rahat olun, 20 seneyi aşkındır sürekli bir çirkinsin lafı duyuyorum. maymunsun, ayıya benziyorsundan tut, sevdiğini sandığım birinden ilgimi çekmediğim için aldattığımı da gördüm. herhangi bir kızla ilişkim olmadı, bu hayatta çok zorluk gördüm, hani birileri sınanır ya; bir annesini/babasını kaybeder, biri sakat kalır, diğeri parasız kalır. ben bunların hepsinden az az gördüm fakat bir insanın elinde olmayan fizikselliğinden dolayı red edilip, aşağılandığını “kızlar” tarafından gördüğümde bunun aslında kötü olduğunu hissettim bahsettiklerim kadar. aileniz yanında olsa bile, sevgi denilen olguyu hayatınızın hiçbir alanında almadığınız sürece isterseniz yanınızda bütün materyalist kalıplar olsun, mutsuzsunuz. sevgi alamadım, yalnızlık da hiç başımdan gitmedi. onlarca hayal kırıklığı, depresyon gibi faktörler zaten reseptörlerimi duyarsızlaştırdı gibi ama yine de hiçbir zaman gidip de bir kadına şiddet uygulayacak kadar düşmedim. hep sınandığımı düşündüm. sevgi alamamak en kötü durum beyler ama şunu düşünün, yanınızda çirkin olmanıza rağmen duran biri varsa onu kaybetmeyin bence. aileniz de dahil. çirkin bir erkek olmanın çok sorunları vardır, sürekli turkiye'de üçüncü sınıf insan muamelesi ve sizin yüzünüze karşı buz gibi soğuk laflar edenler olacak.. olmasalar bile bunu davranışlarından anlayacaksınız. rahat olun sadece, önceden de dediğim gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇİRKİNSENİZ OKUYUN.

-
-
Şimdiki gençler saygısızlık ve avamlığı açık sözlülük olarak gördüğü için şanssız bir çevrede büyüyorsunuz. Görgüsüzlüğün yüceltildiği bir güruhta bunlar normal. Ama unutmayın, zeki ve farkındalığı yüksek bir insan başkasına bu tarz sıfatlar ile yaklaşmaz. O nedenle dediğin gibi, takmayın. Aptalların fikirleri sizleri etkilemesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 10 Ağustos 2023; 15:38:17 > -
Çirkin olduğunuzu iddia edenlere kapılıp da hayat küsmeyin.
Bir kapı kapanınca, başkası açılıyormuş. Siz de hangi kapı açılmış, ona bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çoğu kapı kilitli oluyor ama bir süreden sonra kilitli olmayan kapıyı açtığınızda şaşırıyprsunuz ve mutlu oluyorsunuz. kaç seneye bilmem, genleri iyi olan insanların 5-6 kapısı sizin 1 kapınız.
Çirkin arkadaşlarım oldu ama onların tipiyle dalga geçen olmadı hiç. Hangi şehirde yaşıyorsun ? Hatta birisi kendini yakışıklı sanıyordu
-
erkeği küçümseme-hor görme gibi olaylar genellikle yüzünün çirkin olmasıyla değil de vücudunun cılız olmasıyla gerçekleşiyor.
forumda bu yazılınca, yapılı olan kişiler de bunu yanlış anlıyolar, genellikle: "yav sen bunu kafaya takma, hayatına devam et, kendin ol, kimse sana sataşmaz" falan diyolar.
arkadaşlar olay o değil. ben de hayatıma devam eden biriyim, üniversite okudum, rahat işim var, ev-araba aldım, festivallere katılıyorum, hayatım devam ediyo, ama, olay şu: sen fizik olarak cılız bi erkeksen Türkiye'de ikide bir hor görülme, ikinci sınıf sayılma muameleleri ile karşılaşıyosun.
