Şimdi Ara

Clio Rt 1.4 Çekiş Gücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir bayan olarak pek anlamiyorum o yyüzden sizden yardim almak istedim.
    clio rt 1.4 aldim 2 ay önce araba iyi hoş ama bayir cikmiyor 1 de zor cikiyo arabada 2 kişi varken 4 kisi varken zaten hic cikmiyo durdugu yerdende zor kalkıyor. Bunun sebebi ne olabilir.. ne yapmam lazim bu durum icin sorun neyde olabil
    ir.

• öncelikle aracın bakımları yapılmış mı motorun kaç km de olduğunu yazarsanız yardımcı olan çıkacaktır.eğer bakımları yapılmamışsa motor yağı,hava fitresi gibi parçaların değişmesi gerekir.filtreler tıkalıysa çekişten düşer aracınız.

en doğrusu aracınızı iyi bir renault servisine götürüp baktırmanızı tavsiye ederim burdan yapılacak yorumların sorunu net bir şekilde çözmenizde pek yardımcı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviMickey

Merhaba Arkadaşlar
    Ben bir bayan olarak pek anlamiyorum o yyüzden sizden yardim almak istedim.
    clio rt 1.4 aldim 2 ay önce araba iyi hoş ama bayir cikmiyor 1 de zor cikiyo arabada 2 kişi varken 4 kisi varken zaten hic cikmiyo durdugu yerdende zor kalkıyor. Bunun sebebi ne olabilir.. ne yapmam lazim bu durum icin sorun neyde olabil
    ir.

Bunun birçok sebebi olabilir.

-Motor devirleniyor, bağırıyor ama araç hızlanmıyorsa baskı balata kaçırıyor olabilir.
    -Motor devirlenmekte zorlanıyor sanki biri arkadan asılıyormuş hissi veriyorsa katalitik konvertör tıkanmış olabilir.
    -Araç keyifsiz düzensiz çalışıyorsa ateşleme elemanları ömrünü tamamlamış olabilir. (Buji, buji kabloları, ateşleme bobini...)
    -Hava filtresi dolmuş olabilir.
    -Motor kompresyonu düşmüştür, rektefe istiyor olabilir.
    vs...

• 220.000 de km. Baski balatasi yeni degisti bi ustaya gosterdik tekerlekler agirlik veriyo olabilir dedi kis lastigi oldugu icin artik ne kadar dogru dedi bilmiyorum tekerlekleri degistim ama hala ayni. Aracta 4 kisi oldugu zaman yetinden zor oynuyo bayirda zaten 1 kiside olsa aracta 1.viteste kaplumbaga hiziyla bile cikamiyo diyebilirim. Servise goturucem en yakin zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah pert aracı almamışsındır. Tabii ki servise götürmeniz gerekiyor. Geçmiş olsun.
  • egzoz da olabilir, bizim arabada 6yıllık egzoz vardı arabayı mahvetmiş çekiş falan kalmamıştı arabada, hararette artıyordu 100e doğru, egzozu değiştirdik yokuşta 5e attığımız oluyor araç 98 vectra cd
  • egsoz ücretleri ne oluyor araba bana pahalıya patlasında istemiyorum çünkü satmaya kalksam zarar edicem yaptığım masraflar yanıma kalıcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaviMickey M kullanıcısına yanıt
    Burdan bizim konusmamizla net ve garanti bilgi alamazsiniz neyazikki,aracinizi aileden bir beyfendi ile sanayiye gonderin ama durumu anlatin egerki bbi problem bulamazlar ise ki,bulurlar uygun fyata yaptirabilirsiniz ama olacak gibi degilse servse gonderin derim..

• Baskı balata bitmiş olabilir

• MaviMickey M kullanıcısına yanıt

Sibop ayarından veya tirger sentesinden olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.