Şimdi Ara

çok kötüyüm arkadaşlar ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kıza açıldım daha önceden tanıdığım bi kıza .
    açıldığım akşam msn de 3.5 saat harika bir muhabbet ettik , niye daha önce söylemedin dedi ben şunları şunları yaparız dedim çok güzel olur dedi.
    okula normalde bayramdan hemen sonra gidecekti ertelerim biraz dedi. yani kızla o kadar güzel konuştuk ve o kadar çok umut verdiki
    neyse bu sabah buluştuk ilk defa daha ilk dakikada anlamıştım bişeylerin ters gittiğini. gittik oturduk konuştuk işte bu ben neler düşünüyosun ikimiz hakkında falan diye sorunca bilmiyorum yaa falan demeye başladı sonra ben bi daha bu şekilde buluşabileceğimi sanmıyorum , seni bu şekilde düşünmemiştim ben hiç (yani sevgili olarak ) , bana göre değil galiba böyle şeyler falan dedi. yani dolaylı yoldan bu iş olmaz dedi . neyse sonra kalktık ordan kitap falan alıcaktık başka birisi için kadıköyde akmara giderken . sonra akmardan çıktıktan sonra falan 1.30 saat dolaştık kadıköyde en az yürüyerek. ama görseniz muhabbet öyle güzel ki yani o da çok eğlendi yarısını kahkaha atarak geçirdi. ve o kadar çok ortak noktamız var ki . gelirkende otobüste 1 saat muhabbet ettik yani öyle zorlama değil çok eğlenceliydi yani . indik otobüsten ben buna dedim işte bi daha düşün sen bu olayı falan diye . bilmem falan dedi sonra tamam düşünücem dedi . gülerek gitti arkasına falan baktı devamlı giderken .
    yani bir ilk buluşma için gün mükemmel geçti diyebilirim. sonra yine umut verdi fakat şimdi telefonu kapalı
    çok kötü durumdayım yardım edin lütfen ne yapmaya çalışıyor bu kız , üstelik ben bu kızla ciddi bişeyler düşünüyorum 21 yaşındayız 2 mizde yani kaybetmek istemiyorum
    bide kız daha ilk defa birisiyle buluşmuş bu şekilde.
    ne yapmaya calısıyor tecrübeli arkadaşlar yardım etsin lütfen kafayı yiyecem

• Bak kardeş peşinden git kovala ama baktın yüz vermiyor hemen bir kalemde sil kolay değil ama yapmak zorundasın yoksa peşınden çok sürükler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeş peşinden git kovala ama baktın yüz vermiyor hemen bir kalemde sil kolay değil ama yapmak zorundasın yoksa peşınden çok sürükler.
  • Ne üstüne gidicen bırak istemiyorsa hiç sallamıcaksın hayat böyledir tesbih gibidir gerektiğinde çekersin gerektiğinde sallarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 15 Ağustos 2012; 0:21:47 >
  • Kız seni sevıyor bence ama naz yapıor :-D bence peşinı bırakma

• İlk defa biriyle bulustuysa sana karsi bos degildir naz yapiyodur bence seviyosan sabret ve pesini birakma

• ya arkadaşlar naz yapıyorumu kaldı bayramdan sonra gidiyor kız üniye
    ilk başta ertelerim sorun değil demişti bu gün de gitmem lazım falan diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum kız eğer daha önce böyle şeyler yaşamamışsa çekiniyor ben olsam böyle bi kızı kaçırmazdım :)) Çok şanslısın öyle bir yerde yaşıyorum ve öyle şeyler yaşıyorum ki amerikan dizileri gibi :D

Neyse konuya gelelim eğer dediğim gibiyse kıza fazla yüklenme beraber olun yani senin varlığına alışsın yanında önceliğimiz sürekli görüşmek beraber olmak smsle filan olmaz o iş... Ardından yavaş yavaş kızı ürkütmeden korumacı bi tavırla fiziksel müdahaleler ilk seferdeki tepkiye göre hareket edersin ama olumsuz tepki almamak için en iyi anı kollaman lazım :)... Ama 2. aşamaya geçmeden kızı çok sık boğaz etme eğer ne oldu filan derse söyle ben seni seviyorum ama seninde kararlarına saygı gösteriyorum falan - ama bunları derken ona ait oldugunu belli etme kaybetme riski herzaman olsun :)) - sonrası gelir zaten bu kadar yolu alman 2 hafta sürer en az :)) tekrar görüşelim

