Şimdi Ara

civic 1.6 ies mi opel 1.7 dti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktanda anlayacağınız gibi iki araba arasında kaldım bütçe 26 bin tl bu fiyata ya civic ies alıp binicem yada 19-20 ye temiz bi corsa 1.7 dti alıp yazılım turbo büyütüp bakımını yapıp vs binicem tek kapı sorun değil ancak opelde beyine mazot yürümesi gibi kronik sorunları varmış yardımcı olabilicek varmı yeni fikirlere açığım öncelik : sakin kullanımda az yakması bastınmıda iyi yürümesi

• sizinki karisik bi durum birisi sedan birisi hb birisi turbo dizel birisi atmosferik performans istiyorsaniz corsa dti az yakit genislik bagaj istiyosaniz civic 26 bin hakedermi civic kesinlikle etmez yuksek model corsa daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dti'lar büyük turbo+cooler+yazılım+egzoz+filtre ile çok acayip yürüyor.

İes'ler atmosferik olduğundan dışarıdan yapılacaklar sınırlı tabi.

Modifiye işine girilecekse dti'ın daha zevkli olacağı aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2323

sizinki karisik bi durum birisi sedan birisi hb birisi turbo dizel birisi atmosferik performans istiyorsaniz corsa dti az yakit genislik bagaj istiyosaniz civic 26 bin hakedermi civic kesinlikle etmez yuksek model corsa daha mantikli

öncelikle cevap icin tesekkur ederim aslinda civice binmeyi cok istiyorum ancak 15 bin tl olmasi gereken arabaya 10 bin tl fazla vermek istemiyorum bircok araba eledim istediginde az yakıp bastiginda iyi giden corsa bulabildim hemde maddi yonden zorlamayacagi icin corsaya daha yakin duruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

dti'lar büyük turbo+cooler+yazılım+egzoz+filtre ile çok acayip yürüyor.

İes'ler atmosferik olduğundan dışarıdan yapılacaklar sınırlı tabi.

Modifiye işine girilecekse dti'ın daha zevkli olacağı aşikar.

cevap icin tesekkurler modifiyeye yavas yavas girmeyi dusunuyorum corsadan tek korkum beyine mazot yurumesi oluyormus 2-3 defa tamir edilebiliyormus ancak sonrasinda degismesi gerekiyormus buda yuksek masraf cikarir diyolar

• Corsalar deli duman atıyor, böyle bi zevkiniz varsa girişin ama ben olsam kara tren gibi duman ata ata gitmeyi istemezdim şahsen. 1.6 ieslere de deli paralar isteniyor... 110luk 1.5 Crdi getzler var. Chiple 140-150 beygir olur dumansız ama severmisiniz bilmiyorum aklıma başka araç gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Corsalar deli duman atıyor, böyle bi zevkiniz varsa girişin ama ben olsam kara tren gibi duman ata ata gitmeyi istemezdim şahsen. 1.6 ieslere de deli paralar isteniyor... 110luk 1.5 Crdi getzler var. Chiple 140-150 beygir olur dumansız ama severmisiniz bilmiyorum aklıma başka araç gelmiyor.

getzin goruntusu hosuma gitmiyor duman atma olayi benim icin bi sorun degil hatta ' ancak eksoz dumanını gorursun ' lafıni hakkini vere vere gerceklestirebilir cevap icin tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyum dti a hazır yüklü bile alınır 22 liralara 26 çok para 21.5 e bir tane van fiesta var yüklü 160 beygir eğer bu işlerden anlıyorsanız birde ona bakın derim.Malum sitede bulursunuz.
  • 26 bin civic e verilmez. Bu insanlar paraninnasil kazanildigini bilmiyorlar mi da o kadar fiyat cekiyorlar. O fiyata temiz punto alinip binilebilir.

• 110 luk getz+chip

Yılann

Hatta chip'e bile gerek yok

• ies'i eledim corsada korkutuyor peki cerato 1.5 dizel alınırmı yakin tanidigimiz kullaniyor yakiti iyi diyor ceratoya ne gibi motor modifikasyonu yapilabilir yazilim ile 30 hp aldigi yaziyor dogrumudur cok soru sordum kusura bakmayin simdiden tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.