Şimdi Ara

Çok Kararsızım, MEB Beni Merkeze Çekmek için Teklif Verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MEB'de bilişim öğretmeniyim. Bakanlık kendi içerisinden yazılımcı aradığını duyurdu. Bende başvurdum. Yazılımcılık geçmişimde vardı beni kabul ettiler. Cuma günü detayları konuşacağız.

Şuan görev yaptığım okulda mutluyum, idareyle aram iyi. Ailemle kalıyorum ekstra masrafım yok. Zamanım bol bol bana kalıyor. Eğer bu teklifi kabul edersem ankaraya yerleşmek zorunda kalacağım.

Ankara diyince aklıma nedense hep kargaşa, kavga geliyor. Gerçekten böyle mi? Sizce öğretmenliği bırakıp masa başı memur olarak yaşanabilecek bir yer mi ankara?

Şuan maaşım doğrusu çok az. Tahminim 13k maaşım var, ek dersle falan 16 ya yaklaşıyor. Ama doğrusu kurtarmıyor. Yazılımcıya kötü teklif vereceklerini de düşünmüyorum. Eğer parası iyiyse kafam çok karışacak. Siz olsanız ne yapardınız? Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nataschurcus -- 26 Temmuz 2024; 12:42:44 >
  • Çok Kararsızım, MEB Beni Merkeze Çekmek için Teklif Verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 23 Ocak 2023; 13:7:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mübarek Ankarayı istemiyorsan niye başvurdun? Çocuk oyuncağı mı bu? Belki senin yerine başkasını alacaklardı. Hem kendinin, hem de başkalarının zamanını çalıyorsun. Ailenle kalıyorsan giderin çok azdır. Ankara'da kiraya çıkacaksın giderin çok olacak. Yazılımcı olarak fazla bir para vereceklerini de sanmıyorum.

• Maasi ogren ona gore hareket et. 5 bin tl ye falan degmez ayri eve cikinca kirasiyla beraber aylik masrafin cok olacak. Belki 10 bin giderin olacak. Kiralar ne kadar da Ankarada..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Mübarekim başvurular alınırken şartlar belirtilmedi. Meb bu istanbulda'da çalıştırabilirdi, sonrasında aracılarla öğrendim nerede olduğunu.

Koskoca meb benim yerime başkasını alamayacaksa işimiz uzun. Neyse zaten maaş olarak ciddi fark olmadığından reddettim. Konu kilit

• evinde kal kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan aldığın maaştan en az 10 bin fazlası olsun ki gittiğine değsin.

Ailenle yaşıyorsun. Kira giderin yok. Yemek masrafın yok. Yemek için ayırdığın zaman yok. Temizlik için ayırdığın bir zaman yok. Hatta şöyle bir sayınca düşündüm de en az 15 bin fazlası gerek. Onu da alabileceğini sanmıyorum. Sadece kirana muhtemelen 8-10 bin ödeyeceksin zaten.

• try1241 T kullanıcısına yanıt

Benim ogretmen arkadasim bimde calisiyor hayat boyle adil degil felsefe ogretmeni kimiside doguya gitmeyi begenmez

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

eee bana ne bundan ya da arkadaşından. herkesin düşüncesi planı farklı. Adamı doğuya gitmiyor diye hapse mi atsınlar.

bimde çalışmak yazılımcılıktan daha iyi

• hellkatze H kullanıcısına yanıt

evden ayrılıp evlenince yemeği kız yapcak zaten yemek için zaman ayırmasına gerek yok ki

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

neden

• try1241 T kullanıcısına yanıt
    Çok Kararsızım, MEB Beni Merkeze Çekmek için Teklif VerdiMert Demiryoutube
    ÜÇ FARKLI KOŞULDAN BAHSETTİ 🔴 #ekonomi #maaş #meslek #sokakröportajları #keşfet #gelir #enflasyon
    https://www.youtube.com/shorts/4BVNqmTAzoc?feature=share

Nedeni bu videodaki adam benim

• Konu neden hortladı bilmiyorum ama herkesin standartı farklı

Şahsen iyi teklif gelseydi gitmek isterdim. Yazılımı seviyorum. Ancak yukarıda arkadaşın yazdığı gibi, benim için maddi ve manevi götürüsü çok olacaktı.

Eğer İstanbul’da çalışma ortamı sunulup kazanacağım parada öğretmenlikten kazandığımdan farklı olsaydı kabul ederdim.

Herkes için en güzeli olur umarım.

olum sen hasta mısın, ben seninle mi konuşuyorum ki beni alıntılıyorsun 2 oldu bu hareketin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.