• yapman gereken çok basit..Bu kadar zayıf olmayın arkadaşım..Bugün buluştun ve hatalar yaptın..Şimdi yapman gereken onun seni merak etmesini sağlamak..Fazla arama, sorma..KEndini tirbe sokmana gerek de yok..Rahat ol biraz ve gelişmelerin onun üzerinden olmasını bekle..Sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendioğlum

yapman gereken çok basit..Bu kadar zayıf olmayın arkadaşım..Bugün buluştun ve hatalar yaptın..Şimdi yapman gereken onun seni merak etmesini sağlamak..Fazla arama, sorma..KEndini tirbe sokmana gerek de yok..Rahat ol biraz ve gelişmelerin onun üzerinden olmasını bekle..Sabır..

ya bu gün hata yapmadım arkadaşlar aksine öyle mükemmel geçtiki gün.
    yani ilk başta yolda biraz gergindik sonra inince bi bankta oturduk 15dk falan konustuk o sıralar can sıkıcıyıdı bende birşey yapmadım zaten yani şartlanmış gelmiş gibi bir hali vardı.
    ama sonra 2 saat dolaştık kadıköyde 1saniyesinden bile sıkıldığını düşünmüyorum yani şurayada gidelim burasıda güzel gezelim falan dedim hepsine olur gezelim dedi . yani eve dönmeye falan niyeti yoktu saat geç olmasa bana o 3.5 saat msn de konuştuğumuz gün bile dediğim akşam 6 da falan dönmem gerek dedi saat 7 de gitti eve . konu konuyu açtı yani düşüncelerimiz zevklerimiz çoğu şeyimiz ortak ve bende o da keyif aldı zaten gönderirkende çok keyif aldım demiştim o da bende çok eğlendim dedi samimi bir şekilde.
    naz yapıyor desem naz yapacak zaman kalmadı bayramdan sonra gidiyorum diyor off allahım ya bildiğin aşık oldum kıza deli gibi

• gereksiz umutlanmış olabilirsin. telefonda tamam diyip sonra garipleşmesine bişey diyemicem ama her gülüp eğlendiğiyle ortak noktası olanla kızlar sevgili olsa olmaz yani, daha farklı faktörler var
  • ya arkadaşlar bana karşı hiç bişey hissetmediğini kesinlikle düşünmüyorum yani bana kafayı yedirtecek olanda bu zaten.
    mesela otobüste dönüyoruz üst katındayız otobüsün. biz oturuyorduk yolun yarısında yaşlı bi kadın geldi ben kalktım ona yer vermek için.
    ineceğimiz yere 6-7dk lık mesafe kala ön tarafta yanyana koltuk boşaldı. ben çağırmadım bunu bilerek yani ne yapıcak bakim diye.
    bu hemen kalktı çağırdı beni oraya oturdu.
    yani bana karşı iyide davranıyor. eğer bi insan hakkında hiçbişey hissetmiyorsan umut vermek istemiyorsan aranda o tarz konuşma geçtikten sonra eve dönersin
    niye 2 saat geziyorsun muhabbet ediyorsun , sıcak davranıyorsun . yani kendimle ilgili anlattığım herşeye "aaa çok güzel yaa" "bayıldım" gibi tepkiler veriyor.
    ama bunu arkadaşlık düşüncesiylemi yapıyor ne yapıyor bir türlü anlamadım ya

•  çok kötüyüm arkadaşlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

çok kötüyüm arkadaşlar ya

Kendi beğenmiş bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohener

ya arkadaşlar bana karşı hiç bişey hissetmediğini kesinlikle düşünmüyorum yani bana kafayı yedirtecek olanda bu zaten.
    mesela otobüste dönüyoruz üst katındayız otobüsün. biz oturuyorduk yolun yarısında yaşlı bi kadın geldi ben kalktım ona yer vermek için.
    ineceğimiz yere 6-7dk lık mesafe kala ön tarafta yanyana koltuk boşaldı. ben çağırmadım bunu bilerek yani ne yapıcak bakim diye.
    bu hemen kalktı çağırdı beni oraya oturdu.
    yani bana karşı iyide davranıyor. eğer bi insan hakkında hiçbişey hissetmiyorsan umut vermek istemiyorsan aranda o tarz konuşma geçtikten sonra eve dönersin
    niye 2 saat geziyorsun muhabbet ediyorsun , sıcak davranıyorsun . yani kendimle ilgili anlattığım herşeye "aaa çok güzel yaa" "bayıldım" gibi tepkiler veriyor.
    ama bunu arkadaşlık düşüncesiylemi yapıyor ne yapıyor bir türlü anlamadım ya

hala bişey ifade etmiyo bunlar..
    sevgili olmadan hiç kız arkadaşın olmadı mı dolaştığın falan? anormal bi tarafı yok yani..

• Böyle dengesiz bir kız gördüğün anda yapacağın tek şey

kaçmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.