Şimdi Ara

CLA mı 3.20d COUPE mi alırdınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• CLA'nın şekli daha süper CLA alırdım
  • Ben bu iki araç arasından 320d Coupe'yi alırdım. Hem 69 beygir daha güçlü hem de arkadan itiş. Ama buradaki asıl soru şu olmalı? Araç hem BMW, hem Coupe; ilk sahibi nasıl kullanmış?

Edit: Ama tasarım, yakıt ekonomisi, düşük km, yeni model, temizlik bakımından da CLA daha ön planda.

CLA'ların felan bence şöyle iyi bir yanı var. Önden çekişli oldukları için pek yan verip arabanın anasını ağlatamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerDogan -- 29 Temmuz 2018; 21:24:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabiki CLA.

Daha yüksek modeli ve düşük km'lisinin bulunması sebebi ve,

Düşük sürtünme katsayısıyla üstün Renault yakıt ekonomili dCi kökenli ünite birleşince ultra ekonomik sürüşler için;

aklın yolu bir...

CLA
  • Gerçekçi olmak gerekirse 2014 olanı alırım, öncelikler farklıdır ben gençliğe bakarım sen performansa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cla daha mantıklı

• mecbur kalmadıkça şu forumda yorum yapmama kararı almıştım ama bu cla konusunda sessiz kalamam çünkü hergün gördüğüm bir araç.
    bana göre açık ara mercedes'in yaptığı en KÖTÜ tasarımlı araçtır CLA...
    benim görüşüm budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-775CF0D93

mecbur kalmadıkça şu forumda yorum yapmama kararı almıştım ama bu cla konusunda sessiz kalamam çünkü hergün gördüğüm bir araç.
    bana göre açık ara mercedes'in yaptığı en KÖTÜ tasarımlı araçtır CLA...
    benim görüşüm budur.
    Kesinlikle haklısınızdır benim içinde cla nın tek eksi yönü yakından bakınca küçük görünüyor pek gösterişli gelmedi.
  • 150binde 320d alacak adamın elinin altında hazır ekstra sağlam bir bütçe de bulunmalı. E92 320d CLA'yı donunda sallar da klavye başından yazması kolay, CLA çok daha sorunsuz, garanti seçim olur. 180cdi değil ama, asla.
  • ikisini de almazdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • km düşüklüğü, 2 yaş genç olması cla mantıken ön plana çıkarıyor. Lakin E90 kullanıcısı olarak bmw nin daha çekici ve sürüş zevki daha güzel olacağından tercihimi biraz daha km düşük bmw den yana kullanırdım.
  • E92 zupaçilerinden bıktım,şekliniz kaliteniz asla olmuyor bunlara binince,görmemiş nargileci tayfa izlenimi veriyorsunuz,arkadan çekişli olması da az yanlayam millete şekil yapam diyenler için avantaj benim için değil.

Benim gibiler için tabiki cla,amg paket farz yanlız

• bmw ön panjur kısmı hiç hoşuma gitmiyor artık eskidi. CLA'nın tasarımı hoşuma gidiyor ben performans aramıyorum o yüzden tercihim CLA olurdu BMW hor kullanılan bir araç eski model almak pek mantıklı gelmiyor.
  • Bu tür araçlara baktığınıza göre genç ve bekarsınıZ. Bu sebeple elbette performanslı olanını seçmelisiniz. Bmw alırsanız arabayı sürmekten zevk alırsınız, cla ise dışardan güzel görünebilir ama sürüş zevki vermez sonuçta 109 hp’lik bir araç. Bu arada ben olsam her ikisini de almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parezer -- 30 Temmuz 2018; 9:32:46 >
  • Fakirlere CLS'ye biniyorum havası oluşsun diye yapılmış bir araba sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e92 gibi bi zehir varken ne cla sı c olsa bile e92 kasa derim ancak km si daha düşük olanına bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Fakirlere CLS'ye biniyorum havası oluşsun diye yapılmış bir araba sanki
    CLS'de 5 metre uzunluk varmış o yüzden CLA küçük gelmiş bana
  • Denir ya "make money",o icin uretilmis bir model merc.icin.

Ne isata ne musaya yaranabilen bir uretim.Teknigide merc.standartlarinin altinda.3 serisi ile karsilastirmam bile.

Diger compact lar iel karsilastirin,ancak bilenki cogunun gerisinde kalir.Onunde yildiz olmasa.kimse suratina bile bakmaz.

• 320cd çok iyi tutulmuyor, 2. eli kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Fakirlere CLS'ye biniyorum havası oluşsun diye yapılmış bir araba sanki
    Ayrıca fakirinde fakiri var pagani zonda ya kadar gider bu durum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.