Şimdi Ara

CİVİC 1,8 HB ve AURIS 1.4 D4D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 1 aydır auris ve honda ile iligli her tülrü şeyi okumaya çalışıyorum.ama genede isteidğim şeyleri elde edemedim sanki. toyota auris almaya karar vermiştim 1.4 4d4 elegance modeli m/m 43000ytl fiyatı var. Civic Hb 1,8 ishift 52000ytl fiyatı var. ben ikinci elini 39000 ytl'ye buldum 20000 kmde temiz bir araba. acaba sıfır auris almak yerine bu arabayımı alsam hangisi daha mantıklı bir karar olmuş olurum bilmiyorm. civic Hb hakkında alan arkadaşlar görüş belirtebilirlermi?? birde tabi auris dizel bir araç ve 1 depo benzinle 850-900 km gidilebiliyor. ama Civicle kaç km yapılıyor 1 depoyla bilmiyorm bu konudada bilgi verirseniz sevinirim.

• auris daha bi arabaya benziyor
    benzinli auris al
  • geçen hafta ist gittim geldim araç ortalama 7,2 yaktı ist ş.içi dahil otoban da 130 u geçmedim
  • Hb 1.8 Civic alırsan dizel Auris kadar menzilin olmaz bunu baştan bil ancak çok daha sofistike bir aracın,yüksek imajın ve beraberinde yüksek vergi borcun olur.

Heyecan ve birazda karizma arıyorsan hb yi al,ekonomi ve daha yüksek güvenlik içinse dizel Auris i tercih et,muhtemelen Auris amortisör açısından daha konforlu,hb ise daha sportiftir.
  • Senın kişisel beklentilerine kaşmış birazda..
    benzini o kadar dert etmıyorsan
    Bence Civic Hb hertürlü fark atar Aurıse
    Bence Auris biraz fos cıktı Zamanında bende gittim baktım.
    aracda cok fazla kalite sorunu var,fakat genede bence bazılarına göre yanılabilirim.

Bu arada 2000 39.000 milyara yeni hb ise cok uygun fiyat
    Fakat birde sıfır herzaman sıfırdır buda yarı bir olay tabi.
    İki aracın en büyük farkı

Benzin dizel
    Performasn

civic tabiki fazla yakacak ama perfomans'da verir 4d4 göre..
    İki aracıda kullanıp test sürüşü yaptıysan arasındaki farklarıda görmüşsündür..

Bana kalsa civic derim ama renkler ve zevkler tartışılmaz
  • sıfır aracın havası başkadır bence auris...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrvw -- 11 Şubat 2008; 22:57:36 >
  • ben olsaydım; önce honda hb alırdım.... hevesim geçene kadar binerdim. ikinci el aldığım için satarkende 3 aağı 5 yukarı yine aynı fiyatta satar, gider sıfır km auris alırdım....

honda hb, yakın zaman da ikinci el olarak o fiyatı eder gibi görünüyor...

sende her iki aracı da denemiş olursun...

fena mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricconi -- 11 Şubat 2008; 23:20:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricconi

ben olsaydım; önce honda hb alırdım.... hevesim geçene kadar binerdim. ikinci el aldığım için satarkende 3 aağı 5 yukarı yine aynı fiyatta satar, gider sıfır km auris alırdım....

honda hb, yakın zaman da ikinci el olarak o fiyatı eder gibi görünüyor...

sende her iki aracı da denemiş olursun...

fena mı

Yalnız bi de işin riskli tarafı var, araç 1.8 olduğu için piyasada çok fazla tutulmuyor dolayısıyla uzun süre elden çıkaramayabilir.
    @tayfa__
    Bence uzun süre binceksen sıfır km bi araç al, sana tavisyem madem 1.8 motor bi aracın performansını istiyorsun o zaman auris 1.6 124 beygir al en azından civic 1.8 kadar olmasa da 1.4 dizel'den daha iyi performans alırsın.

• performanstan çok aslında yakıt masrafını düşünüyorm ben.honda civic sedanlardan daha az yaktığı gibi yazılar okudum HB'nin .birazda o yüzden istedim yoksa auris benzinli alıcaksam honda 1.6 sedan alabilirm açıkçası gözüme daha bi hoş geliyor. fakat yakıt ön planda olacağı içinde dizel bir auris almak sanki daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.