yarı ölü moduna geçiyor, konak bulduklarında canlanıyorlardı, biyoloji ders kitabından öyle hatırlıyorum. sonra da canlı dnasına kendi dnasını ekleyip tüm kaynakları kendini çoğaltmak için kullanıyordu. bele değil miydi?
|
The Simpsons bulaşıyor diyorsa, bulaşıyordur.
|
Profesör güzel sallamış bence. Ben bu konunun uzmanı değilim. Ama hiçbir yerden araştırma yapmasam bile, basitçe lise-1'den kalma bilgimle bu anlatılanın yanlış olduğunu söyleyebilirim. Virüsler hücre dışında çooook uzun süre canlı kalabilirler. Kuru ortam ıslak ortam farketmez. Vücuda geçtiği anda da insanı/hayvanı enfekte ederler. Virüslerin neden olduğu enfeksiyonlara da "viral enfeksiyon" denir.
Madem kuru şeylerden bulaşmıyo, kuru yerde fazla yaşayamıyo, bu virüs çinlilere nerden bulaştı uzaylılar mı getirdi. Adamlar *okun bile yağını çıkarıyorlarmış demin bir başlıkta gördüm. Bence bu açıklamayı yapan adam ticaretin olumsuz etkilenmemesi için tutulmuş bir misyoner. Aklıma başka birşey gelmiyor. |
Bu riski alabilecek babayiğit var mı acaba?
|
BenVergi almasınlar hemen siparişlere başlarım
|
İster misiniz ülkeyi trolleyen hükümet Aliexpress ve Çin vergi uygulamasını tamamen kaldırsın ve gümrüksüz sevkiyat izni falan versin? Sosyal deneyin kralını yaparlar.
|
Yarı ölü değil, canlılık özellikleri göstermiyorlar. Data taşıyan biyolojik pakatler gibi düşünürsek virüsleri anlamak çok kolay olur. Bilgisayar zararlı yazılımlarına virüs denmesi bu yüzden benzetilebilecek en iyi örnek olmuş. Cansız olmaları onların dış koşullarda bozulmayacağı anlamına gelmiyor, eğer düşündüğün gibi yayılma şansı varsa bugün bu virüsü tatmayan kalmayacak demektir.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 30 Ocak 2020; 14:38:26 > |
|
|
|
|
|
|