< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 3 Ağustos 2020; 20:20:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 3 Ağustos 2020; 20:20:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15 yaşında civic alıp sanayide kanka olurdun ustalarla , mis gibi 0 araba , herşeyini sen biliyorsun. Çakalla uğraşmak yerine clio çok güzel seçim güle güle kullanın hocam
|
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun :) imzamdaki diğer arabama da hala sahibim, eşim kullanıyor. Sıfır almıştım. Sadece bakımlarını ve ağır bakımlarını yaptırdım bu güne kadar :)
|
E erdincerdinc demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
teşekkür ederim. ben de lineer devirlenmeyi seviyorum. o yüzden yüksek hacimli atmosferik motorlar hep hayalimdir. şöyle en kötü 3200cc v6 olsa tadından yenmez ama gel gelelim ülkemizdeki vergiler ve akaryakıt fiyatları bunun önüne taş koyuyor. 898cc arabaya biniyorum
|
4 kişi bagaj dolu gittik beyfendi. kısa yol diye mi belirtmeliydim? kaç kmden sonrası uzun yol sayılır? bayramdan sonra geri döndük 850km oldu. şimdi sayılır mı?
|
onlar aynı motor değil. 1.0 sce motordur o. 75bg ve 97nm torku var. atmosferik motordur. güç olarak 0.9TCe ile aralarında çok fark var. siz 0.9 motorla yokuşta kaldım dediniz diye sordum. 140nm ile yokuşta kalmak zor çünkü.
|
Bu tce turbolu motorlar emin olun 1.4 atmosferik motordan hem daha performanslı hem de yakıtı az
|
ne hallere düştük, çöp araçları över olduk, uçan naylonları sever olduk...
Fakirleşmenin adım adım örneği |
9 Nisanda sıfır alıp 16 temmuzda 3495 km de sattım. 2. el araç aramaktan illalah ettim en son bir satıcıyla birbirimize girme noktası geldik benim için bardağı taşıran son damla oldu gidip bayide hazır olan kırmızı Joylardan birini alıp çıktım. 2 günde plaka vs işlemler bitti aracı teslim aldım. Sattığımda ortalama tüketimim 6.1 Litreydi. 100 sabitle 93 km yi 4 litre benzinle gittim. 2. el 1.4-1.6 atmosferik 10 yaşındaki araç alacağınıza sıfır veya sıfıra yakın 0.9 clio ne bulursanız tereddütsüz alın. 3 yıl muayene derdi yok. Lastik derdi yok bakım derdi yok. Yok Km si düşürülmüş mü? Yok Hasar kaydı var mı yok boya değişen var mı derdi yok. Performans yönünden tereddütü olanlar bildiğiniz en iyi 1.4 lerden daha yüksek torka sahip 0-100 ve beygir gücü de bir çoğundan daha iyi. B sınıfı bir araç için makbul olan zaten 1.4 tür. 1.4 b sınıfı araç sahipleri valla biz bu araçla yokuşta inip yolun geri kalanını katırlarla devam ediyoruz demediğne göre 0.9 la da kimse yokuşta kalmaz. 1.6 b sınıfı için gereksiz ve çok yakar. Şu an ki aracım aynı motorun 1.0 olanı 1.0 TCe Joy X-Tronic Clio 5. Torkları aynı
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 3 Ağustos 2020; 21:34:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 4 Ağustos 2020; 7:23:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |