Şimdi Ara

ÇİN İZLENİMLERİM! AAA TÜRK GELMİŞ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GEÇEN AY İŞ VE FUAR SEBEBİYLE ÇİN'DEYDİM.İZİN VERİRSENİZ İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÇİN İZLENİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM:

- İNANILMAZ SAYGILI İNSANLAR.FABRİKA MÜDÜRLERİ BİLE KARTVİZİTİ İKİ ELLERİYLE TUTARAK OTURDUKLARI YERDEN KALKARAK VERİYORLAR. HALBUKİ AVRUPALI KALEMİ ÖNÜME ATMIŞTI.
    - YABANCILARA BAYILIYORLAR. AVRUPA VE AMERİKA ÖZENTİLİĞİ ÇOK VAR. TÜRKLERİ BİZİM GİTTİĞİMİZ YERDE İLK DEFA TANIDILAR. BEN HAYATIMDA BÖYLE İLGİ GÖRMEDİM. BİR SÜRÜ BAYAN GELİP BENLE RESİM ÇEKTİRDİ. İLTİFATLAR ETTİ.
    - ÇOK AZ PARAYA ÇALIŞIYORLAR. VE DEVAMLI İŞLERİ YOK. AMA BUNUN DIŞINDA TABİKİ ÇOK ZENGİN OLANLARI DA VAR.
    - DUYDUĞUM KADARIYLA YÜZLERCE IRK VARMIŞ,ZATEN HİÇBİRİ BİRBİRİNE BENZEMİYOR.
    - TUVALET VE YEMEK ALIŞKANLIKLARI FARKLI. SOKAKLARDA ŞİŞLERE GEÇİRİLMİŞ AKREPLER SATILIYOR. KURBAĞALAR,ÖRDEK GAGALARI,SOLUCANLAR,BÖCEKLER YİYORLAR. BİZİM YEMEKLERİMİZİ SEVMİYORLAR. O KAŞAR PEYNİRİNİ NASIL YİYORSUNUZ DİYORLAR
    - İNGİLİZCE BİLEN ÇOK AZ,LATİNCE OKUYAN DA ÇOK AZ. ÇİNGİLİZCE KONUŞUYORLAR VE HİÇ BİR ŞEY ANLAŞILMIYOR.
    - HEPSİ İNGİLİZCE İSİMLER ALMIŞLAR.
    - DOLAR BOZDURACAKKEN 100DOLAR VERİNCE ELLERİ TİTRİYOR.BİR SAAT İNCELEYİP ALIYORLAR,BAZEN BEĞENMEYİP GERİ VERİYORLAR.
    - BİR BAYAN GECE 4-5'TE SOKAKTA TEK BAŞINA GEZEBİLİYOR.
    - BÜYÜK CADDELERDE BURDAKİLERİ ANDIRAN SAAT SATMAYA ÇALIŞAN KROLAR VAR. AMA ZARAR VERMİYORLAR.
    - HIRSIZ BANA DENK GELMEDİ AMA ÇOK OLDUĞU SÖYLENİYOR. CEZASI İDAMMIŞ,KEŞKE BİZDE DE OLSA.
    - HAAARK DİYE BALGAM SÖKÜP YERE TÜKÜRÜYORLAR. BU GERÇEKTEN ÇOK İĞRENÇ GELDİ BİZE. BAYANLAR BİLE BUNU YAPIYOR.
    - BÖYLE YERE ÇÖMELEREK OTURMA HAREKETİ VAR YA BURADAKİ KROLARIN YAPTIĞI,BUNU ÇİN'DE HEP GÖREBİLİRSİNİZ.
    - AVRUPA'DA OLDUĞU GİBİ BAYANLAR YEMEKTEN SONRA HAFİFÇE GEĞİRİYOR. BU DA BİZİ İĞRENDİRDİ.
    - MASAJ DENİLİNCE AKLA İKİ ŞEY GELİYOR. ÖBÜR TÜRLÜ MASAJA DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE TÜRKLERİN İLGİSİ BÜYÜKTÜ.
    - BİR KAÇ TANE TÜRK RESTORANI VAR. AYRICA UYGUR TÜRKLERİ'NİN DE RESTORANI VAR.
    - 40 MİLYON TANE MÜSLÜMAN VARMIŞ,BERABER İFTAR AÇIYORLARDI.
    - DÜNYANIN EN BÜYÜK ÜRETİCİ GÜCÜ OLMUŞLAR DESEK YERİDİR. HER KALİTE MAL VAR. VERDİĞİNİZ PARAYA GÖRE KALİTE ARTIYOR.

