Şimdi Ara

çok donanımlı araç sadece audi bmw mercedes mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sedan bir araç alacağım. ancak benim istediğim birkaç donanım var ve bunların hepsinin olmasını istiyorum.

- keyless go eller serbest anahtarsız giriş çıkış ve çalıştırma
    - otomatik uzun kısalı ve virajlarda dönen, karşıdan gelen araca göre ışığı azaltan çoğaltan adaptif farlar
    - ısıtma ve soğutmalı ön koltuklar
    - adaptif cruise. fren fonksiyonlu ve öndeki araca göre yavaşlayıp hızlanan otomatik olarak
    - türkçe navigasyon büyük ekran
    - otomatik katlanır ayna

bmw mercedes ve audi de sipariş vermek lazım. internet sitelerinde konfigüre edebiliyoruz bu donanımları.

ancak diğer markalarda bu donanımları bulacağım üst segment araç yokmu?

• Opel Insignia var sanırım.
  • C segmentte bile hemen her arabada alınabilir opsiyonlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Haziran 2017; 10:20:48 >
  • Volvo S90
  • insignia baktım şimdi. en donanımlısında bile keyless go, adaptif far, soğutmalı koltuk yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

Volvo S90

200 bin liraya kadar alınabilecek araç olsun sonuçta
  • Hyundai Tucson

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bayram3258 B kullanıcısına yanıt
    Elite donanımda anahtarsız giriş ve adaptif led farlar standard. Diğerleri opsiyon. Zaten hepsini standard donanım olarak satan var mı?
  • Artık neredeyse c sınıfında bile Çoğu opsiyonla alınabilecek şeyler bunlar sanırım belki şimdilik hepsini bir arada her modelde toplayamıyorsun o kadar.

misal astra da acc var (burada olmayabilir ama bu sistemin c segmenti bir araca da rahatlıkla konulabileceğini gösteriyor) http://media.opel.com/media/intl/en/opel/news.detail.html/content/Pages/news/intl/en/2016/opel/12-13-astra-adaptive-cruise-control.html

Beğenmediğimiz nissan pulsar da toto soğutma var.

D sınıfı olarak 2008 yılındaki mondeoda bile keyless var.

Üst sınıfta arge si yapılan her donanım maliyetini karşılabilir duruma gelince diğer araçlara da geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Haziran 2017; 11:27:10 >

• Her donanım her araca alınabilir. Özel siparişle veya eklemelerle bu özellikleri dacia logana bile yaptırabilirsiniz. Tek mesele sizin cebinizle alakalı olur.

Premium araçlar ve orta sınıf araçlar arasındaki fark bu malzemelerin kalitesi olacaktır. En basitinden deri koltuk aldığınızı düşünün. Isıtması soğutmasını geçtim. Mercedeste kullanılan deri ile renoda kullanılar deri arasında fark oluyor.

Bu yüzden audi, mercedes, bmw alıyoruz. Ha sen 200 bine kadar olsun diyorsan bu özellikleri bu araçlarda alabilir misin bilemiyorum. Malum en boş 3 serisini bile o paralara satıyorlar neredeyse.
  • Simdi passat diyecegim ama doverler diye korkuyorum. Sogutmali koltuk yok yalniz.

• Benim Megane4 sedan icon donanımda bunlar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.