Şimdi Ara

citroen nemo mu? fiat fiorino mu? yoksa peugeot bipper mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
72.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2010 model citroen nemo gri renk kombi model var.araç konforlu ve az yakıyor ama peugeot ve fiat la aynı kaportaya sahip.kaporta bakımından fiat hoşuma gidiyor ama motor bakımından hangisi daha iyi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen Nemo mu, Fiat Fiorino mu, Peugeot Bipper mi? Küçük Ticari Van Karşılaştırması

Küçük bir ticari van satın almayı düşünüyorsanız, Citroen Nemo, Fiat Fiorino ve Peugeot Bipper en iyi seçeneklerinizden bazılarıdır. Bu araçlar, dayanıklılıkları, çok yönlülükleri ve uygun fiyatlı fiyatlarıyla bilinirler.

Fiorino Mu Nemo Mu?

Fiat Fiorino, şık tasarımı ve bolca kargo alanı sunmasıyla öne çıkıyor. 270 derece açılabilen arka kapıları sayesinde yükleme ve boşaltma işlemleri kolaylaşıyor. Citroen Nemo ise daha kompakt bir seçenektir ve dar alanlarda manevra yapmayı kolaylaştırır.

Nemo Mu Fiorino Mu?

Nemo, Fiorino'dan daha fazla yolcu kapasitesine sahiptir ve uzun yolculuklar için daha konforludur. Ancak Fiorino, daha güçlü bir motora sahiptir ve daha yüksek yük kapasitesi sunar.

Fiorino Nemo Bipper Karşılaştırması

Fiat Fiorino, Citroen Nemo ve Peugeot Bipper, benzer boyut, özellikler ve fiyat aralığına sahip küçük ticari vanlardır. Fiorino, şık tasarımıyla öne çıkarken, Nemo yolcu kapasitesiyle ve Bipper ise çok yönlülüğüyle bilinir.

Citroen Nemo Mu Fiat Fiorino Mu

Citroen Nemo, kompakt yapısı, konforlu sürüş deneyimi ve uygun fiyatı sayesinde şehir içi teslimatlar için ideal bir seçenektir. Fiat Fiorino ise daha fazla kargo kapasitesi ve güçlü motoru ile uzun yolculuklar ve ağır yükler için daha uygundur.

Fiorino Bipper Nemo Karşılaştırması

Fiat Fiorino, Peugeot Bipper ve Citroen Nemo, küçük işletmeler için mükemmel olan sağlam ve çok yönlü ticari vanlardır. Fiorino, çok yönlü iç mekanı ve özelleştirme seçenekleriyle öne çıkarken, Bipper dayanıklı yapısı ve düşük bakım maliyetleriyle bilinir ve Nemo ise konforlu sürüş deneyimi ve uygun fiyatı ile dikkat çeker.

Fiat Fiorino Citroen Nemo Peugeot Bipper

Sonuç olarak, Citroen Nemo, Fiat Fiorino ve Peugeot Bipper, benzer özellikler sunan mükemmel küçük ticari vanlardır. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olanı seçmek için boyut, özellikler, fiyat ve kullanım amacı gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hepsi ayni banttan cikiyor ayni arabalar zaten sadece logolari farkli
  • Arkadaşında dediği gibi hepsi aynı fabrikanın ürünü. Sadece marka logoları farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Arkadaşında dediği gibi hepsi aynı fabrikanın ürünü. Sadece marka logoları farklı.
    ben nemo alırdım daha hoş duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

ben nemo alırdım daha hoş duruyor

Alıntıları Göster
    Tip olarak aynı ama motor farkı var.
  • hangisinin motoru daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

hangisinin motoru daha iyi?
    Bildiğim kadarıyla en az yakan Citroen Nemo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Alıntıları Göster
    multijet'te kalitesini kanıtlamış bir motor atlamamak lazım...
  • quote:

katılıyorum.istanbuldan ordu ya giderken 3 kere depoyu fullettirdik.3. Deponun yarısındada ordu daydık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

quote:

katılıyorum.istanbuldan ordu ya giderken 3 kere depoyu fullettirdik.3. Deponun yarısındada ordu daydık.

Sizin araba baya az yakmış. Benim arkadaşımda ordulu, kendisinde 1.3 multijet doblo var. Ordu'ya giderken arabanın arkasına tanker bağlayıp öyle gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abzurt Teori

multijet'te kalitesini kanıtlamış bir motor atlamamak lazım...

