Citroen DS4 Beyaz aracıma aldıktan 1 ay sonra park halinde anadol pickup çarptı ve sol kapı, kaput ve sol çamurluk değişti. Arabayı servisten aldıktan 5 gün sonra kaputu kaldırdığımda boyanın alttaki parçalara yapıştığını gördüm ayrıca kaputa ve diğer parçalara tırnakla dokunduğumda tırnağım içeri giriyordu. geçen hafta arabayı tekrar boyadılar, bu sefer parçaları çıkarmadan arabanın üstünde boyamışlar ve arabayı 60 derecede fırınlamışlar. Ancak 3 gün sonra boyanın hala yumuşak olduğunu gördüm ve citroenden dün boya eksperi geldi ve aracı inceledi bu durumun normal olduğunu ve boyanın kaza boyası olduğunu, fransadaki gibi orjinal boya olmayacağı söylendi. Sizce bu durum normal mi? Yani sonradan yapılan boya böyle yumuşak mı olur? İlk sefer yapıldığında boyada sertleştirici eksik denmişti, şimdi tekrar boyandı ama yine yumuşak. Serviste boyanan aracın orjinal şekilde boyanması gerekmez mi? biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Oncelikle gecmis olsun. Benimde sol arka kapi boyandi ama oyle dokununca iceri gecme diye birsey yoktu muhtemelen senin arabayi düzgünce boyayamamislar bence servisi skistr