SONUÇ OLARAK ÇİN TÜRK'ÜN YÜCELİĞİNİ TANIDI,BİZ DE TÜRKİYE'DE SADECE TÜRKLERLE YAŞAMANIN NE GÜZEL OLACAĞINI BİR KEZ DAHA HATIRLADIK VE TÜRK IRKININ EŞİ BENZERİNİN OLMADIĞINI TEKRAR DÜNYAYA KANITLADIK.
    HER ŞEY VATAN İÇİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMPoRTeR -- 8 Kasım 2005, 22:12:18 >

• sağol dostum güzel izlenimler:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMPoRTeR
    ............
    - HIRSIZ BANA DENK GELMEDİ AMA ÇOK OLDUĞU SÖYLENİYOR. CEZASI İDAMMIŞ,KEŞKE BİZDE DE OLSA.
    ..............

http://forum.donanimhaber.com/m_4636433/tm.htm.....Bak @importer

quote:

AVRUPA'DA OLDUĞU GİBİ BAYANLAR YEMEKTEN SONRA HAFİFÇE GEĞİRİYOR. BU DA BİZİ İĞRENDİRDİ.
    ......

http://forum.donanimhaber.com/m_4638979/tm.htm ...de bak @importer

• quote:

SONUÇ OLARAK ÇİN TÜRK'ÜN YÜCELİĞİNİ TANIDI,BİZ DE TÜRKİYE'DE SADECE TÜRKLERLE YAŞAMANIN NE GÜZEL OLACAĞINI BİR KEZ DAHA HATIRLADIK VE TÜRK IRKININ EŞİ BENZERİNİN OLMADIĞINI TEKRAR DÜNYAYA KANITLADIK.
    HER ŞEY VATAN İÇİN...

ne alaka
  • Boşver
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

HER ŞEY VATAN İÇİN...

ne alaka

harbiden ya...yok böyle birşey, sen gittin gezdin ve çin halkı türkün yüceliğini tanıdı??? ve ""türk ırkının eşi benzeri olmadığını tekrar dünyaya kanıtladık"" neyle kanıtladın?

ve herşey vatan için haaaaa.

güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım kaldım.... herşey vatan için anasına satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkiyeli -- 9 Kasım 2005, 0:32:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hep derim japon olucam diye karar değiştirdim çinli olucam Ciddiyim çok seviyorum .
  • Yazının geneliyle son paragrafın alakasını anlayamadım !

quote:

HER ŞEY VATAN İÇİN...
  • boşverin onuda anlamayın artık, adam kendi duygularını yazmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canimasyon

hep derim japon olucam diye karar değiştirdim çinli olucam Ciddiyim çok seviyorum .

harbi benimde avrupa,abd hiç ilgimi çekmiyor.bu japonlar,koreliler,çinliler falan cok ilgimi çekiyor.nedense müthiş bir sempati duyuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Yazının geneliyle son paragrafın alakasını anlayamadım !

quote:

HER ŞEY VATAN İÇİN...

Galiba yazıda mizah unsuru olarak kullandı son paragrafı...
  • herkezina deti değişiyor.. adamalrı eğilmesine sen "kro" gibi dersen, avrupalıda senin hareketeleri [adet olarak yaptıklarına] da aynı tepkiyi gösterince alınmayacaksın.. her milletin farklı tarz yaşamları olabileceğini anladığımız gün daha iyi olacak kanısındayım..
    ek: izlenimler hoş olum. o kro vs gibi laflar olmasa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMPoRTeR

- MASAJ DENİLİNCE AKLA İKİ ŞEY GELİYOR. ÖBÜR TÜRLÜ MASAJA DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE TÜRKLERİN İLGİSİ BÜYÜKTÜ.

HER ŞEY VATAN İÇİN...

Bu söylediklerin çok çelişiyor ama yinede izlenimlerin güel ayrıca babamın eski patronu gittiğinde 137 kiloydu geldiğinde 120 kilo olmuş

• nihalatsiz.org dan alıntı galiba
  • çine bende gittim bi adama 2 kişilik yorgan diye 1kişilik mi ne wermişlerdi geri gittik polis çaıracaktık az kaldı ama verdiler sonra olayı tam hatırlmıyom ama böyle bişeydi rehberde galatasaraya celetesariy diyodu çok komikti ya adam turköe biliyodu
  • nihalatsiz.org ye de ben yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.