+++
  • quote:

quote:

quote:

Sizin araba baya az yakmış. Benim arkadaşımda ordulu, kendisinde 1.3 multijet doblo var. Ordu'ya giderken arabanın arkasına tanker bağlayıp öyle gitmişti.

haliyle doblo daha büyük bir araç tabii :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

http://www.youtube.com/watch?v=fCqkfelXjAI

bilimiyom.
    nemo ve bipper aynı aşağı yukarı. ama sanki fiorino bu ikisinden daha iyi bi araç.( biz de de bipper var ama arabaya fazla güvenmemek lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

nemo ve bipper aynı aşağı yukarı. ama sanki fiorino bu ikisinden daha iyi bi araç.( biz de de bipper var ama arabaya fazla güvenmemek lazım)

Alıntıları Göster
    fiorino nun avantajlarını yazmak gerekirse.

motor hariç diğer bütün gövde aynıdır. ancak aynı parçayı peu yada citroen servisinde sorduğunuzda fiatta veriyen ücret ile arasında dağlar kadar fark çıkıyor.

Fiorino da ASP ESP ASR HİLLHOLDER VARDIR. ki esp bu tarz bir araçlar için bulunmaz bir nimettir. gerçekten farkını kullanmadan anlayamazsınız. benim fiorinomda esp yok ama esp kullandım . esp li fiorino virajlarda ve ani yön değiştirmelerde daha çok güven veriyor.

o yüzden ben fiorino taraftarıyım.

peu yada citroen motoru fiatın motorundan daha sessiz çalışır (tek sevmediğim yanı fiorinonun) ayrıca fiatta bakımlarkısa aralıklıdır. peu da ise 20 bindedir.

gene de çok yakmaz ben burdan ığdıra 2 depo ile gittim ığdıra vardığımda 2. deponun yarısı hala duruyordu. nemo en az yakanıdır. ama bu fark o kadarda önemsenicek kadar büyük bir fark değil.100 km de yarım litre daha az yakar nemo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

fiorino nun avantajlarını yazmak gerekirse.

motor hariç diğer bütün gövde aynıdır. ancak aynı parçayı peu yada citroen servisinde sorduğunuzda fiatta veriyen ücret ile arasında dağlar kadar fark çıkıyor.

Fiorino da ASP ESP ASR HİLLHOLDER VARDIR. ki esp bu tarz bir araçlar için bulunmaz bir nimettir. gerçekten farkını kullanmadan anlayamazsınız. benim fiorinomda esp yok ama esp kullandım . esp li fiorino virajlarda ve ani yön değiştirmelerde daha çok güven veriyor.

o yüzden ben fiorino taraftarıyım.

peu yada citroen motoru fiatın motorundan daha sessiz çalışır (tek sevmediğim yanı fiorinonun) ayrıca fiatta bakımlarkısa aralıklıdır. peu da ise 20 bindedir.

gene de çok yakmaz ben burdan ığdıra 2 depo ile gittim ığdıra vardığımda 2. deponun yarısı hala duruyordu. nemo en az yakanıdır. ama bu fark o kadarda önemsenicek kadar büyük bir fark değil.100 km de yarım litre daha az yakar nemo.

Alıntıları Göster
    Fiorino diyorum hem kokpit olarak hemde şekil sürerken insana bi hızlanma hevesi gönderiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

Fiorino diyorum hem kokpit olarak hemde şekil sürerken insana bi hızlanma hevesi gönderiyo

Alıntıları Göster
    Hepsi aynı araba...Neyini soruyorsun ? FİAT Bursa da üretiyor...Fiattan alıp isteyen kendi markasını koyup satıyor...Ufak tefek çok küçük farklılıklar koyuyorlar...Babaları FİAT...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Temmuz 2012; 13:08:41 >

• quote:

quote:

quote:

Sakin kullanımda ben İstanbuldan Samsuna toplamda 800 km tek depo ile gittim.
    Fiat Fiorino 1.3 MJ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

quote:

quote:

quote:

Sakin kullanımda ben İstanbuldan Samsuna toplamda 800 km tek depo ile gittim.
    Fiat Fiorino 1.3 MJ

Alıntıları Göster
    1,3 orta kasa doblo kullanan abim(kii performansa asla önem veren bir tip değildir),
    geçenlerde citroen nemo ya bindim, araba hiç gitmiyordu dediğinde çok garipsemiştim.
    çünkü kendi kullandığı doblo çok daha büyük ve ağr ve daha düşük motor hacimli iken, nemo daha hafif ve 1,4 dizel bir araç.
    nasıl olurda nemoyu beğenmezki?
    gerçekten araçta bir tuhaflık olsa gerek diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

1,3 orta kasa doblo kullanan abim(kii performansa asla önem veren bir tip değildir),
    geçenlerde citroen nemo ya bindim, araba hiç gitmiyordu dediğinde çok garipsemiştim.
    çünkü kendi kullandığı doblo çok daha büyük ve ağr ve daha düşük motor hacimli iken, nemo daha hafif ve 1,4 dizel bir araç.
    nasıl olurda nemoyu beğenmezki?
    gerçekten araçta bir tuhaflık olsa gerek diye düşünmüştüm.

Alıntıları Göster
    Peugeot bipper

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.