Türk insanı genel olarak zayıf+kısa boylu olan erkeğe "mal" muamelesi çekiyo. bunu hemen yapmasalar da fırsatını buldukları an yapıyolar.
siz eğer yapılı bir erkek iseniz, yani en azından boyunuz normal ise, etrafınızdaki Türk tanıdıklarınızın (ya da metroda birlikte yolculuk yaptığınız kişilerin) ne kadar saldırgan olduklarından habersizsinizdir. çünkü sizi kolay kolay ezmeye çabalamazlar. ama, size çok normal davranan o kişiler etraflarında cılız+kısa boylu bir erkek olduğunda fırsatını buldukları an o erkeği hor görmeye kalkarlar. bu aşağılama-ezme girişimni tabii ki örtük şekilde yapılıyo. kimse gelip sana doğrudan küfretmiyo.
%100 herkes böyle demiyorum. ama benim bir şekilde aynı ortamda bulunduğum kişilerin %5'i böyle olsa bile, bana yetiyo. yapılı bir erkeğin ömründe birkaç kez karşılaşacağı muameleler bana karşı belki her hafta yapılıyo.
mesela geçen gün market kasa kuyruğundayım, alışveriş arabasını önümde değil arkadamda tuttum ki bana yanaşmasınlar diye. arkama gelen adam doğrudan benim arabaya vücudu ile vurup benim hafif sendelememe neden oldu, arkama bakıp adama baktım, göz göze geldik. 1 dakika sonra adam tekrar ittirdi benim arabayı, tekrar dönüp baktım, herif bana bakıyo. bi süre sonra tekrar vurdu, ben başladım noluyo demeye, sinirlendim. marketin müdür geldi sonra. herneyse.
bakın bu adam benim boyumu-cüssemi normal olarak görse kolay kolay bunu yapmaz. küçük kızıyla gelmiş normal bi adam bu. mahallenin delisi değil. başkasına yapamayacağı tuhaflığı bana hiç çekinmeden yapıyo, ve ben adama bakıp tepki vereceğimi gösterdiğim hâlde tekrar tekrar yapıyo. çünkü Türkiyede bu tarz insanlar karşılarında zayıf-kısa bi erkek gördüklerinde böcek görüp tiksinince basıp ezermiş gibi ezmek istiyolar. içlerinde böyle bi dürtü oluşuyo. adam senden de korkmuyo.
bu tarz rezillikleri ömür boyu yaşıyosun. forumda yazdığında da insanlar gelip sana: "yaa ne alakası var, herşey senin kafanda biter, sen pozitivist ol, evrene pozitif enerji yay, o zaman bu olayları hiç yaşamazsın" diye saçmalıyolar.
normal birinden bunları anlamasını bekleyemeyiz. çünkü insanlar genel olarak diğer insanların durumunu anlamaya çabalamazlar. buyüzden insanlar genel olarak hiç değişmeyecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Ağustos 2023; 21:32:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kısa ve öz yazıcam kardeşim sen kendini ne olarak görürsen o sundur.
-
marmara bölgesinde taşra olmayan bir yer. gayet diyorlar?
Bu zrobalık olaylarına girmiycem hayatımda bu konularda zorbalığa uğramadım ancak "elinde olmayan fizikselliğinden dolayı red edilip" lafına katılmıyorum. Bana aşık olmuş bir kız vardı mesela ve onu reddettim çünkü o kişiden hoşlanmıyordum yani bunun tiple bir alakası yok kimden hoşlancağımızı seçemiyoruz sonuçta ve o kişi zaten biliyordum çirkin olduğum için istemiyorsun değil mi demişti. Evet tipe göre sevgili olan insanlarda var sonuçta hormonlarımız var ama mantık kısımına gelince malesef aşık olma kısmı devreye giriyor ve birisi üzülmesin diye kimseyle de sevgili olmam nede olsa 1 tane hayatım var
-
bana hiçbir zaman böyle vir sans gelmedi
Kardeş insan eşrefi mahlukat yani yaratılanlar arasında en şerefsi canlıdır, o yüzden kndine haksızlık etme ve milleti takma, güncel fotoğrafını forumla paylaş
Hocam bence tipin de önemi var. Senin görüntü biraz mülayim olduğundandır, şöyle biraz kara, eşkal bir tipin olsaydı cılızda olsan yapamazdı bence o dediğini
-
Boy- Kilo kaç bu arada
-
dostum ben de karayım eşkal bir tipim yok, bu çok büyük bir eksi.
