Şimdi Ara

Clio 4 15 binde balata bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
7.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frenlerden ses geliyordu gittik balata bitmiş değişecek 140tl bayıl dedi. 2017 model 15 binde araç. max 20 gidiyormuş zaten.normalmidir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada 5800 kmde megane 4 te aynısını söylediler. Ralli yapsam bu kmde bitmez dedim Garantiden değişim talep ettim yanaşmadılar. Maise dosya açtırıp garantiden değiştirttim. Çıkan balataları görmek istedim. Daha %30 anca gitmişti. Genel merkez garantiye sokunca yüzleri değişti. Garantiden değişim olunca eski parçayı genel merkez istiyor bildiğim kadarıyla. Çoğu bayi ne koparsak kar maksadıyla çalışıyor
  • Normal bizim şirket aracı 48000 de geçen hafta 3. Değiştirdim.üstündeki orjinal gelen balata daha çabuk bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fren balatası omru 30k km civarıdır
    15 bin nasıl normal olsun?
    fatura ss i isteriz
  • Bizde de şirket aracı Clio var sıfır takılan balata bile fren yapınca ötüyor 10 binde bir değişecek neredeyse.
  • Yani normal, balata performansı arttıkça ömür azalıyor genelde. Yeni araçlarda böyle. Benim 208in orjinal ön balatası 90 lira, açıkçası 20 bin kmde bir 90 lira pek bir şey değil. 140 lira da gayet iyi bence.

• Banada 5800 kmde megane 4 te aynısını söylediler. Ralli yapsam bu kmde bitmez dedim Garantiden değişim talep ettim yanaşmadılar. Maise dosya açtırıp garantiden değiştirttim. Çıkan balataları görmek istedim. Daha %30 anca gitmişti. Genel merkez garantiye sokunca yüzleri değişti. Garantiden değişim olunca eski parçayı genel merkez istiyor bildiğim kadarıyla. Çoğu bayi ne koparsak kar maksadıyla çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 9 Haziran 2018; 20:49:1 >
  • Clio 4'lerde balatalar hızlı tükeniyor gerçekten. Çok az fren kullanıyor olmama rağmen 20.000 km üzerini pek görmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de 2016 rapid var 2017 mart da sıfır aldım
    şuan 14 bin kusurda bazebfrenler ötüyor cayır cayır sonra geçiyor kendi kendine sürekli ses yok

Yetkili servisin ağız kokusunu çekecek değilim balata değilimi maliyetli bir şey değil zaten özel servisime gidip göstercem bizim ki demi bitiyor balata tozları mı ses yapıyor baksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Haziran 2018; 23:11:35 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:34:29 >
  • Nasil bu km lerde balata bitiryorsunuz? 56bin km de sifir aldigim Clio 4 aracimi 3,5 senedir ayni balata ile kullaniyorum. 2000 km once bakima girdim bir sonraki bakimda değiştirelim dediler. Bende mi bir yanlislik var acaba?

• Otomatik araçlarda balata çabuk bitiyor. Kendi aracım cruze de maks. 30 binde bitiyor. Bazen 23-25 bindede bittiği oluyor.

• 15bin km binmissin 140 lira verip degistiremiyorsan binme arabaya birader. ne bu aglaklik? Araba balatayi kemirmiyor ya kim bilir nasil kullandinda 15binde bitti.

• gaz fren yapa yapa kullanırsanız biter tabi. ben clio4 ü 50 bin aynı balata ile kullandım. 208 16 bin oldu sıfır gibi.
  • 2010 polo 60 km'de bitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2010 polo 60 km'de bitti.

• Maalesef ortalama 15binde bitiyor.Bende bu şekilde değiştirdim.

• 2013 stepwaye 11 bin kmde servis 5bin km daha gider dedi. 27 bin km de disk+balata değiştirdim 250 tlye.
  • 2011 model otomatik megane3 ile 7,5 yıl ve 74.000 Km. oldu.Orijinal ilk balatalar ile devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey joe -- 10 Haziran 2018; 18:19:26 >
  • Çoğu bayi bilerek para kazanacağından değişim yapıyor

• 2016 otomatik fluence 40 binde ilk balata değişimi oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.