Şimdi Ara

Çok sıkıldım acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,beyaz eşyaları tamamladık ettik derken uzun süredir araştırıp bir türlü alamadığım tv ye şimdi sıra geldi ve bugün yarın almak zorundayım.Çünkü abim geldi ve o hediye edecek.
    1600 tl seviyelerinde smart tv,wifi,uydu alıcılı 42" boyutlarında tv tavsiyelerinizi rica ediyorum.
    Bu akşam gidip almayı düşünüyoruz.

• Aynen :) özellikle internette sınırlaması olmayan facebooktur siteler arası gezmedir yerine getiren bide 40'' üzeri olan ve 2000 liranın altında televizyon tavsiyesi demiyorum Tv varmı bilgili arkadaşlar ğaylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: togay yurtsever

Arkadaşlar,beyaz eşyaları tamamladık ettik derken uzun süredir araştırıp bir türlü alamadığım tv ye şimdi sıra geldi ve bugün yarın almak zorundayım.Çünkü abim geldi ve o hediye edecek.
    1600 tl seviyelerinde smart tv,wifi,uydu alıcılı 42" boyutlarında tv tavsiyelerinizi rica ediyorum.
    Bu akşam gidip almayı düşünüyoruz.

inan bende aylardır aynı durumdayım gercekten karar vermek cok zor ama, sana tavsiyem gidip tekno marketlerde kendi gözünle karar vermen hatta gerekirse 3d özelliklerini pc baglantı özöelliklerini bizzat denemen, cünki sonucta az bir para vermiyosun.. burdaki yorumlarda samsung yada lg yada herhangi bir markayı öven yada kötüleyen yazılar bulabilirsin bu senin için bir kriter olmamalı cünki koltugun karsısında izliyecek olan sensin....

• Evet,söylediklerinizde haklısınız.Fakat en azından tavsiyeler arasından seçeneği bir kaç adete kadar düşürebilsem işim daha kolay olur.Aylardır bakıyorum zaten.
    En hoşuma giden modeller lg lm660s,philips pfl6907 oldu ama fiyatları hiç düşmedi.
    Darty ye ne zaman gitsem fiyatları hep pahalı ama gitmediğim her gün ise hep indirim var.Daha geçen hafta sonu gittim 660s 2000 ya da 2099 tl ydi almadım.Bu hafta içi netten baktım ki 1699 a düşmüş ve hepsi satılmış stokta yok.Aynı şey beyaz eşyalar içinde olmuştu.Bence son kalan teşhir ürününu ucuza verip biz ucuzuz imajı yaratıyorlar ama yemezler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togay yurtsever -- 1 Mayıs 2013; 7:41:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.