doğru o da var. ama temel faktör cüsse bence. boy 165 kilo 60. ama tip olarak senin dediğin gibi çok genç gösteriyorum. 37 yaşındayım ama her gören okul nasıl gidiyo falan diyo öğrenci sanıyorlar. yüzüm falan öyle 37 yaşındaki birinin yüzü gibi değil, esmer bile olsam tenim daha düz yani genç birinin teni gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah hocam, 23-24 gösteriyorsun o zaman. Evli değilsen o da etkilemiştir stresin az olduğundan az yaşlanmışsındır
Kara olmak mı çok büyük bir eksi, tipinin eşkal olmaması mı. tam anlayamadım
haha olabilir evet, hayatımda stres yok. bizim aile böyle, peder 70 yaşında ama görsen 50-55 dersin.
bu cüsse olayı şöyle, mesela boyu benle aynı köylümüz var, yaşı da benden 2 yaş büyük sadece. o mesela her gittiği yerde adam gibi muamele görür. çünkü herifin omuzlar kalın, üst vücut iyi yani cılız değil, yüzü kalın çeneli, tam böyle hulk gibi tip var. boyu 165 bile olsa kodu mu oturtacak tip var. benim ise çenem ince yani üçgen kafa, malumdur ki erkeksi bi kafatası yapısı değil bu. ben sakal bırakmıyorum hatta çarşıya çıkmadan önce sinek kaydı tıraş olurum. tenim kırışık değil. üst vücudum zayıf, omuzlar kollar cılız. böyle olunca işte yaşına göre muamele görmüyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam senin ilacın bodybuilding ve dövüş sporu öğrenmek. Senin yerinde olsam boş vaktin de olduğunu farzediyorum, protein tozu kullan (steroite bulaşma) bodybuilding yap biraz gelişincede kickboksa yazıl. Surata yapacak birşey yok o yüzdeki kemik yapısıyla alakalı
-
bi ara body yaptım, 6 ay salona gittim ama ağır çalışmadım, toz-vs ürünleri hiç kullanmadım. omuzlar kalınlaşmıştı hatta kanatlar birz çıkmaya başlamıştı. ama sonra bıraktım.
ağır body yapmak istemiyorum. kasları-eklemleri öyle sürekli yorup durmak istemiyorum. salona tekrar gitmek istemiyorum. ama evde sehpa-ağırlık vs var, onlarla çalışmak istiyorum evde, en azından 10 günde bir falan. bu yaştan sonra vücudun şeklini ciddi değiştirecek şekilde ağır beslenme ve çalışma temposuna girmek saçma, bunu yapacaksan ekstra takviye lazım, şu hormon desteği vs dediklerinden. çünkü bu yaşta vücur kendisi o kadar gelişim hormonu salgılamıyor. o topa da ben girmem yani gidip farklı madde kullanmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şimdiki gençler saygısızlık ve avamlığı açık sözlülük olarak gördüğü için şanssız bir çevrede büyüyorsunuz. Görgüsüzlüğün yüceltildiği bir güruhta bunlar normal. Ama unutmayın, zeki ve farkındalığı yüksek bir insan başkasına bu tarz sıfatlar ile yaklaşmaz. O nedenle dediğin gibi, takmayın. Aptalların fikirleri sizleri etkilemesin. |
erkeği küçümseme-hor görme gibi olaylar genellikle yüzünün çirkin olmasıyla değil de vücudunun cılız olmasıyla gerçekleşiyor.
