Şimdi Ara

'Clio 60 bin TL etmez' -Eder edeeer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hayatımda hiç Renault sahibi olmadım fakat bu ara annem için bi Clio bakıyorum. Bakarken de gerek forumdan, gerek çevremden "Clio 60 bin TL etmez" lafı duyuyorum. Bekara eş boşamak kolay, işin içine girince durum hiç de öyle değil.

Uzun bi süredir araç bakıyorum, bu fiyata bu donanımlara dizel+otomatik 2014+ araç yok. Şuan baktığım Clioların tamamı; 2014+ model, geri görüş, navigasyon, anahtarsız çalıştırma, vb. otomatik+dizel ve 50 bin km altında. Fiyat da 60 bin TL.

Bunun nesi yanlış? Bu fiyata bu donanımlara daha iyi bi araç sunan bi marka varsa düzeltin beni lütfen.

Ayrıca onca "o kadar etmez" laflarına rağmen her yerde Clio var!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 bin etmez diyenlere şunu söyleyin, sıfırı 90 küsür bine satılıyor.

Bu piyasada satılan araçların %80 i fiyatını hak etmiyor aslında ama lanet piyasa işte.

• illa dizel+otomatik mi olacak?

• Piyasada zaten hiçbir araç fiyatını hak etmiyor bunu tekrar tekrar söylemeye gerek yok.Gelelim Clio ya.1.5 Dci EDC Clio motor ve şanzıman uyumu,servis ağı nedeniyle güzel tercih.Polo kadar pahalı da değil.Clio 2.el sıfır farketmeksizin ülkemizde her zaman tercih edilebilir bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda dizel otomatik sonrooflu hatasız megane var 71.000 km, fiyatı da 60.000 tl onu tavsiye ederim. Anahtarsız çalıştırma navigasyon falan düşünürseniz.İlan no 469191140

• Böyle mi kandırıyorsunuz kendinizi ?

90 bin Clio ya verdik bari vicdanımızı rahatlatalım diyorsunuz yani öyle mi ? Piyasada hiçbiri bu fiyatları hak etmiyor ama vicdan tesellisine de gerek yok. Bakalım nerede patlayacak bu balon. Clio 150 bin olduğunda mı ?
  • Araçların fiyatı yüksek değil yüksek olan vergiler o yüzden araçların suçu yok😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizel+otomatik takıntısı varsa alınır.

günümüzde b ve c segment arasında pek bir hacim ve boyut farkı yok.

çoğu b ve c segment araçların bagaj hacimleri aynı sayılır, arka diz mesafeleri veya tavan yükseklikleri aynı sayılır.

c segmentin üstün olduğu alanlar geniş ön koltuk hacmi, büyük veya güçlü motor seçenekleri ve 15-20cm daha uzun olması dışarıdan heybetli görünmesi.

yoksa bugün kimse benimle iddialaşamaz, astra c kasa ile corsa d kasa arasında bagajlarda pek fark yok, iç hacimde de ön koltuklar hariç fark yok. ikisine de aynı boy büyük valiz sığmıyor mesela. ee ben sırf bir segment üstün diye 10-15.000tl ikinci el olarak fazla para ödemem. hoş ikinci el de fiyat farkı daha az da olabiliyor al-satçılar yüzünden.

fiesta ile focus konusu da aynı. tamam focus daha oturaklı ve yüksek hızlarda viraja daha güvenle giren bir araç ama hacim olarak sadece dışardan fark var, içlerinde abartılacak bir fark yok, bagajlar zaten hb kasalarda aynı sayılır, aynı valiz ikisine de sığmıyor.

fiesta'dan focus'a geçmek için bir mantık yok benim şahsi düşüncem, aynı şekilde clio'dan megane'ye, corsa'dan astra'ya geçmek de tamamen para israfı.

b segmentin şehir içinde ki park avantajlarından hiç bahsetmiyorum zaten.

b segmentten başka araca geçilecekse bu kesinlikle d segment olmalıdır.

ayrıca her zaman savunduğum bir tez de vardır, türkiye'de en gereksiz ama en çok satan segment c'dir.

dolu donanımlı c segmente binene kadar boş d segmenti her türlü tercih ederim.

misal;

titanium focus yerine style mondeo

highline golf yerine trendline passat her türlü daha mantıklı tercihler olacaktır.

• Clio dediğiniz gibi 60 bin etmez ancak Polo'un 70 bine gittiği, Corsanın 60-65 arası seyrettiği piyasada hakkı var. Otomatik şanzımanı kaliteli, konforlu, motoru neredeyse hiç yakmayan bir araç. Donanım olarak cam tavan hariç segmentinin en dolusu. Tavsiyem alırken şanzımanı yetkili serviste kontol ettirin, kavrama değişimi biraz tuzlu.
  • Dışarıda sıfır B sınıfı 30 C sınıfı 50 sananlar var hala. İşin içinde olmayana 40 bile etmez.
  • Dizel olsun

Otomatik olsun.

Navi olsun.

Yan bakışı yaksın
    Cilvesi yıksın

Olur ise böylesi böylesi olsun.

Konuları karıştırdık olay başka yere gitti.

İşin özeti; Yemişim dizel otomatiği! Dizel otomatik olacak diye iğrenç bir araca o parayı vermem.

Sıfır 10 bin fazlasına 3+1 superb aldım. Varsın benzinli manuel olsun.

İcabında clioyu bagaja kor taşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 17 Ağustos 2017; 0:34:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.