Şimdi Ara

Clio4 far problemi ve ilginç servis bahanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumu kısaca izah edeyim arkadaşlar. Geçen ay ufak bir kaza yaptım ve aracımin Sol ön fari değişti. Fakat far değişiminden sonra kısa hüzmeli farlar açıkken 3 tane şerit şeklinde gölge oluşuyor. Bu durumu servise söylediğimde 2017 model araçta da aynı çizginin olduğunu soyleyerek değişimi reddetitiler. Renault müşteri hizmetlerini aradım ama hala bir ses seda yok. Sizce ne yapmam gerekiyor? Yardimci olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video çekerek ispatlaman lazım. Başka araçta yok,benim araç var... şeklinde. Birde bu niye ucuz ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-31.000-bin-km-temiz-orjinal-1%2C2-tsi-golf-plussurus-confort-paketli-406483245/detay
  • Renault servisleri asla öyle değildir ama adamlarla kaba ve küfürlü konuştuysan sana öyle demiş olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault servisleri asla öyle değildir ama adamlarla kaba ve küfürlü konuştuysan sana öyle demiş olabilirler

Gereksizlik abidesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Renault servisleri asla öyle değildir ama adamlarla kaba ve küfürlü konuştuysan sana öyle demiş olabilirler

Gereksizlik abidesi

Hocam trole cevap vermeyin.Ben artık gülüyorum yorumlaruna .Ciddiye almayın

• quote:

quote:

Gereksizlik abidesi

babası reno araç almış. bu da gidip reno fanboyu olmuş.
  • quote:

quote:

Gereksizlik abidesi

Kendindenmi bahsettin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

quote:

Gereksizlik abidesi

babası reno araç almış. bu da gidip reno fanboyu olmuş.

Senin baban hangi araçı aldı?

• Hocam kaba falan konuşma yok. Servisteki arkadaşlar da farkında. Hatta onlar da kabul ediyor. Ama işin garibi sag far da bi sorun yok. Değişen far da var. 0 bir araç vardı usta onun farina da karton koyup bakmış ondada aynı sorun var diyor ama far değişiminden önce bende böyle bir sorun yoktu. Akşamları çok dikkatimi dagitiyor fakat kamerada çıkmıyor malesef.

• Son mesajın ışığında şu akıl yürütme yapılabilir.

Farları aldıkları firmada belli bir parti üretimden sonra değişikliğe gitmiş olabilirler.Sanada doğal olarak yeni üreticeden gelen farı takmışlardır. Sen yinede bayideki araçta bu durumu görmek istediğini belirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Mart 2017; 20:41:43 >
  • https://youtu.be/ppvIXMJMGVE

Aynı Problem. Mais den bugün aradilar ve bu durumun normal olduğunu söylüyorlar. Karşıdaki kişileri düşünmek için yeni bir teknoloji imiş ve bu videodaki arkadaşın 5. Far değişimi olacakmış fakat bende değişim bile yapmıyorlar sorun olmadığı gerekçe gösterilerek. İzleyin yorumlarsaniz sevinirim. Sizce de bu durum normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare84

https://youtu.be/ppvIXMJMGVE

Aynı Problem. Mais den bugün aradilar ve bu durumun normal olduğunu söylüyorlar. Karşıdaki kişileri düşünmek için yeni bir teknoloji imiş ve bu videodaki arkadaşın 5. Far değişimi olacakmış fakat bende değişim bile yapmıyorlar sorun olmadığı gerekçe gösterilerek. İzleyin yorumlarsaniz sevinirim. Sizce de bu durum normal mi?

Videoyu izledim. Cidden çok rahatsız edici bir görüntü. Umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz.

• Hem rahatsız edici hem de çok dikkat dagitiyor hocam. Direk oraya odaklanıyorum ister istemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.