Satın aldığım playstation 5 çinden ithal olarak gelmiş. Çin psn hesabı istiyor ve ona üye olmak için çinli bir kimliğe ve telefon numarasına ihtiyacım var. ( en azından google translate ten çevirebildiğim kadarıyla :)) Bilgisi olan kardeşim bunu bu şekilde yapacaksın diyen birisi var mıdır ? Çinli bir tanıdığı olan var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim. iade etmek istiyorum bu şekilde çıkması hiç hoşuma gitmedi. Ama bir şekilde açtıktan sonra bir şey olmuyorsa problem değil benim için. update : durum çözüldü. İnternetten bir dosya ilettiler bana o dosyayla birlikte ps5 i geri yükleme yaptım ve durum düzeldi. Kendi psn hesabımla giriş yapabildim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenmert -- 17 Eylül 2022; 12:29:57 > |
Çin'den PlayStation 5 Alma Rehberi
Oyun tutkunları için heyecan verici bir haber: Artık Çin'den PlayStation 5 (PS5) almak mümkün. Çin versiyonu, PS5'in diğer küresel sürümlerinden bazı farklılıklar gösterse de, yine de oyun deneyiminizi geliştirecek üstün bir konsol.
PS5 Çin Versiyonu Nasıl Anlaşılır?
Çin PS5, küresel sürümünden aşağıdaki şekillerde farklılık gösterir:
- Çince karakterler içeren bir arayüz
- Önceden yüklenmiş Çince oyunlar ve uygulamalar
- Farklı bir elektrik fişi
Bu farklılıkları göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun sürümü seçebilirsin.
Çin'den PS5 Almak
Çin'den PS5 almak için güvenilir bir satıcı bulman önemlidir. Aliexpress, JD.com ve Taobao gibi e-ticaret platformları, uluslararası alıcılara Çin PS5'lerini sunar.
Satın alma işlemini tamamlamadan önce, satıcının itibarını kontrol etmeyi ve yorumları okumayı unutma. Ayrıca, nakliye maliyetlerini ve teslim sürelerini de göz önünde bulundur.
Önemli Hatırlatmalar
Çin'den PS5 alırken aşağıdaki hususları dikkate alman gerekir:
- Çin PS5'leri yalnızca Çin anakarasında bulunan PlayStation Network hesabıyla kullanılabilir.
- Konsolun garantisi yalnızca Çin'de geçerli olacağından, herhangi bir onarım veya değişim için onu Çin'e geri göndermen gerekebilir.
- Çin PS5'lerinin bazı oyunları ve özellikleri küresel sürümden farklı olabilir.
Bu hususları göz önünde bulundurarak, Çin'den PS5 alıp almama kararını bilinçli bir şekilde verebilirsin.