Şimdi Ara

COD MW2 PS3'te klavye mouse ile oynanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, PDA'den yazdığım için detaylı araştırma yapamadım forumda, daha önce sorulduysa özür dilerim.
    Ben COD hastası biriyim ve hep PC'de oynadım oyunu fakat şimdi PS3 almak istiyorum, kafamı kurcalayan bir kaç soru var, PS3'e klavye mouse takılabiliyor mu? takılıyorsa COD MW2 klavye mouse destekliyor mu? destekliyorsa PC'de ki hassasiyette sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu klavye ve mouse?
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Herkese iyi forumlar.

• Klavye mouse takılabiliyor.

COD MW2 klavye mouse desteklemiyor.

Özel aparatlar sayesinde oynayabilirsin.

ör: Frag x VS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Klavye mouse takılabiliyor.

Bunu, sanırım aksesuar üreten firmalara para kazandırmak için yapıyorlar. Aksi gibi FragFx stoklarda olan bir ürün değil, bulsam almayı düşünüyorum zaten.
    Kaldı ki çoğu kablosuz sistemin menzili kısa...
    Ha unutmadan, arada bir MW2'ye bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Bunu, sanırım aksesuar üreten firmalara para kazandırmak için yapıyorlar. Aksi gibi FragFx stoklarda olan bir ürün değil, bulsam almayı düşünüyorum zaten.

Aldığım gibi duruyor rafta valla, birkez oynadım bitirdim single, aslında online kısmını biraz oynamıştım ama çok sade ve basit geliyor mw2 bana.

Kral öldü (mw2) yaşasın yeni kral (bf2)

• Onu da oynarız Ne zaman çıkıyor?
  • quote:

Onu da oynarız Ne zaman çıkıyor?

4 Martta satışa başlanacak, 20 sinden sonra toptancılardan dağıtıma başlar.
  • Yani bu frag fx'i alırsam ps3'te cod'u klavye mouse ile oynayabiliyormuyum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad ile oynanan oyunlar
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet
  • Frag Fx 'den bilgisayarda oynadığınız kadar hassas ve stabil bir mouse performansı beklemeyin. Analoga göre daha avantajlı ama çok başarılı olduğunu söyleyemem. XFPS diye bir şey var ek olarak onu denemedim ancak daha performanslı olduğunu duymuştum. Direkt olarak kendi mouse ve klavyenizi bağlamanızı sağlayan bir dönüştürücü.

http://www.psu.com/XFPS-allows-for-mouse-+-keyboard-on-all-PS3-titles--a002478-p0.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamorthe -- 16 Şubat 2010; 14:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deamorthe

Frag Fx 'den bilgisayarda oynadığınız kadar hassas ve stabil bir mouse performansı beklemeyin. Analoga göre daha avantajlı ama çok başarılı olduğunu söyleyemem. XFPS diye bir şey var ek olarak onu denemedim ancak daha performanslı olduğunu duymuştum. Direkt olarak kendi mouse ve klavyenizi bağlamanızı sağlayan bir dönüştürücü.

http://www.psu.com/XFPS-allows-for-mouse-+-keyboard-on-all-PS3-titles--a002478-p0.php

Yoksa FragFx'de gecikme mi var?

• gecikme bu tip ürünlerin hepsinde var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deamorthe

Frag Fx 'den bilgisayarda oynadığınız kadar hassas ve stabil bir mouse performansı beklemeyin. Analoga göre daha avantajlı ama çok başarılı olduğunu söyleyemem. XFPS diye bir şey var ek olarak onu denemedim ancak daha performanslı olduğunu duymuştum. Direkt olarak kendi mouse ve klavyenizi bağlamanızı sağlayan bir dönüştürücü.

Yoksa FragFx'de gecikme mi var?

Kardeş merhaba,
    Ben de bu dertten muzdarip biri olarak tesadüfen karşılaştım bu FRAGFX ile,
    kol ile bu tür oyunları bir türlü oynayamıyordum bende, bu aparatı alınca(130 tl )perfonmansım ikiye katlandı
    diyebilirim gerçekten.
    Bende kablolu modeli var(haa sonradan bir de kablosuz başka bir marka aldım o da FRANGSTEIN )
    fragfx aleti senin düşündüğün gibi mause klavye seti falan değil,şöyle düşün;malum kol u ortadan ikiye böl,
    sol taraftaki kontroller nunchuck tabir edilen aparatta,sağ taraftaki kontrollerde mause olan aparatın üzerinde.
    Oynanış konusuna gelince,
    bu alet ile FPS tarzı oyunları oynayabilirsin,diğer tarzlar için biraz zorlanırsın,
    aletin en güzel özelliği hedef seçme olayı,bunu mause ile yaptığın için çok avantajlı oluyorsun ama bunun yanında mausun bir dezavantajı var o da,pc deki gibi ani tepki vermiyor,ama bu sadece ani dönüşler için geçerli tabi.
    Aletin üzerinde ayrıca bir hassaslık ayarı da var,bu da güzel bir olay elbette.
    Aletin kablo uzunluğu yaklaşık 2 mt mekrandan çok fazla uzakta oynayamazsın yani.
    Sonuç olarak şöyle söyliyeyim;eğer ki bu tarz oyunları kol ile oynarken zorlanıyorsan bu aleti almanı tavsiye ederim.

saygılarımla

• Normal klavye mouse setlerinde de var.
  • quote:

quote:

quote:

Aldığım gibi duruyor rafta valla, birkez oynadım bitirdim single, aslında online kısmını biraz oynamıştım ama çok sade ve basit geliyor mw2 bana.

Kral öldü (mw2) yaşasın yeni kral (bf2)

ha ha ha

demek öyle ufuk kardeş,çok basit geliyor hee,habire vuruluyorum yapamıyorum demiyorsunda oyuna çamur atıyorsun.
    Mw2 ile BF2 kıyaslanacak bir oyunmu? her ikisi de farklı tarzda oyunlar,birisi herkesi vur,diğeri realwar.
    Yapma lütfen senin gibi bir üstada böyle kıyaslamalar hiç yakışmıyor kardeş.

saygılarımla

• şahsen pc ile de çok fps oynadım. ancak konsola geçtikten sonra gamepad ile oynamak bana daha rahat geliyor bir elinde maus bir elindre klavye ile oynamak var birde koltuğunda rahatça uzanıp gamepad ile oynamak var. alışkanlıktan dolayı ilk başta biraz zorluk çekebilirsin ama biraz sabredince hiçbir şeye gerek olmadığını çok rahat olduğunu göreceksin.
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, ps3 kullanıcıları gerçekten yardımsevermiş, mutlu oldum :)
    Bu durumda öncelikle ps3'ü alayım 1-2 hafta takılayım gamepadle, baktım alışamıyorum bu aletlerden birine geçerim. Ayrıca bu bahsedilen farede ki hassasiyet eksikliği çıldırtacak boyuttamı acaba?
    Bu arada konu ile ilgili farklı önerisi ya da yorumu olan arkadaş varsa duymak isterim.
    İlginize tekrar teşekkürler ;)
  • alışırsın bence ekstradan para vermene gerk yok unutmaki online oynadığın adamların çoğuda gamepad ile oynuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.