forumda bu yazılınca, yapılı olan kişiler de bunu yanlış anlıyolar, genellikle: "yav sen bunu kafaya takma, hayatına devam et, kendin ol, kimse sana sataşmaz" falan diyolar. arkadaşlar olay o değil. ben de hayatıma devam eden biriyim, üniversite okudum, rahat işim var, ev-araba aldım, festivallere katılıyorum, hayatım devam ediyo, ama, olay şu: sen fizik olarak cılız bi erkeksen Türkiye'de ikide bir hor görülme, ikinci sınıf sayılma muameleleri ile karşılaşıyosun. Türk insanı genel olarak zayıf+kısa boylu olan erkeğe "mal" muamelesi çekiyo. bunu hemen yapmasalar da fırsatını buldukları an yapıyolar. siz eğer yapılı bir erkek iseniz, yani en azından boyunuz normal ise, etrafınızdaki Türk tanıdıklarınızın (ya da metroda birlikte yolculuk yaptığınız kişilerin) ne kadar saldırgan olduklarından habersizsinizdir. çünkü sizi kolay kolay ezmeye çabalamazlar. ama, size çok normal davranan o kişiler etraflarında cılız+kısa boylu bir erkek olduğunda fırsatını buldukları an o erkeği hor görmeye kalkarlar. bu aşağılama-ezme girişimni tabii ki örtük şekilde yapılıyo. kimse gelip sana doğrudan küfretmiyo. %100 herkes böyle demiyorum. ama benim bir şekilde aynı ortamda bulunduğum kişilerin %5'i böyle olsa bile, bana yetiyo. yapılı bir erkeğin ömründe birkaç kez karşılaşacağı muameleler bana karşı belki her hafta yapılıyo. mesela geçen gün market kasa kuyruğundayım, alışveriş arabasını önümde değil arkadamda tuttum ki bana yanaşmasınlar diye. arkama gelen adam doğrudan benim arabaya vücudu ile vurup benim hafif sendelememe neden oldu, arkama bakıp adama baktım, göz göze geldik. 1 dakika sonra adam tekrar ittirdi benim arabayı, tekrar dönüp baktım, herif bana bakıyo. bi süre sonra tekrar vurdu, ben başladım noluyo demeye, sinirlendim. marketin müdür geldi sonra. herneyse. bakın bu adam benim boyumu-cüssemi normal olarak görse kolay kolay bunu yapmaz. küçük kızıyla gelmiş normal bi adam bu. mahallenin delisi değil. başkasına yapamayacağı tuhaflığı bana hiç çekinmeden yapıyo, ve ben adama bakıp tepki vereceğimi gösterdiğim hâlde tekrar tekrar yapıyo. çünkü Türkiyede bu tarz insanlar karşılarında zayıf-kısa bi erkek gördüklerinde böcek görüp tiksinince basıp ezermiş gibi ezmek istiyolar. içlerinde böyle bi dürtü oluşuyo. adam senden de korkmuyo. bu tarz rezillikleri ömür boyu yaşıyosun. forumda yazdığında da insanlar gelip sana: "yaa ne alakası var, herşey senin kafanda biter, sen pozitivist ol, evrene pozitif enerji yay, o zaman bu olayları hiç yaşamazsın" diye saçmalıyolar. normal birinden bunları anlamasını bekleyemeyiz. çünkü insanlar genel olarak diğer insanların durumunu anlamaya çabalamazlar. buyüzden insanlar genel olarak hiç değişmeyecekler. |
Benzer içerikler
- antabusla alkol alınırsa ne olur
- yanak kılları nasıl alınır erkek
- muska açılır mı açılırsa ne olur
- balkonsuz evde çamaşır kurutmak
- coversyl 5 mg kullananların yorumları
- exxen de neler var
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X