Şimdi Ara

Cok mutluyum - Sizinle paylasmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dedem 2005 den bu yana diyaliz hastası kendisi suan 68 yasında ve benim yakın arkadasım gibidir,cok dolasmayı seven spor yapan bi insandı fakat diyaliz hastası oldugu için aksam 19.00da bağlanıyordu sabah 7 e kadar anlıcağınız her gün 12 saat diyalizde odasında tv basında mecbur duruyordu.Hastaneye basvurduk Sisli florence nightingale hastanesi yaklasık olarak 3 yıldır orada kaydı bulunuyordu dedemin böbrek için,babaanemin kardesi,büyük dayım böbreğini vermek istedi,hastaneye müracat edildi fakat doku uymadı dediler kan uyuyor fakat doku uymuyor dediler ancak çapraz ameliyat yapılabiliceğini söylediler,yani 2kişi daha gelicek uymayan 2 kisi biri dedeme böbrek vericek dayımda diğer hastaya böbrek vericek bu sekilde aradan 3 4 ay geçti hastaneden telefon yok (özel hastane) neyse dedem cok üzgün zaten sürekli eskiden dolasırdım artık dolasmıyorum diyordu.Yüce ALLAH ım hergece ettiğim dualarımı kabul etti ve bir gün komsu zile bastı bundan 2 hafta önce işte dediler ' kanal d yi acın doktorum diye program var böbrek için biseyler söylüyorlar bir bakın ' dediler.Bizde açtık televizyonu Doç.Dr.Murat Tuncer diyaliz hastası kalmasın antalyada 10 ay da 500 kişiyi ameliyat ettik dediler.Tabi dedem inanmadı cünkü umutsuzdu o bu hastanede olmuyorsa orda neden olsun diyip duruyordu ben inandım olabilir ihtimalini düsündüm ve mail attım bu doktorun bulundugu hastaneye (Antalya-Medical park.)Hastanesine aradan 5 6 saat geçti ve aradılar hastaneden dedemle konustular dedeme ufak umut geldi ama yine olmaz dedi. ( düsünün birde bu dedemin eski hastanesi bi tahlil icin bile 10 gün bekletiyorlardı burası ne kadar hızlı güya özel hastane olucak.)Dedemi antalyaya cağırdılar 1.5 hafta sonra gitti,ve aradan 3 gün geçti ,doku uymaz yollarlar geriye düsüncesindeydi dedem ama geçen hafta cumartesi günü Pazartesi ameliyat olucağını söyledi cok mutlu olduk internetten okudum antalyada doku olmadan %100 ameliyat oluyormus.Cok mutlu oldum acaip ve bugün ameliyat oldu basarılı geçmis suan yatağındaymıs konusabiliyormus cok mutluyum arkadaslar sizinle paylasmak istedim ve belki diyaliz hastaları varsa islerine yarar diye düsündüm bu yazım.

Okuyan veya azda olsa okuyan herkeze tesekkür ederim.

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=132441 - doku olmadan %100 basarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JemhoLie* -- 13 Ekim 2009; 9:24:55 >

• Geçmiş olsun senin adına sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Geçmiş olsun senin adına sevindim.
    Tesekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JemhoLie*

Tesekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

Geçmiş olsun kardeşim.

Alıntıları Göster
    Okudugunuz için teşekkür ederim,darısı diyaliz hastalarının basına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JemhoLie*

Okudugunuz için teşekkür ederim,darısı diyaliz hastalarının basına.

Alıntıları Göster
    Doku olmadan nasıl oluyormuş birşeyler söylediler mi ?

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun valla ben de sevindim adına ya Allah daha da güç kuvvet versin de ayağa kalkar inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: aderanc

Geçmiş olsun valla ben de sevindim adına ya Allah daha da güç kuvvet versin de ayağa kalkar inşallah

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun

doku uymadan organ üretebiliyorlar bildiğim kadarıyla bizim 7.sınıf fen kitabında bir gazete haberi vardı yapay meni kesesi yapmışlar onun kendi hücrelerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

geçmiş olsun hocam

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaslar,mayıs ayında cıkmıs bu olay bi öğretmene yapmıslar ilk doku olmadan artık %100 böbrek nakli oluyor kan uysun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun dostum,senin adına sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuntius

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

Biraz bilgi verir misin benim dayım diyalize giriyo uzun yıllardır belki onada yardımımız olur.
  • Gecmis olsun.bende dedemi ananemi çok severim Allah benim ömrümden alsın onlarınkine versin âmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuntius

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Bundan sonra beraber spor yaparsınız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun , benim 2 dedemde ben çok küçükken yaşamlarını yitirdi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    senin adına çok sevindim hocam ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

Alıntıları Göster
    benimde buyuk annem diyalizdeydi bugun 21 de vefat etti merkanı cennet olsun inş
  • quote:

Alıntıları Göster
    @emirburak23
    Tesekkür ederim dostum.

@Janine
    Sağol dostum,antalyada bu islem uygulanıyor,bazı organ bağıslıcak kisilerin kanı uyuyor hastayla fakat doku uymuyor coğu kisininde sorunu bu ama kanı uyan bir kisi buldunuzmu,antalya medical park doç dr.murat tuncer esliğinde ameliyat uygulanıyor.Dedemde cok umutsuzdu ama oldu umarım faydası olur yazımın cok sevinirim sizin adınızada.

@FireGlavieTR
    ALLAH hepimize uzun güzel ömürler versin kardesim.Tesekkür ederim.

@rds
    Tesekkür ederim,İNŞALLAH sabah sporları filan bakalım isviçrede dedem 20 yıl calıstı oraya gitmek istiyor , tek istediğim gitmesi kasetlerini acıp izlerdi 90 lı yılların gidip hayalini gerçeklestirsin.

@Klozet

Cok üzüldüm,ALLAH rahmet eğlesin ALLAH ailene sabır versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JemhoLie* -- 13 Ekim 2009; 0:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun..68 yaşında yeniden doğmak gibi olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.